09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Residentie Vijverhof – Zwevegem

Open – onmiddellijk beschikbaar

Bezoek de residentie

Contacteer ons via onderstaande knop voor een afspraak

Een unieke locatie

Verfijnde architectuur in Zwevegem

Residentie Vijverhof staat voor exclusieve architectuur met ruime en lichtrijke assistentiewoningen met mooie terrassen. Dit moderne pareltje ligt op de hoek van de Avelgemstraat en de Bellegemstraat in Zwevegem, een van de meest bosrijke gemeentes van Zuid-West-Vlaanderen.

Huur of koop uw appartement

De residentie uit de doeken

Prachtige appartementen met prachtig uitzicht

De appartementen in residentie Vijverhof zijn ruim en lichtrijk. De gezellige flats hebben een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 55m² en 95m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Ter plaatse kunt genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in het Turks stoombad tot rust.

Brasserie ter plaatse

Chef Nick zorgt dagelijks voor een gezonde verse maaltijd.  Laat het u smaken!  Bovendien is iedereen die wil welkom om zich culinair te laten verwennen.  Als het weer het toelaat kan je rustig buiten eten met de kwakende kikkers in de vijver op de achtergrond.

Annemie (78 jaar) maakte de overstap naar een erkende assistentiewoning.

“De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!”

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Enkele voorbeeldplannen

Voorbeeldplan 1

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 65,71 m²
+ terras van 7,1 m²

Voorbeeldplan 2

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 71,16 m²
+ terras van 8,40 m²

Residentie Vijverhof Zwevegem

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring