09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Prinsenhof – Aalst

Open – onmiddellijk beschikbaar

Kom naar de beleggersavond van Senior Homes in Deinze

12 november 2018 vanaf 19 u.

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag een bezoekje te brengen aan Residentie Prinsenhof in Aalst? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tijdens een professionele rondleiding door Senior Homes en krijg een antwoord op al uw vragen.

Locatie: Nieuwbeekstraat 1, 9300 Aalst

Een unieke locatie

Verfijnde architectuur in AALST

De carnavalsstad Aalst kan niet ontbreken in onze projecten. Een stad die leeft en waar er altijd iets te beleven valt. Het Prinsenhof ligt in het hart van de stad, dicht bij een klein stadspark en heel wat winkels en gastronomische mogelijkheden in de nabije buurt.

Waarom een erkende assistentiewoning een topinvestering is? Ontdek er alles over op de beleggersavond op 12 november.

Senior Homes nodigt u van harte uit om de investeringsmogelijkheden van erkende assistentiewoningen te verkennen. Erkende assistentiewoningen zijn namelijk meer dan enkel een ideale woonoplossing voor 65-plussers. Ontdek alle voordelen, financieringsvormen en mogelijkheden voor uw beleggingsportefeuille op de beleggersavond op maandag 12 november.

Laat u onderdompelen in de Prinsenhofsfeer op de opendeurdag op vrijdag 7 december

Kom op 7 december langs in Residentie Prinsenhof tussen 13 u. en 16 u.
Sla een praatje met de bewoners, maak kennis met de woonassistent en ontdek welke diensten er zijn die u het leven eenvoudiger maken. Breng gerust uw (achter)kleinkinderen mee, want er is ook een dessertbuffet om van te smullen!

Inschrijven voor de opendeurdag hoeft niet, spring maar gewoon binnen!

Adres: Nieuwbeekstraat 1, 9300 Aalst

De residentie uit de doeken

Prachtig appartementen in een residentie met alle troeven

Residentie Prinsenhof is een stijlvolle en hoogwaardig afgewerkte residentie die 39 luxe-appartementen omvat, wellness en jacuzzi aanbiedt en wekelijks een kapster, manicure en pedicure op bezoek krijgt.

De appartementen zijn allemaal ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een leefruimte, volledig ingerichte keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 52m² en 77m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt 
u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking

Polyvalente ruimte 

Hier kunt u elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek lezen, een kaartje leggen, een sportwedstrijd samen bekijken en nog zoveel meer. Bovendien kunt u, als het weer het toelaat, genieten op het zonneterras met zicht op de binnentuin.

Liever huren?
Dat kan natuurlijk ook!

REMI (71 jaar)

Ik wist helemaal niet wat een assistentiewoning was, tot onze dokter er ons op wees. Mijn vrouw sukkelde al een tijdje met haar gezondheid en het werd zwaar om alle zorgen op mij te nemen. Ons eerste bezoek aan Residentie Prinsenhof was een droom die werkelijkheid werd. De appartementen zijn ruim en in alles voorzien! Nu hebben we terug tijd voor leuke dingen. Bovendien is alles dichtbij. Terwijl ik even naar de apotheek ga, zet ik mijn vrouw beneden af bij het kapsalon.

Residentie prinsenhof Aalst

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring