09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie De Orangerie – Evergem

Opening najaar 2019

Kom naar de beleggersavond van Senior Homes in Deinze

12 november 2018 vanaf 19 u.

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag meer informatie over Residentie De Orangerie in hartje Evergem? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tot in het kleinste detail en krijg een antwoord op al uw vragen.

Een unieke locatie

Verfijnde architectuur

Welkom in Residentie De Orangerie, ons exclusief project in het kloppend hart van Evergem. Ook hier zijn onze assistentiewoningen weer de perfecte samensmelting van een kwaliteitsvol afgewerkt, volwaardig appartement met de dienstverlening en voorzieningen van een hotel. Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het centrum van Evergem en met een rechtstreekse tramverbinding naar Gent centrum.

Waarom een erkende assistentiewoning een topinvestering is? Ontdek er alles over op de beleggersavond op 12 november.

Senior Homes nodigt u van harte uit om de investeringsmogelijkheden van erkende assistentiewoningen te verkennen. Erkende assistentiewoningen zijn namelijk meer dan enkel een ideale woonoplossing voor 65-plussers. Ontdek alle voordelen, financieringsvormen en mogelijkheden voor uw beleggingsportefeuille op de beleggersavond op maandag 12 november.

Laat u onderdompelen in de sfeer van Residentie De Orangerie tijdens een werfbezoek op vrijdag 7 december

Kom op 7 december tussen 13 u. en 16 u. langs op de vergevorderde werf van Residentie De Orangerie en ontdek uw nieuwe thuis! U komt er alles te weten over de woningen, investeringsmogelijkheden, gemeenschappelijke ruimtes en de uitgebreide dienstenwaaier.

Inschrijven voor het werfbezoek hoeft niet, spring maar gewoon binnen!

Adres: Reibroekstraat 3, 9940 Evergem

De residentie uit de doeken

Prachtige appartementen in een residentie met alle troeven

De appartementen in residentie De Orangerie zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 58m² en 116m². Bovendien heeft elke flat een eigen kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de sauna tot rust.

Brasserie ter plaatse

Hier kunt u elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek lezen, een kaartje leggen en nog zoveel meer. Bovendien kunt u, als het weer het toelaat, genieten op het zonneterras met zicht op de binnentuin.

Liever huren?
Dat kan natuurlijk ook!

Lea (73) en haar man Kamiel (78 jaar) verhuisden ongeveer een jaar geleden naar een erkende assistentiewoning van Senior Homes

“Hier kunnen wij opnieuw zorgeloos wonen en leven!”

Eigenlijk wilden wij niet verhuizen, maar ons huis was te groot geworden en de trap op werd alsmaar lastiger. We hebben nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing! Hier leven wij volledig zelfstandig, maar met ondersteuning waar nodig. En als we geen zin hebben om te koken, kunnen we gewoon eten laten brengen, handig!

Enkele voorbeeldplannen

Voorbeeldplan 1

Voorbeeldplan 2

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 58.05 m²
+ terras van 8.6 m²

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 77.28 m²
+ terras van 18.53 m²

Residentie De Orangerie - Evergem

De residentie in beeld

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring