Wonen aan de Leie.

RESIDENTIE LEIEDAM I DEINZE

Residentie Leiedam opende in 2014 als eerste Senior Homes-residentie de deuren in het centrum van het Oost-Vlaamse Deinze. Op deze groene locatie bouwde Senior Homes 44 ruime erkende assistentiewoningen waar vandaag de dag heel wat 65-plussers rust, luxe en comfort vinden.

Wonen aan de Leie.

RESIDENTIE LEIEDAM I DEINZE

Residentie Leiedam opende in 2014 als eerste Senior Homes-residentie de deuren in het centrum van het Oost-Vlaamse Deinze. Op deze groene locatie bouwde Senior Homes 44 ruime erkende assistentiewoningen waar vandaag de dag heel wat 65-plussers rust, luxe en comfort vinden.

Residentie Leiedam een waardevolle aanvulling voor stad Deinze. Hier genieten heel wat 65-plussers maar ook jongere personen van een woning die zowel volledige ondersteuning als totale vrijheid biedt. Want daar staat Senior Homes voor: assistentiewoningen waar u 100% zelfstandig woont, maar waar u ook kunt genieten van heel wat zorg- en comfortdiensten. Een gelukkig leven zonder zorgen? Dat vindt u in Residentie Leiedam.

De residentie is volledig rolstoelleefbaar en beschikt over ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers, ondergrondse parkeerplaatsen, een restaurant, een wellness, fitness, wassalon, kapper en schoonheidssalon. Een fietsenstalling en ondergrondse parkeerplaatsen zijn eveneens beschikbaar voor onze bewoners.

44 erkende assistentiewoningen

Leiedam 36, 9800 Deinze

Ondergronds parkeren mogelijk

wonen aan de kust

 VEEL TE BELEVEN IN EN ROND DEINZE

Vlak bij het stadscentrum ligt het natuur en recreatiedomein De Brielmeersen. In dit park is er een grote speeltuin, een dierenpark en een aantal sportvelden. Het stedelijk Museum van Deinze en de Leiestreek bevat veel werken van Vlaamse kunstenaars die op een of andere wijze verbonden waren met de Leiestreek. De residentie is gelegen aan de oevers van de Leie. Een wandel- en fietspad loopt er langs. Een waar paradijs voor wie rust, natuurschoon en kunst weet te waarderen. In alle jaargetijden geniet je van de eenvoud van de natuur.

 

EEN PIEKFIJNE AFWERKING MET VERFIJNDE DETAILS

Naast de waaier aan zorg- en comfortdiensten zijn de appartementen zelf natuurlijk onze trots. Senior Homes gaat hierbij verder dan de wettelijke vereisten voor erkende assistentiewoningen.

Elke woning beschikt over een ruime living, een open keuken, één of twee slaapkamers, een berging, een badkamer, een privéterras en een kelderberging. De gehele woning is – net als de residentie – rolstoelleefbaar, met een inrijdouche in de badkamer en een volledig ingerichte keuken.

 

IN CENTRUM DEINZE & AAN DE LEIE

Residentie Leiedam is gelegen nabij het centrum van Deinze, op enkele minuten van heel wat winkels, restaurants, brasserieën, etc. Een centrale, maar ook groene locatie, met een uniek zicht op de oevers van de Leie. Nood aan een rustig momentje? Ga dan eens ontspannend wandelen langs de oevers van de Leie. De strategische locatie nabij het station van Deinze en belangrijke invalswegen zoals de N35 en N43 maakt het gemakkelijk voor vrienden en familie om langs te komen, maar ook om er zelf op uit te trekken.

Ontdek alle voordelen in de brochure

De appartementen

Wij voorzien een eiken parket, een tegelvloer in de keuken, antisliptegels in de badkamer, vloerverwarming en hoogrendementsglas. De keuken beschikt over alle kwalitatieve toestellen en heeft standaard een composiet werkblad. Bovendien vindt u in elk appartement de laatste technologie en aparte tellers voor water, elektriciteit en verwarming, om een zo laag mogelijk verbruik te garanderen. De appartementen zijn ook voorzien van een uniek domotica- en oproepsysteem ter ondersteuning van de dienstverlening.

Elk appartement is aangepast zodat 65-plussers op de gemakkelijkste manier kunnen bewegen en leven, zelfs met een rollator of rolstoel. Onze appartementen zijn volledig rolstoelleefbaar: naadloze overgangen, de ramen naar het terras zijn verzonken waardoor er geen niveauverschillen zijn, grote inrijdouche, brede deuren, sanitair dat volledig aangepast is, zowel in uw privéruimte als in de gemeenschappelijke ruimtes, enz.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Waarom lid worden van onze familie?

ONZE PIJLERS

Bij Senior Homes hebben zijn er 6 belangrijke pijlers die voor ons van groot belang zijn. Zo vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren, dat u kan lachen en plezier maken, maar eveneens dat u volledig zelfstandig kan zijn en hulp inroepen waar nodig.

ONZE DIENSTEN

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 24/7 aanwezige woonassistenten die instaan voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistenten staan voor u klaar.

Wie had ooit gedacht dat ik op mijn leeftijd nog zoveel vrienden ging maken?
Hier ben ik elke dag onder de mensen, zoals ik het graag heb. We gaan dan samen lunchen in de brasserie of drinken een koffie in de namiddag. Mijn dochter en kleinzoon kunnen altijd binnenspringen en ik kan ook altijd naar hen gaan, want de bus stopt hier vlakbij.”

Jozef (78) koos samen met zijn vrouw voor een erkende assistentiewoning van Senior Homes.

Bekijk onze blogberichten over Residentie Leiedam

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Amper 3 jaar later kunnen we u vertellen dat dit project uitverkocht is. Dit project bestaat uit 39 assistentiewoningen in hartje Aalst met een prachtige binnentuin zodat u af en toe kan ontsnappen aan de drukte.

Lees meer

Huren of kopen? De keuze is aan u!

Of u nu huurt of koopt, u geniet bij Senior Homes van heel wat luxe en een uitstekende dienstverlening die focust op zelfstandigheid en vrijheid.

Wist u dat?

… u ook tijdelijk kan komen kennismaken met Senior Homes?

Wij hebben namelijk enkele gemeubelde appartementen per residentie dat wij voor een korte periode (minimum 1 maand) verhuren zodat u eens kan proeven van onze diensten en kan kennis maken met de andere bewoners.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Onze faciliteiten

BRASSERIE LEIEDAM

In de gezellige Brasserie Leiedam kunt u elke dag genieten van een verse lunch of een heerlijk stuk taart. Of wat dacht u van pannenkoeken voor u en uw kleinkinderen? Want ook uw familie is natuurlijk welkom in Brasserie Leiedam. Voelt u zich wat minder goed en laat u liever uw lunch of avondmaal leveren aan de deur van uw assistentiewoning? Dat kan ook!

KINESISTHERAPIE

Herstelt u van eenmedische ingreep of heeft u nood aan professionelebegeleiding? Onze residenties zijn voorzien van een kinéruimte waar u door een ervaren kinesistgeholpen wordt.

ONTSPANNING

In elke Senior Homes assistentiewoning kan u terecht in een volwaardige wellnessruimte waar u volledig tot rust komt in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur kan soelaas bieden.

KAPPER & SCHOONHEIDSSPECIALIST

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.