AALST

Residentie Prinsenhof

Opendeurdag op 27/11
Van 13.30 u. tot 17.00 u

Schrijf u hier in! 

OPEN
Verfijnde architectuur in Aalst
De carnavalsstad Aalst kan niet ontbreken in onze projecten. Een stad die leeft en waar er altijd iets te beleven valt. Het Prinsenhof ligt in het hart van de stad, dicht bij een klein stadspark en heel wat winkels en gastronomische mogelijkheden in de nabije buurt.
Nieuwbeekstraat 1, 9300 Aalst

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag een bezoekje te brengen aan Residentie Prinsenhof in Aalst? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tijdens een professionele rondleiding door Senior Homes en krijg een antwoord op al uw vragen.

Prachtige appartementen in een residentie met alle troeven

Residentie Prinsenhof is een stijlvolle en hoogwaardig afgewerkte residentie die 39 luxe-appartementen omvat. Wekelijks komt een kapster, manicure en pedicure en wanneer u maar wenst kan u heerlijk ontspannen in de stoomcabine.

De appartementen

De appartementen zijn allemaal ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een leefruimte, volledig ingerichte keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 52m² en 77m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking

POlyvalente ruimte

Hier kunt u elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek lezen, een kaartje leggen, een sportwedstrijd samen bekijken en nog zoveel meer. Bovendien kunt u, als het weer het toelaat, genieten op het zonneterras met zicht op de binnentuin.

De residentie in beeld

Ik wist helemaal niet wat een assistentiewoning was, tot onze dokter er ons op wees

Mijn vrouw sukkelde al een tijdje met haar gezondheid en het werd zwaar om alle zorgen op mij te nemen. Ons eerste bezoek aan Residentie Prinsenhof was een droom die werkelijkheid werd. De appartementen zijn ruim en in alles voorzien! Nu hebben we terug tijd voor leuke dingen. Bovendien is alles dichtbij. Terwijl ik even naar de apotheek ga, zet ik mijn vrouw beneden af bij het kapsalon.

Voorbeeldplannen

2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 85 m²
+ terras van 27, m² en tuin van 44m²
1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 73 m²
+ terras van 15 m²

Vragen over onze types appartementen?

Vragen? Stel ze vrijblijvend.