Wenst u ons beter te leren kennen?

Bij Senior Homes is het goed leven. Er wordt voor u gezorgd: een fijn appartement, een aangename omgeving en alle voorzieningen dichtbij! Hebt u ook interesse om te ontdekken waarom een verblijf bij Senior Homes een ideale oplossing kan zijn? 

Leer ons kennen en misschien wordt u een nieuw lid van onze Senior Homes familie.

 

Vragen over huren? 

Aarzel niet om ons te contacteren.

Een van onze woonassistentes zal u direct te woord staan.

 

Ook mensen met een lichte beperking zijn van harte welkom bij Senior Homes om zich te huisvesten. 


Sabina Residentie Leiedam, Deinze

"Ik woonde in een groot huis met een prachtige tuin, mijn échte hobby. Ik kreeg last van mijn rug, dat verbeterde wel, maar de zorg voor mijn huis en mijn tuin bleef te groot. Ik dacht bij mijzelf dat ik toch ooit eens ging moeten vertrekken. Mijn kinderen hebben hun eigen leven. Dus waarom zou ik wachten tot iemand het voor mij beslist waar ik ga wonen. Ik beslis liever zelf nu het kan en ik koos voor Leiedam. Geen zorgen meer, lekkere verse broodjes op zondag en altijd iets te doen. Als ik het had geweten op voorhand: ik had de stap veel eerder gezet."

Getuigenis van Sabina in Residentie Leiedam, Deinze
Illiona Residentie Leiedam, Deinze

"Na het overlijden van mijn man was ik vaak alleen. Ik miste hem ook enorm. Mijn kinderen en kleinkinderen werken of gaan naar school overdag. 's Avonds zijn ze bezig met hun eigen gezin, wat normaal is. In de week was ik eenzaam. Hier in Residentie Leiedam is er altijd iemand om plezier mee te maken. Ik heb snel nieuwe vrienden gemaakt waarmee ik kan rummikubben. We zijn familie geworden van bij het begin. Elke dag wordt de band sterker. Ik heb het ook gemakkelijker: ik kan mijn boodschappen aan de deur ontvangen als het nodig is. Als ik medicatie nodig heb, dan wordt mij dat 2 keer per dag bezorgd. Het is zo een gemak."

Getuigenis van Illiona in Residentie Leiedam, Deinze
Georgette Residentie Keizerhof

"Toen mijn kinderen me zeiden dat ik beter eens nadacht om kleiner te gaan wonen, heb ik geprotesteerd. Ik heb 50 jaar in mijn vorige huis gewoond. Het is niet eenvoudig, je laat een stuk van je leven achter. Ik was ook bang dat ik niet meer ging kunnen doen wat ik wilde. In een rusthuis zijn er bezoekuren en sluitingsuren, je eet ook niet wanneer je wil. In Residentie Keizerhof is het anders: ik ga en sta waar ik wil en wanneer ik wil. Het is alsof ik gewoon op een appartement woon, maar dan met extra hulp als ik het nodig heb. Iedereen is hier ook zo gedienstig en vriendelijk. Ik vind het hier aangenaam leven."

Getuigenis van Georgette in Residentie Keizerhof

Infosessies

3 mei
19:00
Deinze
14 mei
14:00
Deinze
28 mei
14:00
Deinze
7 jun
19:00
Deinze
11 jun
14:00
Deinze
21 jun
15:00
Zwevegem

Verloop van infosessies

Contacteer ons