09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Ten Ede – Wetteren Ten Ede

Opening zomer 2019

Residentie Ten Ede

In het groen

Architecturaal pareltje in Wetteren Ten Ede

In het rustig en landelijk dorpje, in de Edeschoolstraat tegenover het kleine schooltje, grenzend aan de Bommels en de gemeente Heusden zal dit project opgetrokken worden. De kerk is vlak in de buurt. De pittoreske ligging van Residentie Ten Ede is het decor voor een fantastische architectuur, die subliem wordt ondersteund door zijn omgeving.

Koop of huur voor opening

De residentie uit de doeken

Prachtig appartementen in een residentie met alle troeven

Elke assistentiewoning baadt in het licht en heeft een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. Elke bewoner heeft een eigen terras of tuintje. De oppervlaktes schommelen tussen de 54m² en 95m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon:

Senioren van de toekomst willen actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in het Turks stoombad tot rust.

Brasserie/restaurant

Dagelijks zal een kok een verse maaltijd klaarmaken met het aanbod van het seizoen.  Dit niet alleen voor de bewoners van de residentie maar voor iedereen die wil.

Even een pauze inlassen tijdens een fiets- of wandeltocht?  U kan hier terecht voor de ideale verpozing met vrienden en familie.

Annemie (78 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning.

“De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!”

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Enkele voorbeeldplannen

Voorbeeldplan 1

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 65.13m²
+ terras van 9 m²

Voorbeeldplan 2

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 87.88 m²
+ terras van 9 m² + 43 m²

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring