Wonen in luxe en comfort.

RESIDENTIE DE ORANGERIE I EVERGEM

In maart 2020 opende Senior Homes een gloednieuwe residentie in het Oost-Vlaamse Evergem, Residentie De Orangerie. Op een boogscheut van het historische Gent vindt u hier 39 assistentiewoningen, voorzien van alle comfort en luxe.

Ontspanning, gezelschap, plezier… Residentie De Orangerie heeft het allemaal. Kunt u wat hulp gebruiken of wilt u uw leven nóg zorgelozer maken? Doe dan een beroep op de uitgebreide waaier aan zorg- en comfortdiensten.

Wonen in luxe en comfort.

RESIDENTIE DE ORANGERIE I EVERGEM

In maart 2020 opende Senior Homes een gloednieuwe residentie in het Oost-Vlaamse Evergem, Residentie De Orangerie. Op een boogscheut van het historische Gent vindt u hier 39 assistentiewoningen, voorzien van alle comfort en luxe.

Ontspanning, gezelschap, plezier… Residentie De Orangerie heeft het allemaal. Kunt u wat hulp gebruiken of wilt u uw leven nóg zorgelozer maken? Doe dan een beroep op de uitgebreide waaier aan zorg- en comfortdiensten.

Uw hele leven heeft u doorgebracht in de omgeving van Gent? Dan wilt u daar ook blijven. We denken er niet graag aan, maar ouder worden we allemaal. Heeft u al eens nagedacht over hoe u uw oude dag wil doorbrengen? Ziet u zichzelf in uw huis blijven wonen? Of denkt u aan iets gemakkelijker, met iets minder zorgen?

Als we ouder worden, is dat grote huis misschien wel té groot en misschien ook een beetje eenzaam. Residentie De Orangerie biedt u dé woning van de toekomst. U woont zelfstandig maar kan een beroep doen op assistentie indien nodig: de woonassistent, een boodschappendienst, medicijnendienst,… Wacht niet te lang, maar koop nu al uw assistentieflat voor later. Op die manier is uw toekomst verzekerd.

39 erkende assistentiewoningen

Reibroekstraat 1
9940 Evergem

Ondergronds parkeren mogelijk

wonen aan de kust

 EEN UNIEKE ARCHITECTUUR 

De moderne architectuur met verrassende accenten maakt iedere nieuwe residentie van Senior Homes apart. Grote ramen met veel lichtinval, privatief terras, volwaardige kwalitatieve keuken met alle nodige apparaten, berging, ruime badkamer met inrijdouche… zijn slechts enkele basisvoorwaarden van elk appartement.

EEN PIEKFIJNE AFWERKING MET VERFIJNDE DETAILS

Elke woning heeft een oppervlakte tussen 58 en 116 m², 1 of 2 slaapkamers, volledig rolstoelleefbaar en afgewerkt met kwalitatieve materialen. De badkamer is uitgerust met een veilige antisliptegel en voorzien van een inrijdouche met douchezitje. Daarnaast beschikken de bewoners ook over een volwaardige keuken.

Nood aan wat frisse lucht? Die vindt u ongetwijfeld op uw privéterras of in de binnentuin. Bovendien heeft elk appartement een private kelderberging.

wonen aan de kust

WONEN NABIJ GENT

Residentie De Orangerie is gelegen nabij het dorpsplein van Evergem. Op deze centrale locatie vindt u heel wat winkels, restaurants, brasserieën, etc. In de directe omgeving vindt u ook het Elslopark, waar u kan genieten van een streepje natuur. Van aan de residentie staat u met de wagen in ongeveer 20 min. in de Gentse binnenstad. Neemt u liever het openbaar vervoer? Dan is er een directe verbinding met tram 1 naar zowel het Gravensteen als de Korenmarkt en het station Gent Sint-Pieters. De strategische locatie nabij belangrijke invalswegen zoals de R4 maakt het gemakkelijk voor vrienden en familie om langs te komen, maar ook om er zelf op uit te trekken.

