Concept

Uniek op de markt

Senior Homes is uniek op de markt. Wij realiseren niet enkel prachtige complexen van erkende assistentiewoningen op toplocaties maar voorzien daarbij ook nog eens de uitbating van deze residenties. Bovendien heeft Senior Homes ook een eigen verhuurorganisatie. Wij staan heel dicht bij elke stap van het proces en bij onze bewoners.

Senior Homes is méér!

Hier gaat men voor een fijn samenzijn.
We komen terecht op een plaats waar we deel worden van een nieuwe grote familie.

Tevreden bewoner van residentie leiedam Deinze, Senior Homes

Senior Homes kiest zijn locaties voor zijn erkende assistentiewoningen heel zorgvuldig uit, met oog voor de noden van zijn bewoners. Een ligging dichtbij het centrum en met de nodige voorzieningen zijn daarbij van groots belang.

Onze bewoners hebben alles dichtbij en toch in een groene omgeving. Zo kunnen wij een unieke combinatie aanbieden: een oase van rust en toch centraal gelegen. Ontdek de ligging van onze residenties onder het tabblad ‘Residenties’.

Senior Homes viert 2019 met feestbubbels in Nieuwpoort. U komt toch ook?

Vrijdag 11 januari, 16u - 20u.

Senior Homes, specialist in assistentiewoningen, nodigt u op vrijdag 11 januari van harte uit op de jaarlijkse nieuwjaarsdrink. Op deze prachtige dag vieren we niet enkel het nieuwe jaar, maar krijgt u ook de kans om meer te weten te komen over onze nieuwe residentie die binnenkort opengaat.

You have Successfully Subscribed!