Een oase van rust in hartje Vichte

RESIDENTIE KASSELRIJ 

Residentie Kasselrij is een nieuwbouwproject van vastgoed- en zorgexpert Senior Homes, gelegen aan het centrale Bekaertplein in hartje Vichte. In de residentie zijn er 74 ruime, lichtrijke assistentiewoningen waar u als 65-plusser zorgeloos geniet van het leven.

Residentie Kasselrij als uw appeltje voor de dorst

RESIDENTIE KASSELRIJ I ANZEGEM-VICHTE

Residentie Kasselrij is een nieuwbouwproject van vastgoed- en zorgexpert Senior Homes, gelegen aan het centrale Bekaertplein in hartje Vichte. In de residentie zijn er 74 ruime, lichtrijke assistentiewoningen waar u als 65-plusser zorgeloos geniet van het leven.

Residentie Kasselrij ligt in een rustige, groene omgeving te midden van het dorpscentrum van Vichte, tussen Kortrijk, Waregem en Oudenaarde. Een ideale ligging, want u vindt er niet enkel rust, maar ook heel wat faciliteiten in de nabije omgeving.

De residentie is volledig rolstoelleefbaar en beschikt over ruime appartementen met 1 slaapkamer, ondergrondse parkeerplaatsen, een petanquebaan, een restaurant, een wellness, fitness, wassalon, kapper en schoonheidssalon.

74 erkende assistentiewoningen

Bekaertplein 1-9
8570 Vichte

Ondergronds parkeren mogelijk

assistentiewoningen Zwevegem

OVERAL DICHTBIJ, EN TOCH IN HET GROEN

Zowel voor ontwerp als voor ontwikkeling en afwerking werd ervoor gekozen om de woningen en de gemeenschappelijke ruimtes luxueuzer te maken dan wat bij wet verplicht is. Zo is er in elke residentie o.a. een volwaardige fitnessruimte én een wellness met bubbelbad, infraroodmuur en sauna. Uiteraard dragen de assistentiewoningen ook de erkenning van het Vlaams Agentschap voor Zorg en Gezondheid, een kwaliteitsgarantie van de bovenste plank. Bij de brasserie kun je iedere middag en avond terecht voor een heerlijke, verse lunch, koffie of diner.

 

MODERNE WONINGEN OP MAAT

Alle woningen hebben een oppervlakte tussen de 57 m² en 85m². Elk appartement beschikt over een lichtrijke woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een ruime slaapkamer, een badkamer met inrijdouche, een privéterras of tuintje en een kelderberging. De gehele woning is – net als de residentie – rolstolleefbaar.

Bekijk ook zeker onze faciliteiten zoals onze fitness, het kapsalon en een schoonheidssalon, de brasserie, een wellness met infraroodmuur, een petanquebaan en een groene tuin met vijver  … . Alles is aanwezig zodat u optimaal kan genieten.

ECHT GENIETEN VAN HET LEVEN START THUIS

Residentie Kasselrij ligt in een rustige, groene omgeving te midden van het dorpscentrum van Vichte, tussen Kortrijk, Waregem en Oudenaarde. Een ideale ligging, want u vindt er niet enkel rust, maar ook veel faciliteiten in de nabije omgeving. Op slechts enkele minuten wandelen van uw nieuwe thuis vindt u supermarkten, eet- en drinkgelegenheden en recreatiemogelijkheden. De strategische locatie nabij belangrijke invalswegen zoals de N36 maakt het gemakkelijk voor vrienden en familie om langs te komen, maar ook om er zelf op uit te trekken.

Ontdek alle voordelen in de brochure

De appartementen

De appartementen zijn voorzien van een half massieve eiken parket, een tegelvloer in de keuken, antisliptegels in de badkamer, vloerverwarming en hoogrendementsglas. De keuken beschikt over alle kwalitatieve toestellen en heeft standaard een composiet werkblad. Bovendien vindt u in elk appartement de laatste technologie en aparte tellers voor water, elektriciteit en verwarming, om een zo laag mogelijk verbruik te garanderen. De appartementen zijn ook voorzien van een uniek domotica- en oproepsysteem ter ondersteuning van de dienstverlening.

Elk appartement is aangepast zodat 65-plussers op de gemakkelijkste manier kunnen bewegen en leven, zelfs met een rollator of rolstoel. Onze appartementen zijn volledig rolstoelleefbaar: naadloze overgangen, de ramen naar het terras zijn verzonken waardoor er geen niveauverschillen zijn, brede deuren, de hoogtes van de stopcontacten zijn aangepast, ruime inrijdouche en antisliptegel in de badkamer, sanitair dat volledig aangepast is, zowel in uw privéruimte als in de gemeenschappelijke ruimtes, enz.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Waarom lid worden van onze familie?

ONZE PIJLERS

Bij Senior Homes zijn er 6 belangrijke pijlers die voor ons van groot belang zijn. Zo vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren, een team vormen, kunnen lachen en plezier maken, maar eveneens dat u volledig zelfstandig kan zijn en hulp inroepen waar nodig.

ONZE DIENSTEN

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 6/7 aanwezige woonassistenten  die instaan voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties, en 24/7 is er mogelijkheid om beroep te doen op crissisassistentie of te drukken op de noodknop. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistenten staan voor u klaar.

“Ik moet eerlijk zeggen: ik heb geen spijt dat we verhuisd zijn naar hier. We hebben onze stek gevonden, we hebben onze draai gevonden. We hebben hele goede buren, we hebben een heel goede verstandhouding met andere bewoners. Dat is wel leuk. Dat moet ik zeggen. We gaan hier, hopelijk, leuk oud worden. Samen oud worden. We zijn d’r voor mekaar.”

Chris koos samen met haar man voor een erkende assistentiewoning in Residentie Vijverhof in Zwevegem.

Bekijk onze blogberichten over Residentie Kasselrij

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Amper 3 jaar later kunnen we u vertellen dat dit project uitverkocht is. Dit project bestaat uit 39 assistentiewoningen in hartje Aalst met een prachtige binnentuin zodat u af en toe kan ontsnappen aan de drukte.

Lees meer

Huren of kopen? De keuze is aan u!

Of u nu huurt of koopt, u geniet bij Senior Homes van heel wat luxe en een uitstekende dienstverlening die focust op zelfstandigheid en vrijheid.

Wist u dat?

… u ook kan komen kennismaken met Senior Homes?

U kan een appartement huren zodat u kan proeven van onze diensten en kan kennismaken met andere bewoners. Het is maar door te proberen dat u de juiste conclusie kan trekken.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Onze faciliteiten

Residentie kasselrij

BRASSERIE DE HEERLIJKHEID

Centraal in Residentie Kasselrij vindt u onze gezellige brasserie. Hier kunt u elke dag een verse lunch verorberen of samen met de andere bewoners een taart aansnijden. Vanaf de eerste zonnestralen is het er overigens heerlijk vertoeven op het zonneterras. Voelt u zich een dagje minder goed en laat u graag uw lunch leveren? Dan brengen de woonassistenten uw maaltijd met een glimlach tot aan de voordeur van uw woning.

www.brasseriedeheerlijkheid.be

KINESISTHERAPIE

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? Onze residenties zijn voorzien van een kinéruimte waar u door een ervaren kinesist geholpen wordt.

ONTSPANNING

In elke Senior Homes assistentiewoning kan u terecht in een volwaardige wellnessruimte waar u volledig tot rust komt in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur kan soelaas bieden.

KAPPER & SCHOONHEIDSSPECIALIST

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.