09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie De Orangerie

Evergem

Opening najaar 2019

Residentie De Orangerie

Hartje Evergem als ideale uitvalsbasis

In het najaar van 2019 opent Residentie De Orangerie haar deuren in het kloppende hart van Evergem, op een korte tramrit verwijderd van de Gentse historische binnenstad. Droomt u van een leven in alle comfort? Dan vindt u in de erkende assistentiewoningen van De Orangerie ongetwijfeld wat u zoekt. Naast een uitgebreide dienstenwaaier, kunt u hier ook rekenen op een permanent beschikbare woonassistent die instaat voor organisatie van zorg en diensten.

Laat u onderdompelen in de sfeer van Residentie De Orangerie tijdens een werfbezoek op vrijdag 7 december

Kom op 7 december tussen 13 u. en 16 u. langs op de vergevorderde werf van Residentie De Orangerie en ontdek uw nieuwe thuis! U komt er alles te weten over de woningen, investeringsmogelijkheden, gemeenschappelijke ruimtes en de uitgebreide dienstenwaaier.

Inschrijven voor het werfbezoek hoeft niet, spring maar gewoon binnen!

Adres: Reibroekstraat 3, 9940 Evergem

Residentie De Orangerie

Zorgeloos wonen dankzij woon- en comfortservices

Senior Homes biedt elke bewoner een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket aan. Naast de basisdienstverlening kan er ook een op maat gemaakt pakket uitgetekend worden op basis van de behoeften van de bewoner.

Medische permanentie

Overbruggingsassistentie

Woonassistentie

Algemene permanentie

Administratieve ondersteuning
Boodschappendienst

Animatie en evenementen

Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist

wassalon

afvalophaling

Fitness, wellness & kapsalon

Blijft u graag fit en ontspannen? Dan vindt u in de fitness en wellness van Residentie Prinsenhof ongetwijfeld wat u zoekt. Hier kunt u alleen of met de andere bewoners heerlijk genieten in de infraroodsauna of wat stoom aflaten op de fiets.

Brasserie De Orangerie

In Residentie De Orangerie kunt u elke dag genieten van een dagverse maaltijd of een heerlijke tas koffie in de brasserie. Sla een babbeltje met uw medebewoners, leg een kaartje of lees een boek in deze gezellige ruimte. Ook uw familie en vrienden zijn uiteraard meer dan welkom.

Investeren in Residentie De Orangerie als opbrengstbron of (toekomstige) woonoplossing?

Volledig uitgeruste nieuwbouwappartementen

De appartementen (58-116 m2) zijn ruim, lichtrijk en ontworpen met oog op duurzaamheid en kwaliteit. Elk appartement beschikt over 1 of 2 slaapkamers en een privéterras (7-24 m2) dat net als de volledige woning rolstoeltoegankelijk is dankzij de naadloze overgangen.

Voor uw veiligheid werd er niet enkel een domotica- en noodoproepsysteem geïnstalleerd, maar werd er ook gekozen voor een volledig aangepaste badkamer met antisliptegel en inrijdouche met zitstoel. Elk appartement beschikt over een eigen kelderberging en er zijn ondergrondse parkeerplaatsen te huur. Op de kelderverdieping vindt u ook een fietsenstalling met camerabewaking. Om uw energierekening laag te houden, koos Senior Homes ervoor om te verwarmen met vloerverwarming en werd er hoogrendementsglas geïnstalleerd.

Enkele voorbeeldplannen

Lea (73) en haar man Kamiel (78 jaar) verhuisden ongeveer een jaar geleden naar een erkende assistentiewoning van Senior Homes

“Hier kunnen wij opnieuw zorgeloos wonen en leven!”

Eigenlijk wilden wij niet verhuizen, maar ons huis was te groot geworden en de trap op werd alsmaar lastiger. We hebben nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing! Hier leven wij volledig zelfstandig, maar met ondersteuning waar nodig. En als we geen zin hebben om te koken, kunnen we gewoon eten laten brengen, handig!

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring