09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Waarom een erkende assistentiewoning een topinvestering is?
Ontdek het op 12 november op de beleggersavond van Senior Homes

Erkende assistentiewoningen zijn meer dan enkel een ideale woonoplossing voor 65-plussers. Het vastgoedproduct brengt ook heel wat voordelen voor beleggers met zich mee. Zo wordt u onder andere vrijgesteld van onroerende voorheffing en grondlasten, betaalt u slechts 12% btw in plaats van de gebruikelijke 21% en wordt er geen belasting geheven op de huurinkomsten. Maar welk project past nu het beste bij uw portefeuille? Hoe regelt u best uw successie? En kunt u te allen tijde zelf in de woning intrekken?

Senior Homes geeft een antwoord op al uw vragen

Senior Homes nodigt u van harte uit om de wereld van erkende assistentiewoningen samen te verkennen. Enkele topexperts – waaronder Wilfried Martens (zaakvoerder Senior Homes) , Yoeri Note (Notarieel jurist) en Piet De Lausnay (Directeur-Bestuurder Belfius Scheldeland) – leggen u op een gezellige beleggersavond van naaldje tot draadje uit hoe u de juiste financiering kiest, hoe u de successie best regelt, wat het verschil is tussen assistentiewoningen en traditioneel vastgoed en nog zoveel meer. Uiteraard krijgt u ook de kans om al uw vragen te stellen.

Praktische informatie

Wanneer? Maandag 12 november 2018 vanaf 19 u.

Waar? 9800 Deinze

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

Kom alles te weten over Residentie ‘t Withof

Maak een afspraak met Senior Homes

Ontdek waar en hoe Residentie ‘t Withof het verschil maakt. Ontdek de woon- en investeringsvoordelen tijdens een vrijblijvende afspraak met een Senior Homes-specialist.
Uiteraard kunt u ook met al uw vragen bij Senior Homes terecht.

Over Senior Homes

Senior Homes is uniek op de markt. Wij realiseren niet enkel prachtige complexen met erkende assistentiewoningen op toplocaties, maar nemen ook de uitbating en verhuur van de residenties in handen. Bovendien heeft Senior Homes ook een eigen verhuurorganisatie.

Kunt u er op 12 november niet bij zijn, maar wenst u wel meer informatie?

Maak een afspraak met Senior Homes

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring