EEN JOB IN KNOKKE

Chef / chef de partie

Trendy horecazaak in het hart van Knokke is op zoek naar een dynamische en enthousiaste collega om het
keukenteam te leiden. Ben jij de nieuwe keukenheld die dit waar zal maken?
Als keukenverantwoordelijke zorg jij dat de keuken draait. Je delegeert de juiste taken aan je teamleden maar
bent zelf operationeel eindverantwoordelijke. Je organiseert de keuken en houdt hierbij rekening met de
wensen van de klanten, de wetgeving inzake hygiëne en allergenen en de mogelijkheden van je teamleden. Je
werkt oplossingsgericht en onderscheidt hoofd- en bijzaken onder stressvolle omstandigheden, je werkt graag
autonoom maar steeds in overleg met de zaakvoerder.

 

 

JOUW PROFIEL

Ben jij

  • Je hebt werkervaring in een grootkeuken.
  • Je hebt grondige kennis van kooktechnieken, recepten, allergenen en HACCP.
  • Je houdt van organiseren en steekt daarbij ook graag zelf je handen uit de mouwen.
  • Je neemt spontaan verantwoordelijkheid op en kan vlotjes 10 ballonnen tegelijk in de lucht houden.
  • Je enthousiasme werkt aanstekelijk; Je deinst er niet voor terug om mensen zonder ervaring op
    sleeptouw te nemen.
  • Je kan commercieel denken.

Jobgerelateerde competenties

  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, …)
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, …
  • Helpen bij de bereiding van gerechten in de keuken
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, …)
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de
    voorbereidingen
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen

Aanbod

  • Aantrekkelijk salarispakket, inclusief premiesysteem op basis van resultaten, dagelijks gevarieerde
    maaltijden, ecocheques en woon-werkvergoeding.
  • Een vast contract in een stabiele organisatie met de nodige training en coaching via bedrijfsinterne
    opleidingen.
  • Een aantrekkelijk uurrooster met onder meer minimaal 30 vrije weekenddagen per jaar.
  • Reële doorgroeimogelijkheden
  • Voltijdse tewerkstelling

    Contacteer ons via jobs@seniorhomes.be.