VICHTE

Residentie Kasselrij

OPENING EIND 2019
Verfijnde architectuur in Vichte
Vichte, een deelgemeente van Anzegem, blinkt uit in haar authenticiteit. Het dorpscentrum is typerend door het gezellige kerkplein, de oude Kerk en het oude Kasteel. De residentie bevindt zich op wandelafstand van de winkels en het levendige dorpscentrum.

Beukenhofstraat 30, 8570 Vichte

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag meer informatie over Residentie Kasselrij in hartje Vichte? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tot in het kleinste detail en krijg een antwoord op al uw vragen.

Voor onze bewoners alleen het allerbeste

Deze residentie zal voorzien zijn van lichtrijke appartementen met ruime terrassen. Sommige flats beschikken zelfs over een tuintje. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 51m² en 85m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse

Ontspannen zonder u ver te moeten verplaatsen? Natuurlijk! Wanneer u maar wil gaat u de actieve toer op in de wellness met loopbanden en home trainers. Of kan u heerlijk ontspannen voor de infraroodmuur, in de jacuzzi of in de sauna.

BRASSERIE TER PLAATSE

Centraal in het project wordt een brasserie voorzien met zonneterras. Hier kunt u elke dag genieten van een lekkere verse maaltijd. Ook kan u hier een gezellige babbel slaan met de medebewoners terwijl u een tasje koffie drinkt, een boek lezen, een kaartje leggen en nog zoveel meer.

Iedereen is welkom dus spreek daar af met familie en vrienden!

De residentie in beeld

De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Voorbeeldplannen

2-slaapkamer appartement
oppervlakte van 85 m²
+ terras van 27, m² en tuin van 44m²
1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 73 m²
+ terras van 15 m²

Vragen over onze types appartementen?

Vragen? Stel ze vrijblijvend.