De details maken de assistentiewoning. Over hoe Senior Homes alle verwachtingen overtreft

De details maken de assistentiewoning. Over hoe Senior Homes alle verwachtingen overtreft

In de vorige blogpost kon u al lezen hoe Senior Homes z’n prijs-kwaliteitsverhouding scherp houdt zonder in te boeten aan comfort, en integendeel zelfs nog meer luxe te bieden. Als grote vastgoedspeler in Oost- en West-Vlaanderen legt Senior Homes de lat voor zichzelf érg hoog, en dat merkt u direct. Elke residentie, elke gemeenschappelijke ruimte en elke assistentiewoning is tot in het allerkleinste hoekje afgewerkt. En dat de details de assistentiewoning maken, dat ontdekt u in deze blogpost.

Een warme thuis

Senior Homes maakt er een warme thuis van, en dat mag u vrij letterlijk nemen, want de assistentiewoningen hebben naast een stevige akoestische isolatie ook een hoge isolatiewaarde én dus een laag verbruik. Door daarnaast met vloerverwarming te werken wordt er zuinig en gelijkmatig verwarmd zonder radiatoren aan de muren. Ook in de gemeenschappelijke ruimtes wordt er stevig ingezet op een laag verbruik, waardoor het volledige gebouw erg energiezuinig is.

Leuk om te weten

De ramen in de residenties zijn vervaardigd uit dubbel of driedubbel glas en zijn bijna overal verdiepingshoog, waardoor er erg veel licht binnenvalt.

Uw veiligheid primeert op elk moment

U mag dan wel nog erg kwiek zijn en nog niet veel – of zelfs helemaal geen – ondersteuning nodig hebben, toch doet u er goed aan om nu al te investeren in een assistentiewoning die levensbestendig ontworpen is. Bij Senior Homes kunt u er vanop aan gaan dat al de assistentiewoningen 100% gericht zijn op uw veiligheid en comfort. Net als de volledige residentie, zijn ook de woningen bijvoorbeeld volledig toegankelijk met een looprekje of rolstoel. Zo zijn de overgangen tussen de kamers naadloos en werd er gekozen om de schuiframen naar de terrassen verzonken uit te voeren. Dat betekent dat de overgang van binnen naar buiten 100% drempelloos en dus veilig is. Daarnaast ligt er op elk terras een antisliptegel.

Ook in de badkamer wordt heel erg veel aandacht besteed aan veiligheid en valpreventie. Zo zijn er opklapbare steunen voorzien naast het toilet, is er in de douche zowel een steun als een zitje en ligt er ook een luxueuze antisliptegel. Ook als rolstoelgebruiker kunt u zich in de badkamer vlot verplaatsen, aangezien er onderrijdbare lavabo is en een inrijdbare douche met regendouchekop en aparte sproeier.

Heel wat extra’s voor uw comfort

Waar andere assistentiewoningen voor standaardvloeren kiezen, gaat Senior Homes in de leefruimte voor een half massief eiken parket en in zowel de keuken als in de badkamer – dan wel in de antislipversie – voor Italiaanse keramische tegels van topkwaliteit. Ook wat de keuken betreft, baadt u bij Senior Homes in luxe: geen kitchenette, maar een volwaardige keuken met alles erop en eraan. Zo is er een microgolfoven, een koelkast met diepvrieszak, keramisch vuur, dampkap, dubbele spoelbak, aansluiting voor vaatwasmachine, etc. Standaard wordt de keuken uitgerust met een composiet werkblad: onderhoudsvriendelijk en erg stijlvol. Elke assistentiewoning beschikt ook over een eigen aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Wilt u meer weten over onze prijzen, de dienstverlening of de residenties? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via 09 336 37 95 of via info@seniorhomes.be
Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws bij Senior Homes!

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.