09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Rialto – Oostende

Opening zomer 2020

Kom naar de beleggersavond van Senior Homes in Deinze

12 november 2018 vanaf 19 u.

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag meer informatie over Residentie Rialto in hartje Oostende? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tot in het kleinste detail en krijg een antwoord op al uw vragen.

Een unieke locatie

Verfijnde architectuur in Oostende

De Koningin der badsteden: Oostende! Zeker haar naam waardig dankzij haar brede stranden, sfeervolle boulevards en talloze winkelstraten. In de zomer trekt zij heel wat kustgangers maar ook tijdens de winter ligt de stad nooit stil. De vele gezellige adresjes en maritieme sfeer zorgen telkens voor iets magisch.

Ook hier bouwt Senior Homes assistentiewoningen die de perfecte samensmelting zijn van een kwaliteitsvol afgewerkt en volwaardig appartement met de dienstenverlening en voorzieningen van een hotel.

Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het centrum van Oostende, op de voormalige locatie van de Cinema Rialto aan de Langestraat, Christinastraat, Kleine Weststraat en de Hertstraat.

Waarom een erkende assistentiewoning een topinvestering is? Ontdek er alles over op de beleggersavond op 12 november.

Senior Homes nodigt u van harte uit om de investeringsmogelijkheden van erkende assistentiewoningen te verkennen. Erkende assistentiewoningen zijn namelijk meer dan enkel een ideale woonoplossing voor 65-plussers. Ontdek alle voordelen, financieringsvormen en mogelijkheden voor uw beleggingsportefeuille op de beleggersavond op maandag 12 november.

De residentie uit de doeken

Een residentie met alle troeven en een cinemazaal als kers op de taart.

De appartementen in residentie Rialto zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 54m² en 125m².

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Ter plaatse kunt u  genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de sauna tot rust.

Restaurant

Geen zin om zelf te koken?  Ga eten in het restaurant of laat de dagelijks verse maaltijd bezorgen in uw appartement.  U kan ook uw bezoek hier ontvangen of uw verjaardag vieren.  Alle Oostendaars en iedereen van ver daarbuiten is trouwens van harte welkom!

Liever huren?
Dat kan natuurlijk ook!

Jeanine (69 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning

“Ik ben nog veel te jong voor een rusthuis. Daarom koos ik voor Senior Homes!”

“Sinds ik hier woon ben ik echt wel opengebloeid. Ik heb hier al heel wat nieuwe mensen leren kennen en we doen vaak een toffe uitstap, bijvoorbeeld naar zee. Mijn kinderen zijn ook geruster, want ze weten nu dat ik de ondersteuning krijg die ik nodig heb en altijd mensen om me heen heb.”

Enkele voorbeeldplannen

Voorbeeldplan 1

Voorbeeldplan 2

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 63.5 m²
+ terras van 11 m²

2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 94 m²
+ terras van 43 m²

Residentie Rialto Oostende

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring