Uit eten in Oudenaarde: Den Audenaerdschen Bril

In de residenties van Senior Homes is het goed leven, maar wist u ook al dat u er heerlijk kunt tafelen? In nagenoeg elke residentie is er namelijk een brasserie-restaurant waar zowel bewoners als bezoekers hartelijk welkom zijn. Een snelle lunch, een uitgebreid etentje met de (klein)kinderen of een pannenkoek over de middag, het kan er allemaal. In Residentie Keizerhof te Oudenaarde zijn het de gepassioneerde Kaat en Luc die het restaurant Den Audenaerdschen Bril openhouden. Zij nemen jullie mee in hun culinair verhaal…

De gezichten achter het restaurant

Chef Luc en gastvrouw Kaat zijn al 8 jaar een koppel, en werken ook al 8 jaar samen in verschillende zaken. Beiden genoten ze een culinaire opleiding: Luc aan de hotelschool in Koksijde, Kaat aan hotelschool Spermalie in Gent. Chef Luc deed zijn ervaring op in verschillende keukens in het binnen- en buitenland en ontwikkelde een passie voor seizoensgebonden en verse producten. Gedurende drie jaar baatte het koppel in de regio van Bordeaux een kasteel met catering uit, waarna ze enkele jaren het gezellige ’t Bed & de tafel openhielden in het rustige Avelgem.

Luc en Kaat zijn avonturiers, en dus kozen zij er na enkele jaren – en de komst van hun kindjes – voor om een nieuw pad te bewandelen. Net op dat moment waren ze bij Senior Homes op zoek naar nieuwe uitbaters voor Den Audenaerdschen Bril, een uitdaging die het powerkoppel met veel plezier aanging. Zo gezegd, zo gedaan, sinds 2018 wordt het restaurant uitgebaat door de vrolijke chef Luc en gastvrouw Kaat.

Versheid, smaak en gezelligheid

Onder het motto geniet van elke dag toveren Luc en Kaat met hun gerechten een glimlach op het gezicht van elke klant. In de zaak zijn zowel bewoners van Residentie Keizerhof als andere klanten welkom van dinsdag tot en met zondag. Zo zijn er op zondag heel wat bewoners die samen met hun kinderen en kleinkinderen afzakken naar het restaurant voor een lunch of koffie met gebak. Tijdens de week zijn er dan weer veel bewoners die een beroep doen op de traiteurservice. Zonder meerprijs wordt hun maaltijd aan de voordeur van hun assistentiewoning geleverd. In de zaak zelf kan men ook een familiefeest organiseren voor ongeveer 60 mensen.

Voorbeeldmenu à € 15

Dagsoep of slaatje
***
Kalkoenschnitzel – spinazie-tomaat – gebakken aardappelen

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws bij Senior Homes!

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.