Rustig en landelijk wonen.

RESIDENTIE ‘T WITHOF I RUMBEKE

Senior Homes een waardevolle aanvulling voor de gemeente Rumbeke. Hier genieten heel wat 65-plussers maar ook
jongere personen van een woning die zowel volledige ondersteuning als totale vrijheid biedt. Want daar staat Senior Homes voor: assistentiewoningen waar u 100% zelfstandig woont, maar waar u ook kunt genieten van heel wat zorg- en comfortdiensten. Een gelukkig leven zonder zorgen? Dat vindt u in Residentie ‘t Withof.

Rustig en landelijk wonen.

RESIDENTIE ‘T WITHOF I RUMBEKE

Senior Homes een waardevolle aanvulling voor de gemeente Rumbeke. Hier genieten heel wat 65-plussers maar ook
jongere personen van een woning die zowel volledige ondersteuning als totale vrijheid biedt. Want daar staat Senior Homes voor: assistentiewoningen waar u 100% zelfstandig woont, maar waar u ook kunt genieten van heel wat zorg- en comfortdiensten. Een gelukkig leven zonder zorgen? Dat vindt u in Residentie ‘t Withof.

Residentie ’t Withof bevindt zich in Rumbeke, een rustig en landelijk gelegen dorpje gelegen in West-Vlaanderen. Het oude dorpscentrum ligt een tweetal kilometer ten oosten van het stadscentrum van Roeselare. 

De residentie situeert zich slechts op 200m van het centrum van Rumbeke. Je kan hier heen om te winkelen, te wandelen en te flaneren langs de vele diverse terrasjes. Het Sterrebos en het kasteel van Rumbeke zijn de ideale plaatsen voor een gezellige wandeling of een heerlijke maaltijd. De nieuwe woonwijken, het actieve bedrijfsleven en de nabijheid van de stad Roeselare bezorgen Rumbeke een levendig karakter. Kortom, Residentie ’t Withof is de ideale plaats tussen drukte en rust, tussen stad en platteland.

De residentie is volledig rolstoelleefbaar en beschikt over ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers, een restaurant, een wellness, fitness, wassalon, kapper en schoonheidssalon. Een fietsenstalling en ondergrondse parkeerplaatsen zijn eveneens beschikbaar voor onze bewoners.

53 erkende assistentiewoningen

Pastoor Slossestraat 25
8800 Rumbeke

Ondergronds parkeren mogelijk

Assistentiewoningen

 RESIDENTIE ‘T WITHOF, UW NIEUWE THUIS

Het kasteel van Rumbeke, een van de oudste renaissancekastelen in België, dateert uit de zestiende eeuw. De eerste Graaf van Vlaanderen woonde er. Het is de bakermat van Vlaanderen. Het kasteel is gelegen aan het Sterrebos waar je prachtige wandelingen kan maken. Ontdek ook het Père Lachaise van Roeselare. Een stukje groen op een boogscheut van het centrum. In de parkbegraafplaats leven groen en erfgoed in harmonie samen. Op het oudste gedeelte, het zogenaamde Campo Santo, liggen belangrijke figuren uit het verleden zoals Alfons Blomme en Albrecht Rodenbach begraven.

MODERNE WONINGEN OP MAAT

Naast de waaier aan diensten zijn de appartementen zelf natuurlijk onze trots. Senior Homes gaat hierbij verder dan de wettelijke vereisten voor erkende assistentiewoningen.

Zo hebben alle woningen een oppervlakte tussen 69 en 130 m2. Elke woning beschikt over een lichtrijke woonkamer met uitgeruste open keuken, een berging, een badkamer, een privéterras of tuintje en een kelderberging. De gehele woning is – net als in de residentie – rolstoelleefbaar.

wonen aan de kust

‘T WITHOF, ALS IDEALE UITVALSBASIS

Residentie ’t Withof ligt op zo’n 300 meter van het centrum van Rumbeke, waar u alle voorzieningen vindt: winkels, supermarkten, eet- en drinkgelegenheden, banken, apothekers… Op zo’n vijf minuten wandelen van de residentie vindt u ook verschillende bushaltes vanwaar u vlot naar het nabijgelegen Oekene, door Rumbeke of naar Roeselare gaat. Met de wagen heeft u dan weer een vlotte verbinding via de A17 en de N36.

