09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Clarenhof

Nieuwpoort

Kom alles te weten over Residentie Clarenhof
tijdens het werfbezoek op 3 november

Verfijnde architectuur op toplocatie

Welkom thuis in Nieuwpoort

Residentie Clarenhof opent begin 2019 haar deuren op de hoek van de Recolettenstraat in Nieuwpoort. Deze residentie telt 110 erkende assistentiewoningen en bevindt zich in een gerenoveerde kerk, klooster en een voormalige bewaarschool. Het totaalproject van Senior Homes is uitgegroeid tot een knap staaltje architectuur waar uw veiligheid, comfort en zorg centraal staan.

Teken voor 15 november uw huurovereenkomst en Senior Homes betaalt gedurende 1 jaar uw elektriciteit, gas en water*!

Huren kan in Residentie Clarenhof vanaf € 38/dag (alle zorg- en comfortservices inbegrepen). U betaalt dus niet meer dan op de particuliere markt en geniet van een uitgebreide waaier aan zorg- en comfortdiensten.

Residentie Clarenhof

Zorgeloos wonen
dankzij woon- en comfortservices

Senior Homes biedt elke bewoner een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket aan. Naast de basisdienstverlening kan er ook een op maat gemaakt pakket uitgetekend worden op basis van de behoeften van de bewoner.

Medische permanentie
Overbruggingsassistentie
Woonassistentie
Algemene permanentie
Administratieve ondersteuning
Boodschappendienst
Animatie en evenementen
Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist
wassalon
afvalophaling

Fitness, wellness & kapsalon

Blijft u graag fit en ontspannen? Dan vindt u in de fitness en wellness van Residentie Clarenhof ongetwijfeld wat u zoekt. Hier kunt u alleen of met de andere bewoners heerlijk genieten in de infraroodsauna of wat stoom aflaten op de fiets.

Brasserie en café Clarenhof

In Residentie Clarenhof kunt u elke dag genieten van een dagverse maaltijd of een heerlijke tas koffie in de brasserie. Sla een babbeltje met uw medebewoners, leg een kaartje of lees een boek in deze gezellige ruimte. Een zonnige dag in het verschiet? Profiteer van het mooie weer op het zonneterras met zich op de binnentuin. Ook uw familie en vrienden zijn uiteraard meer dan welkom in Brasserie Clarenhof.

Drinkt u al eens graag een pilsje of heeft u zin om een partij biljart te spelen met uw vrienden? Centraal in Residentie Clarenhof is er een supergezellig cafeetje verborgen, perfect voor ’s namiddags!

Investeren in Residentie Clarenhof als opbrengstbron of (toekomstige) woonoplossing?

Prachtige rolstoelvriendelijke woningen

De appartementen in residentie Clarenhof zijn ruim en lichtrijk. Elke flat heeft een oppervlakte tussen de 55m² en 120m² en beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. Elke flat heeft ook een eigen kelderberging op -1, waar u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking vindt.

Enkele voorbeeldplannen

Voorbeeldplan 1

Voorbeeldplan 2

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 63.03 m²
+ terras van 7.84 m²

2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 109.28 m²
+ terras van 7.68 m²

Annemie (78 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning.

“De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!”

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRES



Vragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring