VARSENARE

Residentie Stuyvenberg

VARSENARE

Residentie Stuyvenberg

Uw droomwoning aan de Brugse rand

Waar vroeger de feestzaal Manoir Stuivenberg stond, in de Gistelsteenweg, vindt u nu het nieuwbouwproject Residentie Stuyvenberg, op enkele minuten wandelen van het dorpscentrum van Varsenare. De residentie van vastgoed- en zorgexpert Senior Homes telt 92 ruime, lichtrijke assistentiewoningen, verdeeld over zes gebouwen.

TE KOOP – TE HUUR

Moderne erkende assistentiewoningen op toplocatie

 • € 38/dag, incl. alle diensten
 • Een ruime oppervlakte tussen 55 en 135 m²
 • Living met open keuken
 • 1 of 2 slaapkamers met berging
 • Rolstoelvriendelijke badkamer met douchezitje
 • Privéterras of tuintje
 • Kelderberging
 • Ondergrondse parking

Zorgeloos door het leven dankzij onze dienstpakketten

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 24/7 aanwezige woonassistenten die instaan voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistenten staan voor u klaar.

Ook lichaamsbeweging en plezier krijgen heel wat aandacht bij Senior Homes. We zetten ons actief in tegen vereenzaming met vrijblijvende uitstappen, leuke sportmomenten, een infraroodmuur, etc.

Wij organiseren, u geniet!

De residentie in beeld

Ontdek onze residentie in 3D

Van zodra u op de video drukt kan u aan de slag gaan en opent de virtuele wandeling.

Een virtuele wandeling

Navigeer door het gebouw en het appartement alsof u er in staat. Kijk naar links, rechts, onder, boven en beleef de ruimte, de indeling en de mogelijkheden. De beelden zijn zeer realistisch en geven een perfect beeld van ieder gebouw. 

Onderaan het beeld kan u meerdere functies zien.

1. Play

Indien u op ‘play’ klikt start automatisch de rondleiding.

2. Dollhouse of Poppenhuis

U kan het gebouw ook in perspectief zien. U kan het gebouw roteren, in- en uitzoomen en schakelen tussen verdiepingen. Daarnaast kan u eenvoudig een locatie aanklikken om  verder te navigeren in het restaurant, de wellness, de fitness of het modelappartement.

3. Floorplan

In de plattegrondmodus wordt het gebouw per verdieping in 2D weergegeven. Dit geeft u een perfect beeld van de indelings- en inrichtingsmogelijkheden van de ruimte.

4. Floor Selector

U kan het verdiep aanduiden waarvan u graag een rondleiding in 3D wenst.

5. Measurement mode

Aan de hand van klikken kan u de ruimtes opmeten.

WONINGEN OP MAAT VAN UW LEVEN

Zowel voor ontwerp als voor ontwikkeling en afwerking werd ervoor gekozen om de woningen en de gemeenschappelijke ruimtes luxueuzer te maken dan wat bij wet verplicht is. Zo is er in elke residentie o.a. een volwaardige fitnessruimte én een wellness met bubbelbad, infraroodmuur en sauna. Uiteraard dragen de assistentiewoningen ook de erkenning van het Vlaams Agentschap voor Zorg en Gezondheid, een kwaliteitsgarantie van de bovenste plank. Bij brasserie Stuyvenberg kun je iedere middag en avond terecht voor een heerlijke, verse lunch, koffie of diner.

Een piekfijne afwerking met verfijnde details:

 • Volle, eiken parket in de leefruimte
 • Onderhoudsvriendelijke tegelvloer in de keuken
 • Veilige antisliptegel in de badkamer
 • Volledig uitgeruste keuken met alle toestellen (oven, vaatwasmachine, …)
 • Elegant composiet werkblad

Voorbeeldplannen

2-slaapkamerappartement
oppervlakte van 72,31 m²
+ terras

1-slaapkamerappartement
oppervlakte van 73,37m² + terras

Landelijk Varsenare als thuisbasis

Residentie Stuyvenberg is gelegen in een rustige, groene omgeving op enkele minuten wandelen van het dorpscentrum van Varsenare. Gelegen aan de Brugse rand biedt deze locatie zowel rust als gemak, want alles is er op wandelafstand te vinden: supermarkten, eet- en drinkgelegenheden, recreatiemogelijkheden… De strategische locatie op enkele minuten van de E40 maakt het gemakkelijk voor vrienden en familie om langs te komen, maar ook om er zelf op uit te trekken.

Ontdek alle voordelen in de brochure.

Gistelsteenweg 27
8490 Varsenare

Landelijk Varsenare als thuisbasis

Residentie Stuyvenberg is gelegen in een rustige, groene omgeving op enkele minuten wandelen van het dorpscentrum van Varsenare. Gelegen aan de Brugse rand biedt deze locatie zowel rust als gemak, want alles is er op wandelafstand te vinden: supermarkten, eet- en drinkgelegenheden, recreatiemogelijkheden… De strategische locatie op enkele minuten van de E40 maakt het gemakkelijk voor vrienden en familie om langs te komen, maar ook om er zelf op uit te trekken.

Ontdek alle voordelen in de brochure.

Gistelsteenweg 27
8490 Varsenare

Brasserie Stuyvenberg
elke dag genieten

In de gezellige Brasserie Stuyvenberg kunt u elke dag genieten van een verse lunch of een heerlijk stuk taart. Of wat dacht u van pannenkoeken voor u en uw kleinkinderen? Want ook uw familie is natuurlijk welkom in Brasserie Stuyvenberg. Voelt u zich wat minder goed en laat u liever uw lunch leveren aan de deur van uw assistentiewoning? Dat kan natuurlijk ook!

Waardevolle samenwerking

De ontwikkeling en bouw van Residentie Stuyvenberg kwam tot stand dankzij een intense samenwerking  tussen verschillende partners met een jarenlange ervaring voor gegarandeerde kwaliteit.

Ontwikkeling door Senior Homes i.s.m. Lafaut

Voor de ontwikkeling koos Senior Homes voor een samenwerking met de ervaringsrijke ontwikkelaar Lafaut uit het Oost-Vlaamse Nazareth. Samen gaan ze voor een ultiem wooncomfort, bouwtechnische logica en architecturale klasse.

Ontwerp door Osar Architects

Om de architecturale klasse van de residentie te garanderen werd gekozen voor een ontwerp van Osar Architects uit Antwerpen. Osar Architects bestaat al meer dan 40 jaar en ontwierp al heel wat residenties voor 65-plussers over heel Vlaanderen.

Werken door aannemer Jan De Nul

Kwaliteit is hét sleutelwoord en dus werd er samengewerkt met aannemer Jan De Nul, een naam die heel wat belletjes doet rinkelen in Vlaanderen. Dankzij hun innovatieve en ecologische bouw- en werkmethoden werd Residentie Stuyvenberg een moderne residentie die voldoet aan de meest hoogstaande eisen inzake isolatie en energie-efficiëntie.

Uitbating door Senior Homes

Niet enkel de ontwikkeling, maar ook de uitbating is in handen van Senior Homes. Met een focus op veiligheid en gezelligheid doet het hechte team van Senior Homes er alles aan zodat de bewoners zich écht thuis voelen.