09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Leiedam

Deinze

Open – Onmiddellijk beschikbaar

Geniet van onze warme winteractie
Kom gezellig overwinteren in Residentie Leiedam

Test deze winter of een erkende assistentiewoning iets voor u is en breng de donkere weken door in tof gezelschap. Geniet van de waaier aan zorg- en comfortdiensten, een aangepaste woning en hulp waar nodig!

Zorgeloos wonen, zorgeloos leven

Welkom thuis in Deinze

Residentie Leiedam is een gezellige residentie aan de oevers van de Leie op wandelafstand van het centrum van Deinze. De residentie telt 44 ruime en lichtrijke assistentiewoningen volledig aangepast aan uw noden. Zoals in elke Senior Homes-residentie staan veiligheid, comfort en zorg hier centraal.

Laat u onderdompelen in de Leiedamsfeer op de opendeurdag op woensdag 21 november

Kom op 21 november langs in Residentie Leiedam tussen 13 u. en 16 u. Sla een praatje met de bewoners, maak kennis met de woonassistent en ontdek welke diensten er zijn die u het leven eenvoudiger maken.

Inschrijven voor de opendeurdag hoeft niet, spring maar gewoon binnen!

Adres: Leiedam 36, 9800 Deinze

Residentie Leiedam

Zorgeloos wonen dankzij woon- en comfortservices

Senior Homes biedt elke bewoner een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket aan. Naast de basisdienstverlening kan er ook een op maat gemaakt pakket uitgetekend worden op basis van de behoeften van de bewoner.

Boodschappendienst

Animatie en evenementen

Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist

wassalon

afvalophaling

Boodschappendienst

Animatie en evenementen

Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist

wassalon

afvalophaling

Fitness, wellness & kapsalon

Blijft u graag fit en ontspannen? Dan vindt u in de fitness en wellness van Residentie Prinsenhof ongetwijfeld wat u zoekt. Hier kunt u alleen of met de andere bewoners heerlijk genieten in de infraroodsauna of wat stoom aflaten op de fiets.

Brasserie Leiedam

In Residentie Leiedam kunt u elke dag genieten van een dagverse maaltijd of een heerlijke tas koffie in de brasserie. Sla een babbeltje met uw medebewoners, leg een kaartje of lees een boek in deze gezellige ruimte. Ook uw familie en vrienden zijn uiteraard meer dan welkom.

Investeren in Residentie Prinsenhof als opbrengstbron of (toekomstige) woonoplossing?

Prachtige rolstoelvriendelijke woningen

De appartementen in Residentie Leiedam zijn ruim en lichtrijk. Elke assistentiewoning heeft een oppervlakte tussen de 60 m² en 88 m² en beschikt over een inkomhal, leefruimte, ruim privéterras, uitgeruste keuken, 1 of 2 slaapkamers en een rolstoeltoegankelijke badkamer.

Enkele voorbeeldplannen

Annemie (78 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning.

“De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!”

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring