09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Rialto

Oostende

Opening zomer 2020

Residentie Rialto

Levenslang genieten in Oostende

In de zomer van 2020 opent Residentie Rialto haar deuren in de Koningin der Badsteden, op 80 m van de zee. Droomt u van een leven in alle comfort? Dan vindt u in de erkende assistentiewoningen van Residentie Rialto ongetwijfeld wat u zoekt. Naast een uitgebreide dienstenwaaier, kunt u hier ook rekenen op een permanent beschikbare woonassistent die instaat voor organisatie van zorg en diensten.

Residentie Rialto

Zorgeloos wonen dankzij woon- en comfortservices

Senior Homes biedt elke bewoner een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket aan. Naast de basisdienstverlening kan er ook een op maat gemaakt pakket uitgetekend worden op basis van de behoeften van de bewoner.

Medische permanentie
Overbruggingsassistentie
Woonassistentie
Algemene permanentie
Administratieve ondersteuning
Boodschappendienst
Animatie en evenementen
Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist
wassalon
afvalophaling

Fitness, wellness & kapsalon

Blijft u graag fit en ontspannen? Dan vindt u in de fitness en wellness van Residentie Prinsenhof ongetwijfeld wat u zoekt. Hier kunt u alleen of met de andere bewoners heerlijk genieten in de infraroodsauna of wat stoom aflaten op de fiets.

Brasserie Rialto

In Residentie Rialto kunt u elke dag genieten van een dagverse maaltijd of een heerlijke tas koffie in de brasserie. Sla een babbeltje met uw medebewoners, leg een kaartje of lees een boek in deze gezellige ruimte. Ook uw familie en vrienden zijn uiteraard meer dan welkom.

Investeren in Residentie Rialto als opbrengstbron of (toekomstige) woonoplossing?

Volledig uitgeruste nieuwbouwappartementen

De appartementen van Residentie Rialto (54-125 m2) zijn ruim, lichtrijk en ontworpen met het oog op duurzaamheid en kwaliteit. Elk appartement is – net als de volledige residentie – rolstoeltoegankelijk en beschikt over 1 of 2 slaapkamers. In de gemeenschappelijke ruimtes vindt u dan weer het verlengde van uw privéruimte: een gezellige brasserie, een lichtrijke ontspanningsruimte en een binnentuin waar het heerlijk vertoeven is.

Voor uw veiligheid wordt er niet enkel een domotica- en noodoproepsysteem geïnstalleerd, maar is er ook gekozen voor een volledig aangepaste badkamer met antisliptegel en inrijdouche met zitstoel. Elk appartement beschikt over een eigen kelderberging en er zijn ook ondergrondse parkeerplaatsen voorzien. Op de kelderverdieping vindt u tevens een fietsenstalling en een wassalon.

Enkele voorbeeldplannen

Jeanine (69 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning

“Ik ben nog veel te jong voor een rusthuis. Daarom koos ik voor Senior Homes!”

“Sinds ik hier woon ben ik echt wel opengebloeid. Ik heb hier al heel wat nieuwe mensen leren kennen en we doen vaak een toffe uitstap, bijvoorbeeld naar zee. Mijn kinderen zijn ook geruster, want ze weten nu dat ik de ondersteuning krijg die ik nodig heb en altijd mensen om me heen heb.”

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring