WETTEREN

Residentie Ten Ede

OPENING NAJAAR 2019

Architecturaal pareltje in Wetteren Ten Ede
In het rustig en landelijk dorpje, in de Edeschoolstraat tegenover het kleine schooltje, grenzend aan de Bommels en de gemeente Heusden zal dit project opgetrokken worden. De kerk is vlak in de buurt. De pittoreske ligging van Residentie Ten Ede is het decor voor een fantastische architectuur, die subliem wordt ondersteund door zijn omgeving.
Edeschoolstraat, 9230 Wetteren

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag meer informatie over Residentie Ten Ede in hartje Wetteren Ten Ede? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tot in het kleinste detail en krijg een antwoord op al uw vragen.

Prachtige appartementen in een residentie met alle troeven

Elke assistentiewoning baadt in het licht en heeft een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. Elke bewoner heeft een eigen terras of tuintje. De oppervlaktes schommelen tussen de 54m² en 95m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse:

Senioren van de toekomst willen actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Zonder u ver te moeten verplaatsen, kunt u in onze residentie genieten van wellness en bewegingstherapie. Gebruik de fietsen op elk moment van de dag, zit eens voor de infraroodmuur of kom in het Turks stoombad tot rust.

Brasserie & restaurant

Dagelijks zal een kok een verse maaltijd klaarmaken met het aanbod van het seizoen. Dit niet alleen voor de bewoners van de residentie maar voor iedereen die wil.

Even een pauze inlassen tijdens een fiets- of wandeltocht? U kan hier terecht voor de ideale verpozing met vrienden en familie.

De residentie in beeld

Hier kunnen wij opnieuw zorgeloos wonen en leven!

Eigenlijk wilden wij niet verhuizen, maar ons huis was te groot geworden en de trap op werd alsmaar lastiger. We hebben nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing! Hier leven wij volledig zelfstandig, maar met ondersteuning waar nodig. En als we geen zin hebben om te koken, kunnen we gewoon eten laten brengen, handig!

Voorbeeldplannen

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 65.13m²
+ terras van 9 m²
1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 87.88 m²
+ terras van 9 m² + 43 m²

Vragen over onze types appartementen?

Vragen? Stel ze vrijblijvend.