OOSTENDE

Residentie Rialto

%

verkocht

Infosessie op 06/11
Aanvang om 15 u.

Schrijf u hier in!

OPENING EIND 2020

Verfijnde architectuur in Oostende
De Koningin der badsteden: Oostende! Zeker haar naam waardig dankzij haar brede stranden, sfeervolle boulevards en talloze winkelstraten. In de zomer trekt zij heel wat kustgangers maar ook tijdens de winter ligt de stad nooit stil. De vele gezellige adresjes en maritieme sfeer zorgen telkens voor iets magisch.

Ook hier bouwt Senior Homes assistentiewoningen die de perfecte samensmelting zijn van een kwaliteitsvol afgewerkt en volwaardig appartement met de dienstenverlening en voorzieningen van een hotel.

Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het centrum van Oostende, op de voormalige locatie van de Cinema Rialto aan de Langestraat, Christinastraat, Kleine Weststraat en de Hertstraat.

Christinastraat 32, 8400 Oostende

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag meer informatie over Residentie Rialto in hartje Oostende? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tot in het kleinste detail en krijg een antwoord op al uw vragen.

Een residentie met alle troeven en een cinemazaal als kers op de taart.

De appartementen in residentie Rialto zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 54m² en 125m².

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Ter plaatse kunt u genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de sauna tot rust.

RESTAURANT

Geen zin om zelf te koken? Ga eten in het restaurant of laat de dagelijks verse maaltijd bezorgen in uw appartement. U kan ook uw bezoek hier ontvangen of uw verjaardag vieren. Alle Oostendenaars en iedereen van ver daarbuiten is trouwens van harte welkom!

De residentie in beeld

Ik ben nog veel te jong voor een rusthuis. Daarom koos ik voor Senior Homes!

“Sinds ik hier woon ben ik echt wel opengebloeid. Ik heb hier al heel wat nieuwe mensen leren kennen en we doen vaak een toffe uitstap, bijvoorbeeld naar zee. Mijn kinderen zijn ook geruster, want ze weten nu dat ik de ondersteuning krijg die ik nodig heb en altijd mensen om me heen heb.”

Voorbeeldplannen

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 63.5 m²
+ terras van 11 m²
2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 94 m²
+ terras van 43 m²

Vragen over onze types appartementen?

Vragen? Stel ze vrijblijvend.