Rustig en landelijk wonen.

RESIDENTIE TEN EDE I WETTEREN

Residentie Ten Ede bevindt zich nabij Wetteren, Heusden, Laarne en Gent. Wetteren Ten Ede is gekend dankzij de vele bloemenkwekerijen en de oase van rust. 

De pittoreske ligging van de residentie is het decor voor een fantastische architectuur met groene tuin. Residentie Ten Ede heeft alles in petto voor de wensen van de actieve senior.

Rustig en landelijk wonen.

RESIDENTIE TEN EDE I WETTEREN

Residentie Ten Ede bevindt zich nabij Wetteren, Heusden, Laarne en Gent. Wetteren Ten Ede is gekend dankzij de vele bloemenkwekerijen en de oase van rust. 

De pittoreske ligging van de residentie is het decor voor een fantastische architectuur met groene tuin. Residentie Ten Ede heeft alles in petto voor de wensen van de actieve senior.

Wetteren Ten Ede, een rustig en landelijk gelegen dorpje gelegen in de gemeente Wetteren. De Edeschoolstraat, waar ons project zich bevindt, grenst aan de Bommels alsook aan de gemeente Heusden.

De gemeente Wetteren is een stad die bruist van de activiteiten, zowel voor zijn inwoners als voor toeristen. De stad wordt ook wel de “groene plantengemeente” genoemd door de vele mooie stukjes ongerepte natuur.

De residentie is volledig rolstoelleefbaar en beschikt over ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers, een restaurant, een wellness, fitness, wassalon, kapper en schoonheidssalon. Een fietsenstalling en ondergrondse parkeerplaatsen zijn eveneens beschikbaar voor onze bewoners.

 

45 erkende assistentiewoningen

Edeschoolstraat 3
9230 Wetteren Ten Ede

Ondergronds parkeren mogelijk

Assistentiewoningen Wetteren Laarne Heusden

 RESIDENTIE TEN EDE, UW NIEUWE THUIS

In het najaar van 2019 opende Senior Homes een gloednieuwe residentie in het landelijke Wetteren Ten Ede. Tegenover het kleine schooltje in de Edeschoolstraat vindt u er 45 ruime erkende assistentiewoningen. Hier genieten heel wat 65-plussers maar ook jongere personen van een woning die zowel ondersteuning als totale vrijheid biedt. Daar staat Senior Homes immers voor: assistentiewoningen waar u 100% zelfstandig woont en kan genieten van heel wat zorg- en comfortdiensten.

MODERNE WONINGEN OP MAAT

Naast de waaier aan diensten zijn de appartementen zelf natuurlijk onze trots. Senior Homes gaat hierbij verder dan de wettelijke vereisten voor erkende assistentiewoningen.

Zo hebben alle woningen een oppervlakte tussen 62 en 88 m2. Elke woning beschikt over een lichtrijke woonkamer met uitgeruste open keuken, een berging, een badkamer, een privéterras of tuintje en een kelderberging. De gehele woning is – net als in de residentie – rolstoelleefbaar.

wonen aan de kust

TEN EDE, ALS IDEALE UITVALSBASIS

Wie houdt van een landelijke omgeving, vindt ongetwijfeld wat hij zoekt in Residentie Ten Ede. Groen, rust, ontspanning, natuur… Hier komt u volledig thuis. Wenst u iets te gaan eten? Dan kan u terecht in onze eigen brasserie. Zin om er op uit te trekken? Dankzij de vlotte verbinding naar de R4 en de E17 staat u in minder dan geen tijd in het naburige Heusden, Laarne, Destelbergen, Wetteren of Gent.

Ontdek alle voordelen in de brochure

De appartementen

De appartementen in Wetteren Ten Ede zijn allemaal ruim. De appartementen beschikken over een inkomhal, een apart toilet in het appartement, een berging, een grote lichtrijke leefruimte, een uitgeruste keuken, een badkamer en slaapkamer. De oppervlaktes schommelen tussen 62 en 88 m2. Ieder appartement geniet bovendien van een privéterras.  Enkele gelijkvloerse appartementen beschikken zelfs over een tuintje. Elke flat heeft ook een private kelderberging op -1 en een fietsenberging inbegrepen. Indien u wenst, kan u ook een ondergrondse parkeerplaats bijhuren of bijkopen. 

Elk appartement is aangepast zodat 65-plussers op de gemakkelijkste manier kunnen bewegen en leven, zelfs met een rollator of rolstoel. Onze appartementen zijn volledig rolstoelleefbaar: naadloze overgangen, de ramen naar het terras zijn verzonken waardoor er geen niveauverschillen zijn, brede deuren, de hoogtes van de stopcontacten zijn aangepast, ruime inrijdouche en antisliptegel in de badkamer, sanitair dat volledig aangepast is, zowel in uw privéruimte als in de gemeenschappelijke ruimtes, enz.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Waarom lid worden van onze familie?

ONZE PIJLERS

Bij Senior Homes zijn er 6 belangrijke pijlers die voor ons van groot belang zijn. Zo vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren, een team vormen, kunnen lachen en plezier maken, maar eveneens dat u volledig zelfstandig kan zijn en hulp inroepen waar nodig.

ONZE DIENSTEN

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 6/7 aanwezige woonassistenten  die instaan voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties, en 24/7 is er mogelijkheid om beroep te doen op crissisassistentie of te drukken op de noodknop. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistenten staan voor u klaar.

Tegenover onze vorige woning is onze assistentiewoning veel praktischer. We hebben geen verdiepen meer en ook qua ligging zitten we hier fantastisch. Als we buitenkomen zitten we onmiddellijk in de stad, en van op ’t appartement kijken we uit op de natuur.”

Levensgenieter Maurice (80), koos samen met zijn vrouw Francine voor een erkende assistentiewoning van Senior Homes.

Bekijk onze blogberichten over Residentie Ten Ede

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Amper 3 jaar later kunnen we u vertellen dat dit project uitverkocht is. Dit project bestaat uit 39 assistentiewoningen in hartje Aalst met een prachtige binnentuin zodat u af en toe kan ontsnappen aan de drukte.

Lees meer

Huren of kopen? De keuze is aan u!

Of u nu huurt of koopt, u geniet bij Senior Homes van heel wat luxe en een uitstekende dienstverlening die focust op zelfstandigheid en vrijheid.

Wist u dat?

… u ook kan komen kennismaken met Senior Homes?

U kan een appartement huren zodat u kan proeven van onze diensten en kan kennismaken met andere bewoners. Het is maar door te proberen dat u de juiste conclusie kan trekken.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.

Onze faciliteiten

BRASSERIE TEN EDE

In de gezellige Brasserie Ten Ede kan u elke dag genieten van een verse lunch of een heerlijk stuk taart. Of wat dacht u van pannenkoeken voor u en uw kleinkinderen? Want ook uw familie is natuurlijk welkom in Brasserie Ten Ede. Voelt u zich wat minder goed en laat u liever uw lunch leveren aan de deur van uw assistentiewoning? Dat kan ook!

www.bistro3.be

KINESISTHERAPIE

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? Onze residenties zijn voorzien van een kinéruimte waar u door een ervaren kinesist geholpen wordt.

ONTSPANNING

In elke Senior Homes assistentiewoning kan u terecht in een volwaardige wellnessruimte waar u volledig tot rust komt in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur kan soelaas bieden.

KAPPER & SCHOONHEIDSSPECIALIST

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig.

Schoonheidsspecialiste Karen: www.bodyandbeautysalon.be/ten-ede-wetteren.html

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.