09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Ten Ede – Wetteren

Opening zomer 2019

Kom naar de beleggersavond van Senior Homes in Deinze

12 november 2018 vanaf 19 u.

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag meer informatie over Residentie Ten Ede in hartje Wetteren Ten Ede? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tot in het kleinste detail en krijg een antwoord op al uw vragen.

In het groen

Architecturaal pareltje in Wetteren Ten Ede

In het rustig en landelijk dorpje, in de Edeschoolstraat tegenover het kleine schooltje, grenzend aan de Bommels en de gemeente Heusden zal dit project opgetrokken worden. De kerk is vlak in de buurt. De pittoreske ligging van Residentie Ten Ede is het decor voor een fantastische architectuur, die subliem wordt ondersteund door zijn omgeving.

Waarom een erkende assistentiewoning een topinvestering is? Ontdek er alles over op de beleggersavond op 12 november.

Senior Homes nodigt u van harte uit om de investeringsmogelijkheden van erkende assistentiewoningen te verkennen. Erkende assistentiewoningen zijn namelijk meer dan enkel een ideale woonoplossing voor 65-plussers. Ontdek alle voordelen, financieringsvormen en mogelijkheden voor uw beleggingsportefeuille op de beleggersavond op maandag 12 november.

Feestelijke opening modelappartement op 14 december

Op vrijdag 14 december krijgt u de kans om uw nieuwe woning in primeur te ontdekken tijdens de feestelijke opening van het modelappartement. Met een hapje en een drankje komt u alles te weten over de ruimtes, de mogelijkheden en de zorg- en comfortdiensten.

Adres: Edeschoolstraat, 9230 Wetteren

Wilt u er graag bij zijn? Vergeet u dan niet in te schrijven.

De residentie uit de doeken

Prachtig appartementen in een residentie met alle troeven

Elke assistentiewoning baadt in het licht en heeft een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. Elke bewoner heeft een eigen terras of tuintje. De oppervlaktes schommelen tussen de 54m² en 95m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon:

Senioren van de toekomst willen actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in het Turks stoombad tot rust.

Brasserie/restaurant

Dagelijks zal een kok een verse maaltijd klaarmaken met het aanbod van het seizoen.  Dit niet alleen voor de bewoners van de residentie maar voor iedereen die wil.

Even een pauze inlassen tijdens een fiets- of wandeltocht?  U kan hier terecht voor de ideale verpozing met vrienden en familie.

Liever huren? Dat kan natuurlijk ook!

Arthur (78) en Rosette (75) wonen sinds een jaar in een assistentiewoning van Senior Homes

“Dit was de beste keuze die we ooit konden maken”

“Wij hebben hier echt een goed leven. We kunnen hier zelf koken, maar gaan ook vaak wat eten in de brasserie samen met onze nieuwe vrienden. We trekken er ook vaak op uit, met ons tweetjes of met de bewonersgroep. Zo is er altijd wat te doen!”

Enkele voorbeeldplannen

Voorbeeldplan 1

Voorbeeldplan 2

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 65.13m²
+ terras van 9 m²

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 87.88 m²
+ terras van 9 m² + 43 m²

Residentie Ten Ede

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring