09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie De orangerie – Evergem

Opening najaar 2019

Residentie De Orangerie - Evergem

Een unieke locatie

Verfijnde architectuur

Welkom in Residentie De Orangerie, ons exclusief project in het kloppend hart van Evergem. Ook hier zijn onze assistentiewoningen weer de perfecte samensmelting van een kwaliteitsvol afgewerkt, volwaardig appartement met de dienstverlening en voorzieningen van een hotel. Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het centrum van Evergem en met een rechtstreekse tramverbinding naar Gent centrum.

Koop of huur voor opening

De residentie uit de doeken

Prachtige appartementen in een residentie met alle troeven

De appartementen in residentie De Orangerie zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 58m² en 116m². Bovendien heeft elke flat een eigen kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de sauna tot rust.

Brasserie ter plaatse

Hier kunt u elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek lezen, een kaartje leggen en nog zoveel meer. Bovendien kunt u, als het weer het toelaat, genieten op het zonneterras met zicht op de binnentuin.

Annemie (78 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning.

“De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!”

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Enkele voorbeeldplannen

Voorbeeldplan 1

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 58.05 m²
+ terras van 8.6 m²

Voorbeeldplan 2

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 77.28 m²
+ terras van 18.53 m²

De residentie in beeld

Interesse in dit project?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring