De stad van de “Koerse”

RESIDENTIE PUR SANG   I   WAREGEM

Residentie Pur Sang is niet zomaar een residentie, het is een leefomgeving waar de bewoner het zorgkader vindt dat hij nodig heeft en waar er stevig ingezet wordt op comfort.

Er is namelijk veel meer dan enkel de woning: een restaurant, een fitnessruimte, een wellness, een uitgebreide waaier aan zorg- en comfortdiensten, etc. Senior Homes creëert zo een plekje waar iedereen zich thuis voelt en heerlijk kan genieten van het leven, zonder zorgen.

De stad van de “Koerse”

RESIDENTIE PUR SANG I WAREGEM

Residentie Pur Sang is niet zomaar een residentie, het is een leefomgeving waar de bewoner het zorgkader vindt dat hij nodig heeft en waar er stevig ingezet wordt op comfort.

Er is namelijk veel meer dan enkel de woning: een restaurant, een fitnessruimte, een wellness, een uitgebreide waaier aan zorg- en comfortdiensten, etc. Senior Homes creëert zo een plekje waar iedereen zich thuis voelt en heerlijk kan genieten van het leven, zonder zorgen.

Waregem staat garant voor een topstad, met veel aandacht voor de senioren. De stad van de “Koerse” en de bijhorende grote hoeden, heeft een imago van luxe en welstand. En daarom is Pur Sang hier op zijn plaats. Op wandelafstand kan u vele handelszaken en diensten vinden. De directe diensten worden door ons aangeboden.

De residentie is volledig rolstoelleefbaar en beschikt over ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers, een restaurant, een wellness, fitness, wassalon, kapper en schoonheidssalon. Een fietsenstalling en ondergrondse parkeerplaatsen zijn eveneens beschikbaar voor onze bewoners.

 

93 erkende assistentiewoningen

Molenstraat – Westerlaan
8790 Waregem

Ondergronds parkeren mogelijk

Assistentiewoningen Serviceflats Waregem

PUUR GENIETEN VAN HET LEVEN

Met het oog op comfort en zorg ontwierp Senior Homes een fantastisch totaalconcept voor Residentie Pur Sang. Er is namelijk veel meer dan enkel de woning: een restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd met uw (klein)kinderen, een fitnessruimte waar u uw lichaam in conditie kunt houden, een wellness waar u heerlijk kunt relaxen…

RESIDENTIE PUR SANG, THUISKOMEN

Naast de waaier aan diensten zijn de appartementen zelf natuurlijk onze trots. Senior Homes gaat hierbij verder dan de wettelijke vereisten voor erkende assistentiewoningen.

Zo hebben alle woningen een oppervlakte tussen 74 m2 en 138 m2. Elke woning beschikt over een lichtrijke woonkamer met uitgeruste open keuken, een berging, een badkamer, een privéterras of tuintje en een kelderberging. De gehele woning is – net als in de residentie – rolstoelleefbaar.

wonen aan de kust

PUR SANG, ALS IDEALE UITVALSBASIS

Residentie Pur Sang bevindt zich in hartje Waregem, op wandelafstand van het stadscentrum. Dankzij de uitstekende locatie heeft u werkelijk alles in de buurt: banken, supermarkten, een apotheek, eet- en drinkgelegenheden… Ook openbaar vervoer is nooit ver te zoeken, luxe!

Ontdek alle voordelen in de brochure

De appartementen

Elk appartement beschikt over een ruime living, open keuken, aangepaste badkamer, berging en 1, 2 of 3 slaapkamers. Aansluitend op de leefruimte heeft u een overdekt terras vanaf 14 tot wel 150 m2 en soms ook een buitenberging. Bovendien is er bij elk appartement steeds een kelderberging en vindt u ondergronds voldoende parkeerruimte voor auto’s en fietsen. Op de kelderverdieping is er ook een wassalon, een praktijk voor kinesitherapie, een kap- en schoonheidssalon, wellness- en fitnessruimte.

Residentie Pur Sang is volledig rolstoeltoegankelijk, van de terrassen tot het restaurant en de toiletten. Zo voelt u zich als rolstoelgebruiker op elk moment vrij. Ook het sanitair is volledig aangepast aan uw noden, zowel in uw privéruimte als in de gemeenschappelijke ruimtes.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Waarom lid worden van onze familie?

ONZE PIJLERS

Bij Senior Homes zijn er 6 belangrijke pijlers die voor ons van groot belang zijn. Zo vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren, een team vormen, kunnen lachen en plezier maken, maar eveneens dat u volledig zelfstandig kan zijn en hulp inroepen waar nodig.

ONZE DIENSTEN

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 6/7 aanwezige woonassistenten  die instaan voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties, en 24/7 is er mogelijkheid om beroep te doen op crissisassistentie of te drukken op de noodknop. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistenten staan voor u klaar.

Tegenover onze vorige woning is onze assistentiewoning veel praktischer. We hebben geen verdiepingen meer en ook qua ligging zitten we hier fantastisch. Als we buitenkomen zitten we onmiddellijk in de stad, en van op ’t appartement kijken we uit op de natuur.”

Levensgenieter Maurice (80), koos samen met zijn vrouw Francine voor een erkende assistentiewoning van Senior Homes.

Bekijk onze blogberichten over Residentie Pur Sang

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Amper 3 jaar later kunnen we u vertellen dat dit project uitverkocht is. Dit project bestaat uit 39 assistentiewoningen in hartje Aalst met een prachtige binnentuin zodat u af en toe kan ontsnappen aan de drukte.

Lees meer

Huren of kopen? De keuze is aan u!

Of u nu huurt of koopt, u geniet bij Senior Homes van heel wat luxe en een uitstekende dienstverlening die focust op zelfstandigheid en vrijheid.

Wist u dat?

… u ook kan komen kennismaken met Senior Homes?

U kan een appartement huren zodat u kan proeven van onze diensten en kan kennismaken met andere bewoners. Het is maar door te proberen dat u de juiste conclusie kan trekken.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Onze faciliteiten

BRASSERIE LE BROON

In de gezellige Brasserie Le Broon kunt u elke dag genieten van een verse lunch of een heerlijk stuk taart. Of wat dacht u van pannenkoeken voor u en uw kleinkinderen? Want ook uw familie is natuurlijk welkom in de brasserie. Voelt u zich wat minder goed en laat u liever uw lunch leveren aan de deur van uw assistentiewoning? Dat kan ook!

KINESISTHERAPIE

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? Onze residenties zijn voorzien van een kinéruimte waar u door een ervaren kinesist geholpen wordt.

ONTSPANNING

In elke Senior Homes assistentiewoning kan u terecht in een volwaardige wellnessruimte waar u volledig tot rust komt in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur kan soelaas bieden.

KAPPER & SCHOONHEIDSSPECIALIST

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.