Wonen aan de kust

RESIDENTIE RIALTO I OOSTENDE

Het gaat erom dat u zélf beslist wat u wanneer doet en dat alles gebeurt zoals u dat wenst. Nu is het een uitgelezen moment om eens aan uzelf te denken. Wacht dan ook niet langer en kies zelf voor een mooie toekomst waar u met volle teugen kan genieten vandaag en morgen!

 

Schrijf u in voor een bezoekmoment

Wonen aan de kust

RESIDENTIE RIALTO I OOSTENDE

Het gaat erom dat u zélf beslist wat u wanneer doet en dat alles gebeurt zoals u dat wenst. Nu is het een uitgelezen moment om eens aan uzelf te denken. Wacht dan ook niet langer en kies zelf voor een mooie toekomst waar u met volle teugen kan genieten vandaag en morgen!

 

Schrijf u in voor een bezoekmoment

In het najaar opent Senior Homes een gloednieuwe residentie met 80 erkende assistentiewoningen in de Koningin der Badsteden. Op de plek waar vroeger cinema Rialto stond, – op de hoek van de Langestraat, Christinastraat, Kleine Weststraat en Hertstraatbouwt – bouwt Senior Homes aan een nieuwe thuis voor 65-plussers die écht willen profiteren van het leven. Heerlijk dicht bij het strand en ook bij alle winkels.

In Oostende, de Koningin der Badsteden valt altijd iets te beleven en wilt u tot rust komen, dan trekt u zich terug in uw mooi ingericht appartement of geniet u van de gezonde zeelucht en de zon in de binnentuin van onze residentie.

80 erkende assistentiewoningen

Langestraat, Christinastraat, Kleine Weststraat en Hertstraat
Oostende

Ondergronds parkeren mogelijk

wonen aan de kust

 GENIETEN

Welkom in Residentie Rialto, de perfecte combinatie van een luxe appartement (80 stuks), hotel en assistentieflat. Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het hartje van stad Oostende. Residentie Rialto biedt u een zorgeloze en veilige toekomst. Dat zowel als investeerder als voor onze bewoners. Hoe? Via een uitgebreide waaier aan kwalitatieve diensten en een innovatief oproepsysteem.

EEN PIEKFIJNE AFWERKING MET VERFIJNDE DETAILS

De assistentieflats staan voor comfort en luxe, maar ook voor uw privacy en zelfstandigheid in een aangename en groene omgeving. Ideaal dus voor de actieve, nieuwe senior. Dat alles op een toplocatie in Oostende in het directe winkelcentrum en op 3 minuten van de zee! Residentie Rialto voldoet aan de regelgeving omtrent assistentieflats.

Geniet van luxe en zorg op een exclusieve locatie in Oostende.

wonen aan de kust

UW THUIS OP WANDELAFSTAND VAN DE KUST

Is een woning aan de zee altijd al uw droom geweest? Dan zit u goed bij Residentie Rialto, want de dijk en prachtige zeezicht zijn slechts enkele minuutjes wandelen van uw nieuwe thuis. In de directe omgeving van Residentie Rialto zijn er dus heel wat eet- en drinkgelegenheden, banken, apothekers, supermarkten en nog zoveel meer. Wilt u eropuit trekken? U vindt het station van Oostende op 10 minuten wandelen, maar ook de bus en tram brengen u vlot naar uw trein. Met de wagen bereikt u eveneens vlot de A10, N9 en de E40, ook ideaal voor vrienden en familie die op bezoek willen komen.

Ontdek alle voordelen in de brochure

De appartementen

De appartementen zijn voorzien van een half massieve eiken parket, een tegelvloer in de keuken, antisliptegels in de badkamer, vloerverwarming en hoogrendementsglas. De keuken beschikt over alle kwalitatieve toestellen en heeft standaard een composiet werkblad. Bovendien vindt u in elk appartement de laatste technologie en aparte tellers voor water, elektriciteit en verwarming, om een zo laag mogelijk verbruik te garanderen. De appartementen zijn ook voorzien van een uniek domotica- en oproepsysteem ter ondersteuning van de dienstverlening.

Elk appartement is aangepast zodat 65-plussers op de gemakkelijkste manier kunnen bewegen en leven, zelfs met een rollator of rolstoel. Onze appartementen zijn volledig rolstoelleefbaar: naadloze overgangen, de ramen naar het terras zijn verzonken waardoor er geen niveauverschillen zijn, brede deuren, de hoogtes van de stopcontacten zijn aangepast, ruime inrijdouche en antisliptegel in de badkamer, sanitair dat volledig aangepast is, zowel in uw privéruimte als in de gemeenschappelijke ruimtes, enz.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.

Waarom lid worden van onze familie?

ONZE PIJLERS

Bij Senior Homes zijn er 6 belangrijke pijlers die voor ons van groot belang zijn. Zo vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren, een team vormen, kunnen lachen en plezier maken, maar eveneens dat u volledig zelfstandig kan zijn en hulp inroepen waar nodig.

ONZE DIENSTEN

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 6/7 aanwezige woonassistenten  die instaan voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties, en 24/7 is er mogelijkheid om beroep te doen op crissisassistentie of te drukken op de noodknop. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistenten staan voor u klaar.

Bekijk onze blogberichten over Residentie Oostende

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Amper 3 jaar later kunnen we u vertellen dat dit project uitverkocht is. Dit project bestaat uit 39 assistentiewoningen in hartje Aalst met een prachtige binnentuin zodat u af en toe kan ontsnappen aan de drukte.

Lees meer

Huren of kopen? De keuze is aan u!

Of u nu huurt of koopt, u geniet bij Senior Homes van heel wat luxe en een uitstekende dienstverlening die focust op zelfstandigheid en vrijheid.

Wist u dat?

… u ook kan komen kennismaken met Senior Homes?

U kan een appartement huren zodat u kan proeven van onze diensten en kan kennismaken met andere bewoners. Het is maar door te proberen dat u de juiste conclusie kan trekken.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.

Onze faciliteiten

BRASSERIE RIALTO

In de gezellige Brasserie Rialto kunt u elke dag genieten van een verse lunch of een heerlijk stuk taart. Of wat dacht u van wafels smullen met uw kleinkinderen? Want ook uw familie is natuurlijk welkom in Brasserie Rialto. Voelt u zich wat minder goed en laat u liever uw lunch leveren aan de deur van uw assistentiewoning? Wij regelen het voor u.

KINESISTHERAPIE

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? Onze residenties zijn voorzien van een kinéruimte waar u door een ervaren kinesist geholpen wordt.

ONTSPANNING

In elke Senior Homes assistentiewoning kan u terecht in een volwaardige wellnessruimte waar u volledig tot rust komt in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur kan soelaas bieden.

KAPPER & SCHOONHEIDSSPECIALIST

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.