09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie ‘t Withof

Rumbeke

Open – onmiddellijk beschikbaar

Geniet van onze warme winteractie
Kom gezellig overwinteren in Residentie 't Withof

Test deze winter of een erkende assistentiewoning iets voor u is en breng de donkere weken door in tof gezelschap. Geniet van de waaier aan zorg- en comfortdiensten, een aangepaste woning en hulp waar nodig!

Residentie ’t Withof

Warm wonen in het rustige Rumbeke

Op nog geen 300 m van het centrum van Rumbeke vindt u in de Pastoor Slossestraat Residentie ’t Withof met 53 ruime erkende assistentiewoningen. Droomt u van een leven in alle comfort? Dan vindt u hier ongetwijfeld wat u zoekt! Naast een uitgebreide dienstenwaaier, kunt u hier ook rekenen op een permanent beschikbare woonassistent die instaat voor organisatie van zorg en diensten.

Laat u onderdompelen in de Withofsfeer op één van onze opendeurdagen op vrijdag 30 november of zaterdag 1 december.

Kom op 30 november (14 en 17 u.) of op 1 december (13-16 u.) langs in Residentie ’t Withof. Sla een praatje met de bewoners, maak kennis met de woonassistent en ontdek welke diensten er zijn die uw leven eenvoudiger maken. Op vrijdag kunt u deelnemen aan een gratis wijndegustatie, op zaterdag schuift u dan weer – samen met uw partner of (klein)kinderen – aan het sintbuffet aan.

Inschrijven voor de opendeurdag of de activiteiten hoeft niet, spring maar gewoon binnen!

Adres: Pastoor Slossestraat 25, 8800 Rumbeke

Residentie ‘t Withof

Zorgeloos wonen dankzij woon- en comfortservices

Senior Homes biedt elke bewoner een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket aan. Naast de basisdienstverlening kan er ook een op maat gemaakt pakket uitgetekend worden op basis van de behoeften van de bewoner.

Boodschappendienst

Animatie en evenementen

Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist

wassalon

afvalophaling

Boodschappendienst

Animatie en evenementen

Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist

wassalon

afvalophaling

Fitness, wellness & kapsalon

Blijft u graag fit en ontspannen? Dan vindt u in de fitness en wellness van Residentie Prinsenhof ongetwijfeld wat u zoekt. Hier kunt u alleen of met de andere bewoners heerlijk genieten in de infraroodsauna of wat stoom aflaten op de fiets.

Brasserie ‘t Withof

In Residentie ‘t Withof kunt u elke dag genieten van een dagverse maaltijd of een heerlijke tas koffie in de brasserie. Sla een babbeltje met uw medebewoners, leg een kaartje of lees een boek in deze gezellige ruimte. Ook uw familie en vrienden zijn uiteraard meer dan welkom.

Investeren in Residentie ‘t Withof als opbrengstbron of (toekomstige) woonoplossing?

Volledig uitgeruste nieuwbouwappartementen

Residentie ’t Withof is één van de kleinere residenties van Senior Homes, maar daarom niet minder fijn om in te wonen, integendeel! De appartementen (69-130 m2) zijn er ruim, lichtrijk en ontworpen met oog op duurzaamheid en kwaliteit. Elk appartement beschikt over 1 of 2 slaapkamers en een privéterras (4-25 m2) dat net als de volledige woning rolstoeltoegankelijk is dankzij de naadloze overgangen.

Voor uw veiligheid werd er niet enkel een domotica- en noodoproepsysteem geïnstalleerd, maar werd er ook gekozen voor een volledig aangepaste badkamer met antisliptegel en inrijdouche met zitstoel. Elk appartement beschikt over een eigen kelderberging en er zijn ondergrondse parkeerplaatsen te huur. Op de kelderverdieping vindt u ook een fietsenstalling met camerabewaking. Om uw energierekening laag te houden, koos Senior Homes ervoor om te verwarmen met vloerverwarming en werd er hoogrendementsglas geïnstalleerd.

Enkele voorbeeldplannen

Leon (76 jaar) woont sinds enkele maanden in Residentie ’t Withof

“Wie had ooit gedacht dat ik op mijn leeftijd nog zoveel vrienden ging maken?”

“Hier ben ik elke dag onder de mensen, zoals ik het graag heb. We gaan dan samen lunchen in de brasserie of drinken een koffie in de namiddag. Mijn dochter en kleinzoon kunnen altijd binnenspringen en ik kan ook altijd naar hen gaan, want de bus stopt hier vlakbij.”

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring