09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Clarenhof – Nieuwpoort

Opening begin 2019

Een unieke locatie

Verfijnde architectuur in Nieuwpoort

Welkom in Nieuwpoort! Hier woont u op een plaats met geschiedenis. Een kerk, een klooster en een voormalig oude bewaarschool worden omgevormd tot 110 volwaardige assisistentiewoningen met een knipoog naar het verleden, waar u nostalgische herinneringen zal ontdekken!

Voordeelactie

Koop voor 15 november 2018 en krijg een gratis afwerkingspakket t.w.v. € 5000.

De residentie uit de doeken

Een prachtige residentie met respect voor de geschiedenis.

De appartementen in residentie Clarenhof zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 55m² en 120m². Bovendien heeft elke flat een eigen kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de sauna tot rust.

Brasserie en café Clarenhof

Hier kunt u elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek lezen, een kaartje leggen en nog zoveel meer. Bovendien kunt u, als het weer het toelaat, genieten op het zonneterras met zicht op de binnentuin.  De brasserie is open voor iedereen, ook voor mensen die niet Residentie Clarenhof wonen.

Daarnaast is er voor de bewoners een supergezellig cafeetje verborgen in de residentie.  Wie zegt er nu neen tegen een partijtje biljart?

Liever huren?
Dat kan natuurlijk ook!

Annemie (78 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning.

“De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!”

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Enkele voorbeeldplannen

Voorbeeldplan 1

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 63.03 m²
+ terras van 7.84 m²

Voorbeeldplan 2

2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 109.28 m²
+ terras van 7.68 m²

Interesse in dit project?

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring