Veilig, huiselijk en comfortabel wonen.

In het hart van carnavalsstad Aalst vindt u sinds enkele jaren Residentie Prinsenhof, een groep van erkende assistentiewoningen op mensenmaat van Senior Homes. In de Nieuwbeekstraat, een centrale, maar ook rustige locatie vinden heel wat 65-plussers luxe en comfort.

Veilig, huiselijk en comfortabel wonen.

RESIDENTIE PRINSENHOF I AALST

In het hart van carnavalsstad Aalst vindt u sinds enkele jaren Residentie Prinsenhof, een groep van erkende assistentiewoningen op mensenmaat van Senior Homes. In de Nieuwbeekstraat, een centrale, maar ook rustige locatie vinden heel wat 65-plussers luxe en comfort.

De Aalsterse “ajuinen” verwelkomen u graag in hun stad! Aalst is de tweede grootste stad van Oost-Vlaanderen en heeft zoveel te bieden. Wie aan Aalst denkt, denkt aan Aalst Carnaval. Een 3-daags durend feest waar alle Aalstenaars jaarlijks naar uitkijken. Bent u niet te vinden voor die gekke carnavalsdrukte? Geen probleem, dan kan u ontspannen in het stadspark, onze binnentuin, het Kravaalbos. Maar Aalst heeft ook nog andere culturele troeven… zo kan u een bezoekje brengen aan de vele historische monumenten zoals het standbeeld van Louis Paul Boon, Priester Daens,…

39 erkende assistentiewoningen

Nieuwbeekstraat 1
9300 Aalst

Ondergronds parkeren mogelijk

assistentiewoningen Zwevegem

DICHT BIJ HET CENTRUM

Residentie Prinsenhof staat voor de nieuwste generatie aan assistentiewoningen die de levenskwaliteit van de actieve en zelfredzame 65-plusser optimaal garandeert met luxe, comfort, veiligheid, zorgeloos gemak. Dat wordt gewaarborgd met o.a. een permanente ‘hotelservice’ op maat, een allesomvattende maar niet verplichtende zorgformule, en met een aanwezige woonassistente (6/7 dagen) als centraal aanspreekpunt. Het unieke aan het concept is dus dat mensen er niet alleen kunnen wonen als ze nog zelfredzaam zijn, maar er ook kunnen blijven als ze zorg nodig hebben.

MODERNE WONINGEN OP MAAT

Meer ruimte, meer luxe, meer veiligheid. Dat is waar de assistentiewoningen van Senior Homes voor staan. Alle appartementen in Residentie Prinsenhof hebben een oppervlakte tussen 52 en 77 m² en beschikken over een ruime living, een open keuken, een slaapkamer, berging, badkamer en een kelderberging. Net als de residentie is ook de woning volledig rolstoelleefbaar, met een inrijdouche in de badkamer en de nodige aanpassingen in de andere ruimtes.

AALST ALS IDEALE UITVALSBASIS

Aalst is een stad van leven en beleven, dat weten de Aalstenaars maar al te goed. Op slechts enkele minuten wandelen van Residentie Prinsenhof vindt u de Grote Markt, met talloze winkeltjes, restaurants en gezellige cafeetjes. Ook het Koningin Astridpark ligt op een boogscheut van de residentie, net als heel wat supermarkten. Kortom, de residentie bevindt zich op een echte toplocatie. De strategische ligging nabij belangrijke invalswegen zoals de N9 en E40 maakt het gemakkelijk voor vrienden en familie om langs te komen, maar ook om er zelf op uit te trekken.

Ontdek alle voordelen in de brochure

De appartementen

De appartementen

De appartementen zijn voorzien van een half massieve eiken parket, een tegelvloer in de keuken, antisliptegels in de badkamer, vloerverwarming en hoogrendementsglas. De keuken beschikt over alle kwalitatieve toestellen en heeft standaard een composiet werkblad. Bovendien vindt u in elk appartement de laatste technologie en aparte tellers voor water, elektriciteit en verwarming, om een zo laag mogelijk verbruik te garanderen. De appartementen zijn ook voorzien van een uniek domotica- en oproepsysteem ter ondersteuning van de dienstverlening.

Elk appartement is aangepast zodat 65-plussers op de gemakkelijkste manier kunnen bewegen en leven, zelfs met een rollator of rolstoel. Onze appartementen zijn volledig rolstoelleefbaar: naadloze overgangen, de ramen naar het terras zijn verzonken waardoor er geen niveauverschillen zijn, brede deuren, de hoogtes van de stopcontacten zijn aangepast, ruime inrijdouche en antisliptegel in de badkamer, sanitair dat volledig aangepast is, zowel in uw privéruimte als in de gemeenschappelijke ruimtes, enz.

ENKELE APPARTEMENTEN IN DE KIJKER

ENKELE APPARTEMENTEN IN DE KIJKER

*Prijzen inclusief btw. Prijzen steeds onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Waarom lid worden van onze familie?

ONZE PIJLERS

Bij Senior Homes zijn er 6 belangrijke pijlers die voor ons van groot belang zijn. Zo vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren, een team vormen, kunnen lachen en plezier maken, maar eveneens dat u volledig zelfstandig kan zijn en hulp inroepen waar nodig.

ONZE DIENSTEN

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 6/7 aanwezige woonassistenten  die instaan voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties, en 24/7 is er mogelijkheid om beroep te doen op crissisassistentie of te drukken op de noodknop. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistenten staan voor u klaar.

Ik ben altijd een sociale vrouw geweest binnen het verenigingsleven. En ook nu ga en sta ik nog waar ik wil. Ik ben hier volledig vrij. 

Jeanne Vandenbosch koos voor een erkende assistentiewoning in Residentie Prinsenhof te Aalst.

Ontdek de verhalen van onze bewoners

Huren of kopen? De keuze is aan u!

Of u nu huurt of koopt, u geniet bij Senior Homes van heel wat luxe en een uitstekende dienstverlening die focust op zelfstandigheid en vrijheid.

Wist u dat?

… u ook kan komen kennismaken met Senior Homes?

U kan een appartement huren zodat u kan proeven van onze diensten en kan kennismaken met andere bewoners. Het is maar door te proberen dat u de juiste conclusie kan trekken.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Onze faciliteiten

CAFETARIA

In Aalst kan u gezellig met de medebewoners terecht in de polyvalente ruimte. Daar kan u gerust een koffietje drinken en een spelletje spelen. Verder kan u ook het eten bestellen via een traiteurdienst.

KINESISTHERAPIE

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? Onze residenties zijn voorzien van een kinéruimte waar u door een ervaren kinesist geholpen wordt.

ONTSPANNING

In elke Senior Homes assistentiewoning kan u terecht in een volwaardige wellnessruimte waar u volledig tot rust komt in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur kan soelaas bieden.

KAPPER & SCHOONHEIDSSPECIALIST

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig

DERNIER APPARTEMENT A ALOST A VENDRE

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.