Ontdek alle voordelen in de brochure

De appartementen

Wij voorzien een eiken parket, een tegelvloer in de keuken, antisliptegels in de badkamer, vloerverwarming en hoogrendementsglas. De keuken beschikt over alle kwalitatieve toestellen en heeft standaard een composiet werkblad. Bovendien vindt u in elk appartement de laatste technologie en aparte tellers voor water, elektriciteit en verwarming, om een zo laag mogelijk verbruik te garanderen. De appartementen zijn ook voorzien van een uniek domotica- en oproepsysteem ter ondersteuning van de dienstverlening.

Elk appartement is aangepast zodat 65-plussers op de gemakkelijkste manier kunnen bewegen en leven, zelfs met een rollator of rolstoel. Onze appartementen zijn volledig rolstoelleefbaar: naadloze overgangen, de ramen naar het terras zijn verzonken waardoor er geen niveauverschillen zijn, brede deuren, de hoogtes van de stopcontacten zijn aangepast, ruime inrijdouche en antisliptegel in de badkamer, sanitair dat volledig aangepast is, zowel in uw privéruimte als in de gemeenschappelijke ruimtes, enz.

ENKELE APPARTEMENTEN IN DE KIJKER

Groot appartement met 1 slaapkamer, lichtrijke leefruimte en open keuken.

totale opp. app. = 77,28 m²
opp. terras = 18,53 m² (ZO)

Aankoopprijs vanaf € 339.000 excl. kosten
Reeds verhuurd appartement met directe opbrengsten € 1064/maand

Duplex appartement voor eigen bewoning.

totale opp. app. = 116,54 m²
opp. terras = 24,17 m² (W + O)

Aankoopprijs vanaf € 399.000 excl. kosten
Huren vanaf € 43 incl. dienstenpakket

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Waarom lid worden van onze familie?

ONZE PIJLERS

Bij Senior Homes zijn er 6 belangrijke pijlers die voor ons van groot belang zijn. Zo vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren, een team vormen, kunnen lachen en plezier maken, maar eveneens dat u volledig zelfstandig kan zijn en hulp inroepen waar nodig.

ONZE DIENSTEN

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 6/7 aanwezige woonassistenten  die instaan voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties, en 24/7 is er mogelijkheid om beroep te doen op crissisassistentie of te drukken op de noodknop. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistenten staan voor u klaar.

Tegenover onze vorige woning is onze assistentiewoning veel praktischer. We hebben geen verdiepen meer en ook qua ligging zitten we hier fantastisch. Als we buitenkomen zitten we onmiddellijk in de stad, en van op ’t appartement kijken we uit op de natuur.”

Levensgenieter Maurice (80), koos samen met zijn vrouw Francine voor een erkende assistentiewoning van Senior Homes.

Bekijk onze blogberichten over Residentie De Orangerie

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Amper 3 jaar later kunnen we u vertellen dat dit project uitverkocht is. Dit project bestaat uit 39 assistentiewoningen in hartje Aalst met een prachtige binnentuin zodat u af en toe kan ontsnappen aan de drukte.

Lees meer

Huren of kopen? De keuze is aan u!

Of u nu huurt of koopt, u geniet bij Senior Homes van heel wat luxe en een uitstekende dienstverlening die focust op zelfstandigheid en vrijheid.

Wist u dat?

… u ook kan komen kennismaken met Senior Homes?

U kan een appartement huren zodat u kan proeven van onze diensten en kan kennismaken met andere bewoners. Het is maar door te proberen dat u de juiste conclusie kan trekken.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Onze faciliteiten

BRASSERIE DE ORANGERIE

In de gezellige Brasserie De Orangerie kunt u elke dag genieten van een verse lunch of een heerlijk stuk taart. Of wat dacht u van pannenkoeken voor u en uw kleinkinderen? Want ook uw familie is natuurlijk welkom in Brasserie De Orangerie. Voelt u zich wat minder goed en laat u liever uw lunch leveren aan de deur van uw assistentiewoning? Dat kan ook!

KINESISTHERAPIE

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? Onze residenties zijn voorzien van een kinéruimte waar u door een ervaren kinesist geholpen wordt.

ONTSPANNING

In elke Senior Homes assistentiewoning kan u terecht in een volwaardige wellnessruimte waar u volledig tot rust komt in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur kan soelaas bieden.

KAPPER & SCHOONHEIDSSPECIALIST

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.