Uw droomwoning aan de Brugse rand.

RESIDENTIE STUYVENBERG I VARSENARE

Waar vroeger de feestzaal Manoir Stuivenberg stond, in de Gistelsteenweg, vindt u nu het nieuwbouwproject Residentie Stuyvenberg, op enkele minuten wandelen van het dorpscentrum van Varsenare. De residentie van vastgoed- en zorgexpert Senior Homes telt 92 ruime, lichtrijke assistentiewoningen, verdeeld over zes gebouwen.

Uw droomwoning aan de Brugse rand.

RESIDENTIE STUYVENBERG I VARSENARE

Waar vroeger de feestzaal Manoir Stuivenberg stond, in de Gistelsteenweg, vindt u nu het nieuwbouwproject Residentie Stuyvenberg, op enkele minuten wandelen van het dorpscentrum van Varsenare. De residentie van vastgoed- en zorgexpert Senior Homes telt 92 ruime, lichtrijke assistentiewoningen, verdeeld over zes gebouwen.

Residentie Stuyvenberg is gelegen in een rustige, groene omgeving op enkele minuten wandelen van het dorpscentrum van Varsenare. Gelegen aan de Brugse rand biedt deze locatie zowel rust als gemak, want alles is er op wandelafstand te vinden: supermarkten, eet- en drinkgelegenheden, recreatiemogelijkheden…

De residentie is volledig rolstoelleefbaar en beschikt over ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers, ondergrondse parkeerplaatsen, een petanquebaan, een restaurant, een wellness, fitness, wassalon, kapper en schoonheidssalon.

92 erkende assistentiewoningen

Gistelsteenweg 27
8490 Varsenare

Ondergronds parkeren mogelijk

assistentiewoningen Zwevegem

OVERAL DICHTBIJ, EN TOCH IN HET GROEN

Zowel voor ontwerp als voor ontwikkeling en afwerking werd ervoor gekozen om de woningen en de gemeenschappelijke ruimtes luxueuzer te maken dan wat bij wet verplicht is. Zo is er in elke residentie o.a. een volwaardige fitnessruimte én een wellness met bubbelbad, infraroodmuur en sauna. Uiteraard dragen de assistentiewoningen ook de erkenning van het Vlaams Agentschap voor Zorg en Gezondheid, een kwaliteitsgarantie van de bovenste plank. Bij brasserie Stuyvenberg kun je iedere middag en avond terecht voor een heerlijke, verse lunch, koffie of diner.

MODERNE WONINGEN OP MAAT

Alle woningen hebben een oppervlakte tussen de 56 m² en 94 m². Elk appartement beschikt over een lichtrijke woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een ruime slaapkamer, een badkamer met inrijdouche, een privéterras of tuintje en een kelderberging. De gehele woning is – net als de residentie – rolstolleefbaar.

Bekijk ook zeker onze faciliteiten zoals onze fitness, het kapsalon en een schoonheidssalon, de brasserie, een wellness met infraroodmuur, een petanquebaan en een groene tuin met vijver  … . Alles is aanwezig zodat u optimaal kan genieten.

wonen aan de kust

LANDELIJK VARSENARE ALS THUISBASIS

Residentie Stuyvenberg is gelegen in een rustige, groene omgeving op enkele minuten wandelen van het dorpscentrum van Varsenare. Gelegen aan de Brugse rand biedt deze locatie zowel rust als gemak, want alles is er op wandelafstand te vinden: supermarkten, eet- en drinkgelegenheden, recreatiemogelijkheden… De strategische locatie op enkele minuten van de E40 maakt het gemakkelijk voor vrienden en familie om langs te komen, maar ook om er zelf op uit te trekken.

Ontdek alle voordelen in de brochure

De appartementen

De appartementen zijn voorzien van een half massieve eiken parket, een tegelvloer in de keuken, antisliptegels in de badkamer, vloerverwarming en hoogrendementsglas. De keuken beschikt over alle kwalitatieve toestellen en heeft standaard een composiet werkblad. Bovendien vindt u in elk appartement de laatste technologie en aparte tellers voor water, elektriciteit en verwarming, om een zo laag mogelijk verbruik te garanderen. De appartementen zijn ook voorzien van een uniek domotica- en oproepsysteem ter ondersteuning van de dienstverlening.

Elk appartement is aangepast zodat 65-plussers op de gemakkelijkste manier kunnen bewegen en leven, zelfs met een rollator of rolstoel. Onze appartementen zijn volledig rolstoelleefbaar: naadloze overgangen, de ramen naar het terras zijn verzonken waardoor er geen niveauverschillen zijn, brede deuren, de hoogtes van de stopcontacten zijn aangepast, ruime inrijdouche en antisliptegel in de badkamer, sanitair dat volledig aangepast is, zowel in uw privéruimte als in de gemeenschappelijke ruimtes, enz.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.

Waarom lid worden van onze familie?

ONZE PIJLERS

Bij Senior Homes zijn er 6 belangrijke pijlers die voor ons van groot belang zijn. Zo vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren, een team vormen, kunnen lachen en plezier maken, maar eveneens dat u volledig zelfstandig kan zijn en hulp inroepen waar nodig.

ONZE DIENSTEN

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 6/7 aanwezige woonassistenten  die instaan voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties, en 24/7 is er mogelijkheid om beroep te doen op crissisassistentie of te drukken op de noodknop. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistenten staan voor u klaar.

“Ik moet eerlijk zeggen: ik heb geen spijt dat we verhuisd zijn naar hier. We hebben onze stek gevonden, we hebben onze draai gevonden. We hebben hele goede buren, we hebben een heel goede verstandhouding met andere bewoners. Dat is wel leuk. Dat moet ik zeggen. We gaan hier, hopelijk, leuk oud worden. Samen oud worden. We zijn d’r voor mekaar.”

Chris koos samen met haar man voor een erkende assistentiewoning in Residentie Vijverhof in Zwevegem.

Bekijk onze blogberichten over Residentie Stuyvenberg

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Amper 3 jaar later kunnen we u vertellen dat dit project uitverkocht is. Dit project bestaat uit 39 assistentiewoningen in hartje Aalst met een prachtige binnentuin zodat u af en toe kan ontsnappen aan de drukte.

Lees meer

Huren of kopen? De keuze is aan u!

Of u nu huurt of koopt, u geniet bij Senior Homes van heel wat luxe en een uitstekende dienstverlening die focust op zelfstandigheid en vrijheid.

Wist u dat?

… u ook kan komen kennismaken met Senior Homes?

U kan een appartement huren zodat u kan proeven van onze diensten en kan kennismaken met andere bewoners. Het is maar door te proberen dat u de juiste conclusie kan trekken.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Onze faciliteiten

BRASSERIE STUYVENBERG

In de gezellige Brasserie Stuyvenberg kunt u elke dag genieten van een verse lunch of een heerlijk stuk taart. Of wat dacht u van pannenkoeken voor u en uw kleinkinderen? Want ook uw familie is natuurlijk welkom in Brasserie Stuyvenberg. Voelt u zich wat minder goed en laat u liever uw lunch leveren aan de deur van uw assistentiewoning? Dat kan natuurlijk ook!

KINESISTHERAPIE

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? Onze residenties zijn voorzien van een kinéruimte waar u door een ervaren kinesist geholpen wordt.

ONTSPANNING

In elke Senior Homes assistentiewoning kan u terecht in een volwaardige wellnessruimte waar u volledig tot rust komt in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur kan soelaas bieden.

KAPPER & SCHOONHEIDSSPECIALIST

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.