09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Prinsenhof – Aalst

Open – onmiddellijk beschikbaar

Bezoek de residentie

Contacteer ons via onderstaande knop voor een afspraak

Een unieke locatie

Verfijnde architectuur in AALST

De carnavalsstad Aalst kan niet ontbreken in onze projecten. Een stad die leeft en waar er altijd iets te beleven valt. Het Prinsenhof ligt in het hart van de stad, dicht bij een klein stadspark en heel wat winkels en gastronomische mogelijkheden in de nabije buurt.

Huren of kopen?

De residentie uit de doeken

Prachtig appartementen in een residentie met alle troeven

Residentie Prinsenhof is een stijlvolle en hoogwaardig afgewerkte residentie die 39 luxe-appartementen omvat, wellness en jacuzzi aanbiedt en wekelijks een kapster, manicure en pedicure op bezoek krijgt.

De appartementen zijn allemaal ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een leefruimte, volledig ingerichte keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 52m² en 77m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt 
u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking

Polyvalente ruimte 

Hier kunt u elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek lezen, een kaartje leggen, een sportwedstrijd samen bekijken en nog zoveel meer. Bovendien kunt u, als het weer het toelaat, genieten op het zonneterras met zicht op de binnentuin.

Annemie (78 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning.

“De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!”

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Residentie prinsenhof Aalst

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring