EVERGEM

Residentie De Orangerie

Opendeurdag op 12/10
Van 13.30 u. tot 17.00 u.

Schrijf u hier in! 

OPENING EIND 2019
Verfijnde architectuur in Evergem
Welkom in Residentie De Orangerie, ons exclusief project in het kloppend hart van Evergem. Ook hier zijn onze assistentiewoningen weer de perfecte samensmelting van een kwaliteitsvol afgewerkt, volwaardig appartement met de dienstverlening en voorzieningen van een hotel. Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het centrum van Evergem en met een rechtstreekse tramverbinding naar Gent centrum.

Reibroekstraat 1, 9940 Evergem

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag meer informatie over Residentie De Orangerie in hartje Evergem? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tot in het kleinste detail en krijg een antwoord op al uw vragen.

Prachtige appartementen in een residentie met alle troeven

De appartementen in residentie De Orangerie zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 58m² en 116m². Bovendien heeft elke flat een eigen kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de sauna tot rust.

Brasserie ter plaatse

Hier kunt u elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek lezen, een kaartje leggen en nog zoveel meer. Bovendien kunt u, als het weer het toelaat, genieten op het zonneterras met zicht op de binnentuin.

De residentie in beeld

Hier kunnen wij opnieuw zorgeloos wonen en leven!

Eigenlijk wilden wij niet verhuizen, maar ons huis was te groot geworden en de trap op werd alsmaar lastiger. We hebben nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing! Hier leven wij volledig zelfstandig, maar met ondersteuning waar nodig. En als we geen zin hebben om te koken, kunnen we gewoon eten laten brengen, handig!

Voorbeeldplannen

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 58.05 m²
+ terras van 8.6 m²
1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 77.28 m²
+ terras van 18.53 m²

Vragen over onze types appartementen?

Vragen? Stel ze vrijblijvend.