Ons dienstenpakket

Het dienstenpakket dat Senior Homes kan aanbieden is heel compleet en uitgebreid. Ontdek hieronder wat er allemaal vervat zit in het dienstenpakket.

Een warm welkom

U voelt zich onmiddellijk thuis en maakt kennis met de andere bewoners tijdens onze gezellige welkomstdrink. U wordt tevens in de watten gelegd met een persoonlijk geschenkje en ook uw verjaardag vieren we met z’n allen.

Crisisassistentie & medische permanentie 24/7

Door middel van noodknoppen kan u 24/7 hulp oproepen. De zorgcentrale maakt direct verbinding met de bewoner via ons eigen ontwikkeld oproepsysteem, stuurt een verpleegkundige langs, verwittigt de hulpdiensten of familie indien nodig en onderneemt alle nodige acties.

Overbruggingsassistentie

Indien u na een crisissituatie (bv. revalidatie na een zware operatie) extra zorg nodig heeft, organiseert Senior Homes dat voor u.
We doen dat zolang als nodig en met de zorgverlener van uw keuze.

Woonassistent

Woonassistenten zijn het centrale aanspreekpunt voor de bewoners en familie. De bewoner kan met elke vraag terecht bij de woonassistent die 6 op 7 in het gebouw aanwezig zijn. De woonassistenten coördineren alle zorg en diensten.

Algemene permanentie

Ons team van woonassistenten is ook buiten de aanwezigheid op de residentie telefonisch bereikbaar. Voor elke bezorgheid kan u permanent bij hen terecht.

Administratieve ondersteuning & coördinatie van alle zorg

Krijgt u een schrijven of weet u niet op welke zorg of tegemoetkoming u recht heeft? Vraag gerust hulp bij onze woonassistenten. Zij staan u met raad en daad bij.

Boodschappendienst & apothekerservice

Voelt u zich niet goed, heeft u geen zin om naar buiten te gaan, of bent u minder mobiel? Bestel uw boodschappen via de woonassistenten. Zij leveren deze gratis bij u op het appartement. Daarnaast beschikken we ook over een brood- en apothekerservice.

Animatie en evenementen

De woonassistenten zorgen voor de vele sociale contacten tussen de bewoners. Meermaals per week organiseren zij evenementen waar u vrijblijvend aan kan deelnemen.

Gebruikersraad

Vier keer per jaar wordt een gebruikersraad georganiseerd om alle tips, zorgen, suggesties,… te bespreken en aan te pakken samen met de bewoners. Uw mening telt!

Brasserie en tea-room

Ter plaatse kan u genieten van heerlijk verse maaltijden. Voelt u zich niet zo goed en blijft u liever binnen? Geen probleem! De maaltijden van het restaurant kunnen steeds op uw appartement gebracht worden. Geniet in de namiddag ook van de brasserie & tea-room.

Kapster en schoonheidsspecialiste

In alle residenties is steeds een kapsalon en schoonheidsinstituut met alle verzorgingen aanwezig.

Kinesitherapie

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? Onze residentie is voorzien van een kinéruimte waar u door een ervaren kinesist geholpen wordt.

Externe partners

We streven naar een kwalitatieve samenwerking met externe partners die diensten aan huis leveren. We coördineren die hulp en zorg zodat u zelf niets moet ondernemen.

Een ideaal ontspanningsmoment

Toegang tot de fitness, wellnessruimte, sauna, jacuzzi en infraroodmuur.

Lounge

Een gezellige babbel of eens neuzen in onze uitgebreide bibliotheek? Wij verwelkomen u graag. U kan hier ook gebruik maken van onze wifi.

Groene tuin

Vertoeft u graag in een groene omgeving? Dan komt u bij ons tot rust. U kan vrij gebruik maken van onze tuin met pétanquebaan. Het onderhoud hiervan is inbegrepen in de dagprijs.

Onderhoudsservice

Alle gemene delen en ruimtes worden netjes onderhouden. Ook worden niet bereikbare ramen van uw appartement regelmatig gepoetst door een professionele ramenwasser.

Klusjesdienst

De klusjesdienst staat klaar voor het uitvoeren van kleine herstellingswerken of klusjes in uw appartement.

Camera & veiligheid

Veiligheid staat centraal. Dankzij de vele camera’s, het spionnetje in de deur, toegangscontrole en domotica garanderen wij u een veilig gevoel! Ons badgesysteem registreert alles nauwkeurig.

Ophaling afval

In de residentie is er een afvallokaal met afvalcontainers voorzien. Zo hoeft u geen gemeentevuilzakken aan te kopen.

Verzekering & syndicus

Alle verzekeringen (inboedel, burgerlijke aansprakelijkheid, brandverzekering van het gebouw) en syndicuskosten zijn in de dagprijs inbegrepen.