09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Kom gezellig overwinteren
bij Senior Homes

Warme winteractie over heel Vlaanderen

Kijkt u ook wat op tegen die donkere weken? Maar wilt u niet eenzaam thuis zitten kniezen omdat het weer zo slecht is en de kinderen het drukker hebben dan anders? Senior Homes heeft dé oplossing! Wij nodigen u uit om de winter te overbruggen in één de Senior Homes-residenties op verschillende locaties in Vlaanderen.

De residenties van Senior Homes
Alle residenties van Senior Homes bevinden zich in het stadscentrum of de dorpskern, strategisch gelegen op een boogscheut van heel wat winkels, eet- en drinkgelegenheden en recreatie. Maar dankzij de waaier aan zorg- en comfortdiensten heeft u eigenlijk ook alles binnen handbereik in de residenties zelf: van boodschappendienst tot wellnessruimte.

En bevalt uw winterverblijf u zo goed dat u wilt blijven? Dan kan dat uiteraard ook!

De mooiste winter beleven we samen in één van onze residenties

Residentie Prinsenhof Aalst

Residentie Prinsenhof bevindt zich in het bruisende hart van de Oost-Vlaamse carnavalsstad en is volledig gericht op uw comfort.

Residentie Leiedam Deinze

De allereerste residentie van Senior Homes en daarmee ook onze trots. Met alles nabij en een uitgebreide dienstenwaaier wordt het hier een winter vol herinneringen!

Residentie Keizerhof Oudenaarde

Waan u koning – of beter keizer – ter rijk in onze fantastische residentie in hartje Oudenaarde. Samen met het zorgteam en de woonassistent maken we er een winter van waar u nog lang aan zal terugdenken!

Residentie ‘t Withof Rumbeke

Welkom in het West-Vlaamse Rumbeke! Hier brengt u ongetwijfeld een gezellig, actieve winter door. Wij organiseren – net als in de andere residenties – namelijk heel wat groepsactiviteiten. Vervelen? Dat staat niet in onze woordenboek!

Residentie Vijverhof Zwevegem

In hartje Zwevegem vindt u de uiterst ruime erkende assistentiewoningen van Residentie Vijverhof. Breng hier de winter door en geniet tijdens de donkere weken van fijn gezelschap.

Over Senior Homes

Senior Homes is uniek op de markt. Wij realiseren niet enkel prachtige complexen met erkende assistentiewoningen op toplocaties, maar nemen ook de uitbating en verhuur van de residenties in handen. Bovendien heeft Senior Homes ook een eigen verhuurorganisatie.

Maak een afspraak met Senior Homes

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

ADRESVragen?

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring