DEINZE

Residentie Leiedam

Opendeurdag op 30/11
Van 13.30 u. tot 17.00 u.

Schrijf u hier in! 

OPEN
Genieten aan de oevers van de Leie
De eerste residentie van Senior Homes en sinds 2014 volledig operationeel. De residentie is gelegen langs de oevers van de Leie en bevat 44 erkende assistentieflats. Rustig gaan wandelen of genieten van het bruisende stadsleven op en rond de Markt van Deinze? Het kan allemaal!
Leiedam 36, 9800 Deinze

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag een bezoekje te brengen aan Residentie Leiedam in Deinze? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tijdens een professionele rondleiding door Senior Homes en krijg een antwoord op al uw vragen.

Prachtige appartementen in een residentie met alle troeven

De appartementen in residentie Leiedam zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer.

De oppervlaktes schommelen tussen de 50m² en 88m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook de fietsenstalling en de ondergrondse parking

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en beweging. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de jacuzzi tot rust.

Brasserie Leiedam

Hier kunnen u en uw bezoekers elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek leest, een kaartje leggen en nog zoveel meer.

De residentie in beeld

Wie had ooit gedacht dat ik op mijn leeftijd nog zoveel vrienden ging maken?

Hier ben ik elke dag onder de mensen, zoals ik het graag heb. We gaan dan samen lunchen in de brasserie of drinken een koffie in de namiddag. Mijn dochter en kleinzoon kunnen altijd binnenspringen en ik kan ook altijd naar hen gaan, want de bus stopt hier vlakbij.

Voorbeeldplannen

2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 85 m²
+ terras van 27, m² en tuin van 44m²
1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 73 m²
+ terras van 15 m²
Vragen over onze types appartementen?

Vragen? Stel ze vrijblijvend.