VARSENARE

Residentie Stuyvenberg

Opendeurdag op 26/09
Vanaf 19.00

Schrijf u hier in! 

OPENING NAJAAR 2019

Landelijke architectuur in een mooi dorp
Kent u de legendarische feestzaal Manoir Stuivenberg nog? In de verre omstreken rond Brugge tovert die naam een glimlach op het gezicht van velen. In onze residentie wordt het leven weer een feest als toen.
Gistelsteenweg 27, 8490 Varsenare

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag meer informatie over Residentie Stuyvenberg in Varsenare? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tot in het kleinste detail en krijg een antwoord op al uw vragen.

Prachtige appartementen midden in het groen

De appartementen in residentie Stuyvenberg zijn gebouwd met veel aandacht voor de groene en landelijke omgeving. De flats beschikken over een inkomhal met gastentoilet, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 56m² en 135m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse

Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, maak gebruik van de loopband en zit eens voor de infraroodmuur of kom in het Turks stoombad tot rust.

BRASSERIE TER PLAATSE

Elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd, een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek lezen, een kaartje leggen en nog zoveel meer … het kan allemaal in de brasserie. Bovendien kunt u, als het weer het toelaat, genieten op het zonneterras met zicht op de binnentuin.

Iedereen is welkom, ook wie niet in de residentie woont!

De residentie in beeld

Ik wist helemaal niet wat een assistentiewoning was, tot onze dokter er ons op wees

Mijn vrouw sukkelde al een tijdje met haar gezondheid en het werd zwaar om alle zorgen op mij te nemen. Ons eerste bezoek aan Residentie Prinsenhof was een droom die werkelijkheid werd. De appartementen zijn ruim en in alles voorzien! Nu hebben we terug tijd voor leuke dingen. Bovendien is alles dichtbij. Terwijl ik even naar de apotheek ga, zet ik mijn vrouw beneden af bij het kapsalon.

Voorbeeldplannen

2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 72.31 m²
+ terras
1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 73.37m²
+ terras

Vragen over onze types appartementen?

Vragen? Stel ze vrijblijvend.

Benieuwd hoe onze erkende assistentiewoningen eruitzien?

Kom volledig vrijblijvend langs in het modelappartement van Residentie Stuyvenberg in Varsenare. Laat uw gegevens na en we contacteren u zo snel mogelijk om een afspraak te maken!

U bent succesvol ingeschreven!