09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Leiedam – Deinze

Open – onmiddellijk beschikbaar

Kom naar de beleggersavond van Senior Homes in Deinze

12 november 2018 vanaf 19 u.

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag een bezoekje te brengen aan Residentie Leiedam in Deinze? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tijdens een professionele rondleiding door Senior Homes en krijg een antwoord op al uw vragen.

Locatie: Leiedam 36, 9800 Deinze

Geniet van onze warme winteractie
Kom gezellig overwinteren in Residentie Leiedam

Test deze winter of een erkende assistentiewoning iets voor u is en breng de donkere weken door in tof gezelschap. Geniet van de waaier aan zorg- en comfortdiensten, een aangepaste woning en hulp waar nodig!

In het centrum van Deinze

Genieten aan de oevers van de Leie

De eerste residentie van Senior Homes en sinds 2014 volledig operationeel. De residentie is gelegen langs de oevers van de Leie en bevat 44 erkende assistentieflats.  Rustig gaan wandelen of genieten van het bruisende stadsleven op en rond de Markt van Deinze?  Het kan allemaal!

Waarom een erkende assistentiewoning een topinvestering is? Ontdek er alles over op de beleggersavond op 12 november.

Senior Homes nodigt u van harte uit om de investeringsmogelijkheden van erkende assistentiewoningen te verkennen. Erkende assistentiewoningen zijn namelijk meer dan enkel een ideale woonoplossing voor 65-plussers. Ontdek alle voordelen, financieringsvormen en mogelijkheden voor uw beleggingsportefeuille op de beleggersavond op maandag 12 november.

Huur nu en verzeker uzelf van een zorgeloze toekomst

Laat u onderdompelen in de Leiedamsfeer op de opendeurdag op woensdag 21 november

Kom op 21 november langs in Residentie Leiedam tussen 13 u. en 16 u. Sla een praatje met de bewoners, maak kennis met de woonassistent en ontdek welke diensten er zijn die u het leven eenvoudiger maken.

Inschrijven voor de opendeurdag hoeft niet, spring maar gewoon binnen!

Adres: Leiedam 36, 9800 Deinze

De residentie uit de doeken

Prachtige appartementen in een residentie met alle troeven

De appartementen in residentie Leiedam zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. 

De oppervlaktes schommelen tussen de 50m² en 88m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook de fietsenstalling en de ondergrondse parking

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en beweging. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de jacuzzi tot rust.

Brasserie Leiedam

Hier kunnen u en uw bezoekers elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek leest, een kaartje leggen en nog zoveel meer.

Liever huren?
Dat kan natuurlijk ook!

Annemie (78 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning.

“De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!”

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Residentie Leiedam Deinze

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring