ZWEVEGEM

Residentie Vijverhof

Opendeurdag op 30/10
Van 13.30 u. tot 17.00 u

Schrijf u hier in! 

OPEN

Verfijnde architectuur in Zwevegem

Residentie Vijverhof staat voor exclusieve architectuur met ruime en lichtrijke assistentiewoningen met mooie terrassen. Dit moderne pareltje ligt op de hoek van de Avelgemstraat en de Bellegemstraat in Zwevegem, een van de meest bosrijke gemeentes van Zuid-West-Vlaanderen.

Hoek Avelgemstraat – Bellegemstraat, 8550 Zwevegem

Ontdek uw nieuwe thuis

Wenst u graag een bezoekje te brengen aan Residentie Vijverhof in Zwevegem? Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek de residentie tijdens een professionele rondleiding door Senior Homes en krijg een antwoord op al uw vragen.

Prachtige appartementen met prachtig uitzicht

De appartementen in residentie Vijverhof zijn ruim en lichtrijk. De gezellige flats hebben een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 55m² en 95m². Bovendien heeft elke flat een privatieve kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

Fitness, wellness & kapsalon ter plaatse

De fitness en wellness zijn een antwoord op de moderne wensen van de nieuwe senioren van vandaag en morgen. Hier kunt u actief blijven maar ook heerlijk ontspannen. Ter plaatse kunt u genieten van wellness en bewegingstherapie. U kan de fietsen op elk moment van de dag gebruiken of in de infraroodcabine of jacuzzi tot rust komen.

Brasserie ter plaatse

Chef Nick zorgt dagelijks voor een gezonde verse maaltijd. Laat het u smaken! Bovendien is iedereen die wil welkom om zich culinair te laten verwennen. Als het weer het toelaat kan je rustig buiten eten met de kwakende kikkers in de vijver op de achtergrond.

De residentie in beeld

De twijfel is helemaal weg. Dit was de juiste keuze!

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Voorbeeldplannen

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 65,71 m²
+ terras van 7,1 m²

1-slaapkamer appartement
oppervlakte van 71,16 m²
+ terras van 8,40 m²

Vragen over onze types appartementen?

Vragen? Stel ze vrijblijvend.