Beleggersavond | 16.05

Beleggersavond | 16.05

Waarom een erkende assistentiewoning
een topinvestering is?

Ontdek het op 16 mei op de beleggersavond van Senior Homes

Erkende assistentiewoningen zijn meer dan enkel een ideale woonoplossing voor 65-plussers. Het vastgoedproduct brengt ook heel wat voordelen voor beleggers met zich mee. Zo wordt u onder andere vrijgesteld van onroerende voorheffing en grondlasten, én betaalt u slechts 12% btw in plaats van de gebruikelijke 21%. Maar welk project past nu het beste bij uw portefeuille? Hoe regelt u best uw successie? En kunt u op elk moment zelf in de woning intrekken?

Senior Homes geeft een antwoord op al uw vragen

Senior Homes nodigt u van harte uit om de wereld van erkende assistentiewoningen samen te verkennen. Enkele topexperts – waaronder Wilfried Martens (zaakvoerder Senior Homes), Yoeri Note (Notarieel jurist) en Piet De Lausnay (Directeur-Bestuurder Belfius Scheldeland) – leggen u op een gezellige beleggersavond van naaldje tot draadje uit hoe u de juiste financiering kiest, hoe u de successie best regelt, wat het verschil is tussen assistentiewoningen en traditioneel vastgoed en hoe belangrijk de erkenning nu juist is. Uiteraard krijgt u ook de kans om al uw vragen te stellen.

Praktische informatie

Wanneer?

Donderdag 9 mei 2019 vanaf 19 u.

Waar

Hoofdkantoor Senior Homes
Vinktstraat 1A, 9800 Deinze

Programma

19 u. Ontvangst met een glaasje
19.10 u. Piet De Lausnay – Financiering
(Directeur-Bestuurder Belfius)
19.40 u. Yoeri Note – Successie (Notarieel jurist)
20.10 u. Wilfried Martens – Seniorenvastgoed (Zaakvoerder Senior Homes)

Schrijf nu in voor
de beleggersavond op 16 mei


Senior Homes geeft een antwoord op al uw vragen

Investeren dicht bij huis of net ver weg? In het groen of in de stad? Bij Senior Homes kan het allemaal. Neem alvast een kijkje in ons aanbod met residenties in Oost- en West-Vlaanderen.

Senior Homes gaat ver(der)

Senior Homes is uniek op de markt. Wij realiseren niet enkel prachtige complexen van erkende assistentiewoningen op toplocaties maar voorzien daarbij ook nog eens de uitbating van deze residenties. Bovendien heeft Senior Homes ook een eigen verhuurorganisatie.
Wij staan heel dicht bij elke stap van het proces en bij onze bewoners.

Huren, kopen of investeren? Stel al uw vragen aan Senior Homes.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESIk heb interesse in?

Vragen?

© 2018, Senior Homes bvba – PrivacyverklaringCookie notice

Senior Homes viert 2019 met feestbubbels in Nieuwpoort. U komt toch ook?

Vrijdag 11 januari, 16u - 20u.

Senior Homes, specialist in assistentiewoningen, nodigt u op vrijdag 11 januari van harte uit op de jaarlijkse nieuwjaarsdrink. Op deze prachtige dag vieren we niet enkel het nieuwe jaar, maar krijgt u ook de kans om meer te weten te komen over onze nieuwe residentie die binnenkort opengaat.

You have Successfully Subscribed!

Share This