Ontdek alle voordelen in de brochure

De appartementen

De appartementen in Rumbeke zijn allemaal ruim. De appartementen beschikken over een inkomhal, een apart toilet in het appartement, een berging, een grote lichtrijke leefruimte, een uitgeruste keuken, een badkamer en slaapkamer. De oppervlaktes schommelen tussen 69 en 130 m2. Ieder appartement geniet bovendien van een privéterras.  Enkele gelijkvloerse appartementen beschikken zelfs over een tuintje. Elke flat heeft ook een private kelderberging op -1 en een fietsenberging inbegrepen. Indien u wenst, kan u ook een ondergrondse parkeerplaats bijhuren of bijkopen.

Elk appartement is aangepast zodat 65-plussers op de gemakkelijkste manier kunnen bewegen en leven, zelfs met een rollator of rolstoel. Onze appartementen zijn volledig rolstoelleefbaar: naadloze overgangen, de ramen naar het terras zijn verzonken waardoor er geen niveauverschillen zijn, brede deuren, de hoogtes van de stopcontacten zijn aangepast, ruime inrijdouche en antisliptegel in de badkamer, sanitair dat volledig aangepast is, zowel in uw privéruimte als in de gemeenschappelijke ruimtes, enz.

ENKELE APPARTEMENTEN IN DE KIJKER

Ruim appartement met 1 slaapkamer, lichtrijke leefruimte en open keuken.

totale opp. app. = 69,17 m²
opp. terras = 15 m² (ZO)

Aankoopprijs vanaf € 294.000 excl. kosten
Reeds verhuurd appartement met directe opbrengsten 943/maand

Heel ruim appartement met 2 slaapkamer, lichtrijke leefruimte en open keuken.

totale opp. app. = 114,32 m²
opp. terras = 16 m² (ZW)

Aankoopprijs vanaf € 414.000 excl. kosten
Reeds verhuurd appartement met directe opbrengsten € 1308/maand

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.

Waarom lid worden van onze familie?

ONZE PIJLERS

Bij Senior Homes zijn er 6 belangrijke pijlers die voor ons van groot belang zijn. Zo vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren, een team vormen, kunnen lachen en plezier maken, maar eveneens dat u volledig zelfstandig kan zijn en hulp inroepen waar nodig.

ONZE DIENSTEN

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 6/7 aanwezige woonassistenten  die instaan voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties, en 24/7 is er mogelijkheid om beroep te doen op crissisassistentie of te drukken op de noodknop. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistenten staan voor u klaar.

Het was eigenlijk mijn vriendin Josephine die mij vertelde over de erkende assistentiewoningen van Senior Homes. Sinds ik verhuisd ben, heb ik nog geen moment spijt gehad! Ik heb hier elke dag wel iets te doen. Een workshop hier, een uitstapje daar. Het is hier écht plezant.”

Monique Vermeersch (72) koos voor een erkende assistentiewoning van Senior Homes.

Bekijk onze blogberichten over Residentie ’t Withof

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Amper 3 jaar later kunnen we u vertellen dat dit project uitverkocht is. Dit project bestaat uit 39 assistentiewoningen in hartje Aalst met een prachtige binnentuin zodat u af en toe kan ontsnappen aan de drukte.

Lees meer

Huren of kopen? De keuze is aan u!

Of u nu huurt of koopt, u geniet bij Senior Homes van heel wat luxe en een uitstekende dienstverlening die focust op zelfstandigheid en vrijheid.

Wist u dat?

… u ook kan komen kennismaken met Senior Homes?

U kan een appartement huren zodat u kan proeven van onze diensten en kan kennismaken met andere bewoners. Het is maar door te proberen dat u de juiste conclusie kan trekken.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Onze faciliteiten

BRASSERIE ‘T WITHOF

In de gezellige Brasserie ‘t Withof kunt u genieten van ontbijt, een verse lunch of een heerlijk stuk taart. Of wat dacht u van wafels smullen met uw kleinkinderen? Want ook uw familie is natuurlijk welkom in Brasserie ’t Withof, waar u bij de eerste zonnestralen kunt genieten op het terras. Voelt u zich wat minder goed en laat u liever uw lunch leveren aan de deur van uw assistentiewoning? Dat kan ook!

www.brasseriewithof.be 

KINESISTHERAPIE

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? Onze residenties zijn voorzien van een kinéruimte waar u door een ervaren kinesist geholpen wordt.

ONTSPANNING

In elke Senior Homes assistentiewoning kan u terecht in een volwaardige wellnessruimte waar u volledig tot rust komt in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur kan soelaas bieden.

KAPPER & SCHOONHEIDSSPECIALIST

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig. Bij schoonheidssalon LoBelle kunnen naast de bewoners ook andere klanten genieten van een heerlijke en ontspannende schoonheidsbehandeling. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medische pedicure wil Lore haar klanten een optimale verzorging aanbieden.

www.lobellebeauty.be

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.