09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Kasselrij – Vichte

Open voorjaar 2019

Residentie Kasselrij Vichte

Een toplocatie

Verfijnde architectuur in Vichte

Vichte, een deelgemeente van Anzegem, blinkt uit in haar authenticiteit. Het dorpscentrum is typerend door het gezellige kerkplein, de oude Kerk en het oude Kasteel. De residentie bevindt zich op wandelafstand van de winkels en het levendige dorpscentrum

Koop of huur voor opening

De residentie uit de doeken

Voor onze bewoners alleen het allerbeste

Deze residentie zal voorzien zijn van lichtrijke appartementen met ruime terrassen. Sommige flats beschikken zelfs over een tuintje. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 51m² en 85m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

Ontspannen zonder u ver te moeten verplaatsen?  Natuurlijk!  Wanneer u maar wil gaat u de actieve toer op in de wellness met loopbanden en home trainers.  Of kan u heerlijk ontspannen voor de infraroodmuur, in de jacuzzi of in de sauna.

Brasserie ter plaatse

Centraal in het project wordt een brasserie voorzien met zonneterras. Hier kunt u elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek lezen, een kaartje leggen en nog zoveel meer.

Iedereen is welkom dus spreek daar af met familie en vrienden!

Annemie (78 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning.

“De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!”

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Enkele voorbeeldplannen

Voorbeeldplan 1

2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 85 m²
+ terras van 27, m² en tuin van 44m²

Voorbeeldplan 2


1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 73 m²
+ terras van 15 m²

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring