NIEUWPOORT

Residentie Clarenhof

Opendeurdag op 13/12
Van 13.30 u. tot 17.00 u.

Schrijf u hier in! 

OPEN

Verfijnde architectuur in Nieuwpoort
Welkom in Nieuwpoort! Hier woont u op een plaats met geschiedenis. Een kerk, een klooster en een voormalig oude bewaarschool worden omgevormd tot 110 volwaardige assisistentiewoningen met een knipoog naar het verleden, waar u nostalgische herinneringen zal ontdekken!

Hoogstraat (ingang via blok D), 8620 Nieuwpoort

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag een bezoekje te brengen aan Residentie Clarenhof in Nieuwpoort?
Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken.
Ontdek de residentie tijdens een professionele rondleiding door Senior Homes en krijg een antwoord op al uw vragen.

Een prachtige residentie met respect voor de geschiedenis.

De appartementen in residentie Clarenhof zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 55m² en 120m². Bovendien heeft elke flat een eigen kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de sauna tot rust.

Brasserie en café Clarenhof

Hier kunt u elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek lezen, een kaartje leggen en nog zoveel meer. Bovendien kunt u, als het weer het toelaat, genieten op het zonneterras met zicht op de binnentuin. De brasserie is open voor iedereen, ook voor mensen die niet in Residentie Clarenhof wonen.

Daarnaast is er voor de bewoners een supergezellig cafeetje verborgen in de residentie. Wie zegt er nu neen tegen een partijtje biljart?

De residentie in beeld

Dit was de beste keuze die we ooit konden maken

Wij hebben hier echt een goed leven. We kunnen hier zelf koken, maar gaan ook vaak wat eten in de brasserie samen met onze nieuwe vrienden. We trekken er ook vaak op uit, met ons tweetjes of met de bewonersgroep. Zo is er altijd wat te doen!

Voorbeeldplannen

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 63.03 m²
+ terras van 7.84 m²
2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 109.28 m²
+ terras van 7.68 m²

Vragen over onze types appartementen?

Vragen? Stel ze vrijblijvend.