OUDENAARDE

Residentie Keizerhof

Opendeurdag op 15/11
Van 13.30 u. tot 17.00 u.

Schrijf u hier in! 

OPEN
Wonen in het prachtige Oudenaarde
Residentie Keizerhof ligt in een zalig groene omgeving die u onmiddellijk tot rust brengt. Het stadscentrum van Oudenaarde ligt op wandelafstand waar de rijke geschiedenis van de stad u zal prikkelen om op ontdekking te trekken.
Désire Waelkensstraat 60, 9700 Oudenaarde

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag een bezoekje te brengen aan Residentie Keizerhof in Oudenaarde? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tijdens een professionele rondleiding door Senior Homes en krijg een antwoord op al uw vragen.

Prachtige appartementen in een residentie met alle troeven

De appartementen in residentie Keizerhof zijn ruim en baden in het licht. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, 1 slaapkamer, badkamer en berging in het appartement. De oppervlaktes schommelen tussen de 52m² en 80m².

Elke keuken heeft alle apparaten en veel werkruimte om zelf te koken. Standaard is inbegrepen: combi microgolf/oven, uitschuifbare dampkap, 4 elektrische kookplaten, werkblad in composiet, dubbele spoelbak, uitschuifbare kraan en een frigo met diepvriesvakje.

Er is in de residentie ook een wassalon, fietsenstalling en bovengrondse autostaanplaatsen.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de jacuzzi tot rust. Laat u verzorgen in het kapsalon, schoonheidsalon of kinéruimte.

Restaurant Den Audenaerdschen bril

Deze brasserie maakt deel uit van de residentie maar is ook een gevestigde waarde in Oudenaarde. Wanneer u maar wil, kan u gaan eten of een maaltijd naar uw appartement laten brengen. Spreek er gerust af met familie en vrienden!

De residentie in beeld

Dit was de beste keuze die we ooit konden maken

Wij hebben hier echt een goed leven. We kunnen hier zelf koken, maar gaan ook vaak wat eten in de brasserie samen met onze nieuwe vrienden. We trekken er ook vaak op uit, met ons tweetjes of met de bewonersgroep. Zo is er altijd wat te doen!

Voorbeeldplannen

2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 85 m²
+ terras van 27, m² en tuin van 44m²
1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 73 m²
+ terras van 15 m²
Vragen over onze types appartementen?

Vragen? Stel ze vrijblijvend.