09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Ons concept

Senior Homes is uniek in zijn concept. Wij poten niet zomaar een hoopje bakstenen bij elkaar. Wij vertrekken vanuit onze bewoners: wat hebben ze nodig? Wat zijn hun noden? Wij ontwikkelen niet zomaar een project van assistentiewoningen, maar bieden een totaalconcept aan: wij bouwen, maar staan ook in voor onze uitbating. Wij bieden onze bewoners zélf een thuis aan. 

Uniek op de markt

Senior Homes is uniek op de markt. Wij realiseren niet enkel prachtige complexen van erkende assistentiewoningen op toplocaties maar voorzien daarbij ook nog eens de uitbating van deze residenties. Bovendien heeft Senior Homes ook een eigen verhuurorganisatie. Wij staan heel dicht bij elke stap van het proces en bij onze bewoners.

I

Erkende assistentieflats

Senior Homes bouwt enkel en alleen assistentiewoningen die erkend zijn. Dat houdt o.a. in dat kopers vrijgesteld worden van onroerende voorheffing en slechts 12 % BTW betalen i.p.v. 21 %. Dat zijn alvast 2 goede redenen om een investering in assistentiewoningen te overwegen. Wat houdt die erkenning in? U leest het hieronder.

I

Kopen op plan

Bij Senior Homes koopt u een assistentiewoning op plan. Wat houdt dat precies in? U koopt een assistentiewoning die nog gebouwd moet worden. Voor dergelijke projecten werd de Wet Breyne in het leven geroepen, die nauwgezet wordt opgevolgd door Senior Homes.

I

Eigen uitbating

Senior Homes is uniek in zijn concept. Wij poten niet zomaar een hoopje bakstenen bij elkaar. Wij vertrekken vanuit onze bewoners: wat hebben ze nodig? Wat zijn hun noden? Wij ontwikkelen niet zomaar een project, maar bieden een totaalconcept aan: wij bouwen, maar staan ook in voor onze uitbating. Wij bieden onze bewoners zélf een thuis aan.

 

I

Toplocaties

Senior Homes kiest zijn locaties zorgvuldig uit, met oog voor de noden van zijn bewoners. De ligging dichtbij het centrum en de nodige voorzieningen zijn daarbij van groots belang. Onze bewoners hebben alles dichtbij en toch in een groene omgeving. Zo kunnen wij een unieke combinatie aanbieden: een oase van rust en toch centraal gelegen. Ontdek de ligging van onze residenties onder het tabblad ‘Residenties’.

 

Toplocaties

Eigen uitbating

Kopen op plan

Senior Homes kiest zijn locaties voor zijn erkende assistentiewoningen heel zorgvuldig uit, met oog voor de noden van zijn bewoners. Een ligging dichtbij het centrum en met de nodige voorzieningen zijn daarbij van groots belang.

Onze bewoners hebben alles dichtbij en toch in een groene omgeving. Zo kunnen wij een unieke combinatie aanbieden: een oase van rust en toch centraal gelegen. Ontdek de ligging van onze residenties onder het tabblad ‘Residenties’.

Residenties

tevreden bewoners

Assistentieflats

%

rolstoelleefbaar

Senior Homes is méér! Hier gaat men voor een fijn samenzijn. We komen terecht op een plaats waar we deel worden van een nieuwe grote familie.