Een rondleiding

Volg hieronder een virtuele tour doorheen residentie Keizerhof in Oudenaarde.

Een rondleiding door de brasserie

Onze residenties zijn voorzien van een gezellige brasserie. U kan er altijd terecht voor een gezonde en betaalbare lunch, een kopje koffie, een lekkere pannenkoek,… Belangrijk weetje is dat onze brasserie ook toegankelijk is voor niet-bewoners.

Spreek samen met uw familie of vrienden af in de brasserie en bij mooi weer kan u genieten op het terras.

Een rondleiding
door de appartementen

Onze assistentiewoningen voldoen aan de strengste normen. Wij bieden ruime flats met privéterras of -tuintje. De flats zijn volledig rolstoelleefbaar, met brede gangen en deuren en naadloze vloerovergangen. Een sterke isolatie zorgt voor een energiezuinig appartement. Er is overal vloerverwarming.  Elke woning heeft een volwaardige keuken met alle nodige toestellen en veel werkblad.  In elke slaapkamer kan een groot tweepersoonsbed en kasten staan.  De badkamer is van alle benodigdheden voorzien en er is een douche.  Een hoogstaande afwerking met nauwkeurig geselecteerde materialen betekent dat u zich meteen thuis voelt in uw gezellig appartement.

Bekijk hiernaast de rondleiding >

Fitness & wellness

Even de spieren losmaken? Dat kan in onze mooi ingerichte fitnessruimtes met TV. Op deze manier kan u het nuttige koppelen aan het aangename en hoeft u uw favoriet TV-programma niet te missen. U kan daarna even ontspannen in de wellnessruimte met sauna, infraroodwand & jacuzzi. Pure verwennerij die wonderen doet voor de spieren.

< Bekijk hiernaast de rondleiding

nl_BENL
fr_FRFR nl_BENL