09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Prinsenhof

Aalst

Open – Onmiddellijk beschikbaar

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag een bezoekje te brengen aan Residentie Prinsenhof in Aalst?
Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken.
Ontdek de residentie tijdens een professionele rondleiding door Senior Homes en krijg een antwoord op al uw vragen.
Locatie: Nieuwbeekstraat 1, 9300 Aalst

Geniet van onze warme winteractie
Kom gezellig overwinteren in Residentie Prinsenhof

Test deze winter of een erkende assistentiewoning iets voor u is en breng de donkere weken door in tof gezelschap. Geniet van de waaier aan zorg- en comfortdiensten, een aangepaste woning en hulp waar nodig!

Zorgeloos leven en beleven

Welkom thuis in Aalst

Residentie Prinsenhof is een gezellige residentie in de carnavalsstad Aalst. Een stad die leeft en waar er altijd iets te beleven valt. Het Prinsenhof ligt in het hart van de stad, dicht bij een stadspark en met heel wat winkels en gastronomische mogelijkheden in de buurt. De residentie telt 39 ruime en lichtrijke assistentiewoningen met privéterras en kelderberging. Zoals in elke Senior Homes-residentie staan uw veiligheid, comfort en zorg hier centraal.

Laat u onderdompelen in de Prinsenhofsfeer op de opendeurdag op vrijdag 7 december

Kom op 7 december langs in Residentie Prinsenhof tussen 13 u. en 16 u.
Sla een praatje met de bewoners, maak kennis met de woonassistent en ontdek welke diensten er zijn die u het leven eenvoudiger maken. Breng gerust uw (achter)kleinkinderen mee, want er is ook een dessertbuffet om van te smullen!

Inschrijven voor de opendeurdag hoeft niet, spring maar gewoon binnen!

Adres: Nieuwbeekstraat 1, 9300 Aalst

Residentie Prinsenhof

Zorgeloos wonen dankzij woon- en comfortservices

Senior Homes biedt elke bewoner een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket aan. Naast de basisdienstverlening kan er ook een op maat gemaakt pakket uitgetekend worden op basis van de behoeften van de bewoner.

Boodschappendienst

Animatie en evenementen

Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist

wassalon

afvalophaling

Boodschappendienst

Animatie en evenementen

Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist

wassalon

afvalophaling

Fitness, wellness & kapsalon

Blijft u graag fit en ontspannen? Dan vindt u in de fitness en wellness van Residentie Prinsenhof ongetwijfeld wat u zoekt. Hier kunt u alleen of met de andere bewoners heerlijk genieten in de infraroodsauna of wat stoom aflaten op de fiets.

Nieuwe uitbaters: heerlijk eten in Den Audenaerdschen Bril

In Residentie Keizerhof kunt u elke dag genieten van een dagverse maaltijd of een heerlijke tas koffie in de brasserie. Sla een babbeltje met uw medebewoners, leg een kaartje of lees een boek in deze gezellige ruimte. Geen zin om te koken? Laat de lunch dan tot op uw appartement gebracht worden. Ook uw familie en vrienden zijn uiteraard meer dan welkom in Den Audenaerdschen Bril.

Investeren in Residentie Prinsenhof als opbrengstbron of (toekomstige) woonoplossing?

Prachtige rolstoelvriendelijke woningen

De appartementen in Residentie Prinsenhof zijn ruim en lichtrijk. Elke flat heeft een oppervlakte tussen de 52 m² en 77 m² en beschikt over een inkomhal, leefruimte, privéterras, keuken, slaapkamer en badkamer. Elke flat heeft ook een eigen kelderberging op -1, waar u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking vindt.

Enkele voorbeeldplannen

REMI (71 jaar)

Ik wist helemaal niet wat een assistentiewoning was, tot onze dokter er ons op wees. Mijn vrouw sukkelde al een tijdje met haar gezondheid en het werd zwaar om alle zorgen op mij te nemen. Ons eerste bezoek aan Residentie Prinsenhof was een droom die werkelijkheid werd. De appartementen zijn ruim en in alles voorzien! Nu hebben we terug tijd voor leuke dingen. Bovendien is alles dichtbij. Terwijl ik even naar de apotheek ga, zet ik mijn vrouw beneden af bij het kapsalon.

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring