09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Ten Ede

Wetteren

Opening zomer 2019

Residentie Ten Ede

Levenslang genieten in
Wetteren Ten Ede

In de zomer van 2019 opent Residentie Ten Ede haar deuren in Wetteren, op wandelafstand van het centrum. Droomt u van een leven in alle comfort? Dan vindt u in de erkende assistentiewoningen van Residentie Ten Ede ongetwijfeld wat u zoekt. Naast een uitgebreide dienstenwaaier, kunt u hier ook rekenen op een permanent beschikbare woonassistent die instaat voor organisatie van zorg en diensten.

Feestelijke opening modelappartement op 14 december

Op vrijdag 14 december krijgt u de kans om uw nieuwe woning in primeur te ontdekken tijdens de feestelijke opening van het modelappartement. Met een hapje en een drankje komt u alles te weten over de ruimtes, de mogelijkheden en de zorg- en comfortdiensten.

Adres: Edeschoolstraat, 9230 Wetteren

Wilt u er graag bij zijn? Vergeet u dan niet in te schrijven.

Residentie Ten Ede

Zorgeloos wonen dankzij woon- en comfortservices

Senior Homes biedt elke bewoner een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket aan. Naast de basisdienstverlening kan er ook een op maat gemaakt pakket uitgetekend worden op basis van de behoeften van de bewoner.

Medische permanentie
Overbruggingsassistentie
Woonassistentie
Algemene permanentie
Administratieve ondersteuning
Boodschappendienst
Animatie en evenementen
Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist
wassalon
afvalophaling

Fitness, wellness & kapsalon

Blijft u graag fit en ontspannen? Dan vindt u in de fitness en wellness van Residentie Prinsenhof ongetwijfeld wat u zoekt. Hier kunt u alleen of met de andere bewoners heerlijk genieten in de infraroodsauna of wat stoom aflaten op de fiets.

Brasserie Ten Ede

In Residentie Ten Ede kunt u elke dag genieten van een dagverse maaltijd of een heerlijke tas koffie in de brasserie. Sla een babbeltje met uw medebewoners, leg een kaartje of lees een boek in deze gezellige ruimte. Ook uw familie en vrienden zijn uiteraard meer dan welkom.

Investeren in Residentie Ten Ede als opbrengstbron of (toekomstige) woonoplossing?

Volledig uitgeruste nieuwbouwappartementen

De appartementen van Residentie Ten Ede (65-88 m2) zijn ruim, lichtrijk en ontworpen met het oog op duurzaamheid en kwaliteit. Elk appartement is – net als de volledige residentie – rolstoeltoegankelijk en beschikt over 1 slaapkamer en een privéterras of –tuin (7-60 m2). In de gemeenschappelijke ruimtes vindt u het verlengde van uw privéruimte: een gezellige brasserie, een lichtrijke ontspanningsruimte, een fitness, wellness en nog zoveel meer.

Voor uw veiligheid wordt er niet enkel een domotica- en noodoproepsysteem geïnstalleerd, maar is er ook gekozen voor een volledig aangepaste badkamer met antisliptegel en inrijdouche met zitstoel. Elk appartement beschikt over een eigen kelderberging en er zijn ook ondergrondse parkeerplaatsen voorzien. Op de kelderverdieping vindt u tevens een fietsenstalling en een wassalon.

Enkele voorbeeldplannen

Arthur (78) en Rosette (75) wonen sinds een jaar in een assistentiewoning van Senior Homes

“Dit was de beste keuze die we ooit konden maken”

“Wij hebben hier echt een goed leven. We kunnen hier zelf koken, maar gaan ook vaak wat eten in de brasserie samen met onze nieuwe vrienden. We trekken er ook vaak op uit, met ons tweetjes of met de bewonersgroep. Zo is er altijd wat te doen!”

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring