09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Keizerhof – Oudenaarde

OPEN – onmiddellijk beschikbaar

Kom naar de beleggersavond van Senior Homes in Deinze

12 november 2018 vanaf 19 u.

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag een bezoekje te brengen aan Residentie Keizerhof in Oudenaarde? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tijdens een professionele rondleiding door Senior Homes en krijg een antwoord op al uw vragen.

Locatie: Désire Waelkensstraat 60, 9700 Oudenaarde

Een unieke locatie

Wonen in het prachtige Oudenaarde

Residentie Keizerhof ligt in een zalig groene omgeving die u onmiddellijk tot rust brengt. Het stadscentrum van Oudenaarde ligt op wandelafstand waar de rijke geschiedenis van de stad u zal prikkelen om op ontdekking te trekken.

Waarom een erkende assistentiewoning een topinvestering is? Ontdek er alles over op de beleggersavond op 12 november.

Senior Homes nodigt u van harte uit om de investeringsmogelijkheden van erkende assistentiewoningen te verkennen. Erkende assistentiewoningen zijn namelijk meer dan enkel een ideale woonoplossing voor 65-plussers. Ontdek alle voordelen, financieringsvormen en mogelijkheden voor uw beleggingsportefeuille op de beleggersavond op maandag 12 november.

Laat u onderdompelen in de Keizerhofsfeer op de opendeurdag op woensdag 5 december

Kom op 5 december langs in Residentie Keizerhof tussen 13 u. en 16 u.
Sla een praatje met de bewoners, maak kennis met de woonassistent en ontdek welke diensten er zijn die uw leven eenvoudiger maken. Breng gerust uw (achter)kleinkinderen mee, want we geven ook een heus sinterklaasfeest die dag!

Inschrijven voor de opendeurdag hoeft niet, spring maar gewoon binnen!

Adres: Désiré Waelkensstraat 60, 9700 Oudenaarde

De residentie uit de doeken

Prachtig appartementen in een residentie met alle troeven

De appartementen in residentie Keizerhof zijn ruim en baden in het licht. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, 1 slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 52m² en 80m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. 
Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking

Elke keuken heeft alle apparaten en veel werkruimte om zelf te koken. Standaard is inbegrepen: microgolf/oven gecombineerd, uitschuifbare dampkap, elektrische kookplaat, werkblad in composiet, dubbele spoelbak, uitschuifbare kraan en een frigo met diepvriesvakje.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in het Turks stoombad tot rust.  Laat u verzorgen in het kapsalon, schoonheidsalon of kinéruimte.

Restaurant Den Audenaerdschen bril

Deze brasserie maakt deel uit van de residentie maar is reeds een gevestigde waarde in Oudenaarde.  Wanneer u maar wil kan u gaan eten of een maaltijd naar uw appartement laten brengen.  Spreek er gerust af met familie en vrienden!

Liever huren?
Dat kan natuurlijk ook!

Annemie (78 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning.

“De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!”

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Residentie Vijverhof Zwevegem

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring