WARME WINTERACTIE

Warme winteractie over heel Vlaanderen

Kijkt u ook wat op tegen die donkere weken? Maar wilt u niet eenzaam thuis zitten kniezen omdat het weer zo slecht is en de kinderen het drukker hebben dan anders? Senior Homes heeft dé oplossing! Wij nodigen u uit om de winter te overbruggen in één de Senior Homes-residenties op verschillende locaties in Vlaanderen.

De residenties van Senior Homes

Alle residenties van Senior Homes bevinden zich in het stadscentrum of de dorpskern, strategisch gelegen op een boogscheut van heel wat winkels, eet- en drinkgelegenheden en recreatie. Maar dankzij de waaier aan zorg- en comfortdiensten heeft u eigenlijk ook alles binnen handbereik in de residenties zelf: van boodschappendienst tot wellnessruimte.

En bevalt uw winterverblijf u zo goed dat u wilt blijven? Dan kan dat uiteraard ook!

Wilt u zelf eens komen proberen in één van onze open residenties?

Vul dan zeker onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

NAAM*

CONTACTGEGEVENS*

Residentie Prinsenhof Aalst

Residentie Prinsenhof bevindt zich in het bruisende hart van de Oost-Vlaamse carnavalsstad en is volledig gericht op uw comfort.

Adres: Nieuwbeekstraat 1, 9300 Aalst

Residentie Leiedam Deinze

De allereerste residentie van Senior Homes en daarmee ook onze trots. Met alles nabij en een uitgebreide dienstenwaaier wordt het hier een winter vol herinneringen!

Adres: Leiedam 36, 9800 Deinze

Residentie Keizerhof Oudenaarde

Waan u koning – of beter keizer – ter rijk in onze fantastische residentie in hartje Oudenaarde. Samen met het zorgteam en de woonassistent maken we er een winter van waar u nog lang aan zal terugdenken!

Adres: Désiré Waelkensstraat 60, 9700 Oudenaarde

Residentie ‘t Withof Rumbeke

Welkom in het West-Vlaamse Rumbeke! Hier brengt u ongetwijfeld een gezellig, actieve winter door. Wij organiseren – net als in de andere residenties – namelijk heel wat groepsactiviteiten. Vervelen? Dat staat niet in onze woordenboek!

Adres: Pastoor Slossestraat 25, 8800 Rumbeke

Residentie Vijverhof Zwevegem

In hartje Zwevegem vindt u de uiterst ruime erkende assistentiewoningen van Residentie Vijverhof. Breng hier de winter door en geniet tijdens de donkere weken van fijn gezelschap.

Adres: Hoek Avelgemstraat en Bellegemstraat, 8550 Zwevegem

Senior Homes viert 2019 met feestbubbels in Nieuwpoort. U komt toch ook?

Vrijdag 11 januari, 16u - 20u.

Senior Homes, specialist in assistentiewoningen, nodigt u op vrijdag 11 januari van harte uit op de jaarlijkse nieuwjaarsdrink. Op deze prachtige dag vieren we niet enkel het nieuwe jaar, maar krijgt u ook de kans om meer te weten te komen over onze nieuwe residentie die binnenkort opengaat.

You have Successfully Subscribed!