09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Rialto – Oostende

Opening zomer 2020

Kom langs in het infokantoor

Elke donderdag en zaterdag van 11u tot 16u

Een unieke locatie

Verfijnde architectuur in Oostende

De Koningin der badsteden: Oostende! Zeker haar naam waardig dankzij haar brede stranden, sfeervolle boulevards en talloze winkelstraten. In de zomer trekt zij heel wat kustgangers maar ook tijdens de winter ligt de stad nooit stil. De vele gezellige adresjes en maritieme sfeer zorgen telkens voor iets magisch.

Ook hier bouwt Senior Homes assistentiewoningen die de perfecte samensmelting zijn van een kwaliteitsvol afgewerkt en volwaardig appartement met de dienstenverlening en voorzieningen van een hotel.

Dat alles in een oase van rust en comfort, dichtbij alle voorzieningen in het centrum van Oostende, op de voormalige locatie van de Cinema Rialto aan de Langestraat, Christinastraat, Kleine Weststraat en de Hertstraat.

Koop of huur voor opening

De residentie uit de doeken

Een residentie met alle troeven en een cinemazaal als kers op de taart.

De appartementen in residentie Rialto zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 54m² en 125m².

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Ter plaatse kunt u  genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in de sauna tot rust.

Restaurant

Geen zin om zelf te koken?  Ga eten in het restaurant of laat de dagelijks verse maaltijd bezorgen in uw appartement.  U kan ook uw bezoek hier ontvangen of uw verjaardag vieren.  Alle Oostendaars en iedereen van ver daarbuiten is trouwens van harte welkom!

Annemie (78 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning.

“De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!”

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Enkele voorbeeldplannen

Voorbeeldplan 1

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 63.5 m²
+ terras van 11 m²

Voorbeeldplan 2

2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 94 m²
+ terras van 43 m²

Residentie Rialto Oostende

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring