In beeld: de nieuwste residenties van Senior Homes

In beeld: de nieuwste residenties van Senior Homes

Voor Senior Homes begon het nieuwe jaar alvast goed. Met de opening van Residentie Clarenhof in Nieuwpoort telt Senior Homes ondertussen 8 open residenties. En in 2020 komen er daar nog zeker twee bij: Residentie De Orangerie in Evergem en Residentie Kasselrij in Vichte. Daarnaast krijgt ook Residentie Rialto in Oostende dit jaar vorm. In deze blogpost nemen we u graag even mee achter de schermen van onze ontwikkelingen.

Residentie Kasselrij te Vichte bijna afgewerkt

Groen, licht, ruimte… Residentie Kasselrij in hartje Vichte heeft het allemaal. Binnenkort zullen de bewoners hier genieten van elke dag in hun nieuwbouwwoning. Ons bouwteam is alvast druk bezig met de afwerking van de appartementen zodat alles op tijd opgeleverd kan worden. 

TE KOOP – TE HUUR

Résidences-services agréées modernes sur un emplacement de choix

  • € 38/dag, incl. diensten
  • Un logement spacieux entre 54 et 86 m2
  • Living avec cuisine ouverte
  • 1 ou 2 chambres à coucher avec placard
  • Rolstoelvriendelijke badkamer met grote inrijdouche
  • Aircosysteem in elk appartement
  • Terrasse ou petit jardin privé(e)
  • Cave de rangement
  • Parking souterrain

 

In maart opent Residentie De Orangerie in Evergem de deuren.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u en uw partner? Of voor uw ouders?

Neem dan contact op met onze vastgoedexperts en laat u vrijblijvend adviseren over onze huur- en koopwoningen in Evergem, vlak bij het historische Gent.

In de kijker: Brasserie Stuyvenberg

In het groene hart van Varsenare vind je sinds september 2019 de gloednieuwe Residentie Stuyvenberg. Net als in de andere Senior Homes-residenties, beschikt ook deze over een gezellige brasserie waar bewoners en bezoekers elke dag kunnen genieten. Een verse lunch met vrienden, een heerlijke pannenkoek met de (klein)kinderen of een romantisch diner met uw geliefde? In Brasserie Stuyvenberg kan het allemaal. Komt u binnenkort eens langs? 

Adres: Gistelsteenweg 27, 8490 Varsenare (parking voor de deur)

Restez-au courant des dernières nouvelles chez Senior Homes !

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.