Een leven van vrijheid, comfort en zekerheid

We spraken met An Gitsels over haar beslissing om naar Residentie Rialto te verhuizen, een project met hoogwaardige assistentiewoningen van Senior Homes in Oostende. Hoewel onze naam het niet laat vermoeden, zijn we er dus evenzeer voor mensen die jonger zijn dan 65.

An is een jonge, alleenstaande vrouw die te maken heeft met epilepsie en rugpijn. Na een beroerte verloor ze het zicht in haar linkeroog, wat haar deed beseffen dat alleen wonen niet langer de beste optie was. Ze zocht naar een woonomgeving waar ze niet alleen veilig, maar ook comfortabel zou kunnen leven, met de geruststelling dat er altijd hulp beschikbaar is wanneer dat nodig mocht zijn. In Senior Homes vond ze niet zomaar een woning, maar een volwaardig appartement dat aan al haar verwachtingen voldoet. De aanwezigheid van woonassistenten en het oproepsysteem bieden haar de zekerheid die ze nodig heeft, zonder in te boeten aan haar vrijheid.

An besloot haar huis in Brugge te verkopen en zich te vestigen in een assistentiewoning van Senior Homes in Oostende. “Ik heb nu al mijn ‘appartement voor de toekomst’ gevonden, en hoef niet meer te verhuizen.” Ze koos voor een appartement op de bovenste verdieping, waar het stil en rustig is. Het ruime terras met uitzicht over Oostende geeft haar dat gevoel van kalmte waar ze naar op zoek was, een waar rustpunt in de levendige stad.

Bij Senior Homes ervaart An de perfecte balans tussen zelfstandigheid en de beschikbaarheid van hulp wanneer nodig. De prachtig afgewerkte appartementen bieden haar het comfort en de luxe die ze verdient, terwijl de hoge aanwezigheid van woonassistenten ervoor zorgt dat ze zich altijd ondersteund voelt, zonder dat haar autonomie wordt aangetast.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Residentie Rialto?

Maak uw persoonlijke afspraak en wij maken graag tijd voor u!

An blijft na haar verhuis naar Residentie Rialto nog steeds zeer actief en ondernemend. Ze koos bewust voor een ruim appartement met een open indeling, zodat ze voldoende plaats heeft voor haar grote passie: tekenen en schilderen. Bovendien heeft ze nog een atelier in Torhout waar ze aan beeldhouwen doet. De hoogwaardige afwerking van haar appartement zorgt ervoor dat ze zich hier echt thuis voelt.

De locatie van Residentie Rialto is voor An perfect. Voor haar dagelijkse benodigdheden is er een Spar-winkel vlakbij en als fervente lezer geniet ze van de nabijheid van de bibliotheek. Daarnaast waardeert ze de sportieve mogelijkheden met de zee en de dijk op wandelafstand. “Het is geruststellend om te weten dat ik hier kan blijven wonen, zelfs als mijn gezondheid zou verslechteren. Dit appartement biedt me alles wat ik nodig heb, nu en in de toekomst.”

Restez-au courant des dernières nouvelles chez Senior Homes !

Inscrivez-vous pour la newsletter de Senior Homes et recevrez des nouvelles intéressantes.