Residentie Rialto, Oostende, in de kijker

 

Oostende, de bruisende stad aan de kust en niet voor niets de “Koningin der Badsteden”. U hebt er een breed aanbod aan restaurants en eet er de beste Noordzeevis en mosselen. En heeft u al gehoord van Zeebeschuit of Spletters? Twee streekproducten voor zoetebekken die u moet geproefd hebben! Naast het eten, waar wij Bourgondiërs nood aan hebben, is er natuurlijk de frisse Oostendse zeelucht om op te snuiven. 

Op deze plaats wordt Residentie Rialto gebouwd. Een project met 80 erkende assistentiewoningen, een restaurant, een fitness en een knipoog naar het verleden van de site, de Cinema Rialto. We haalden er even Wilfried, de bestuurder van Senior Homes die Residentie Rialto ontwikkelt, bij .

 

Wilfried, waarom een residentie in Oostende?

“Residentie Rialto ligt pal in het centrum van Oostende. En waar de jongere generatie ooit koos voor het platteland kiest de oudere generatie steevast om terug te keren naar de stad, daar waar het leeft. Daarnaast willen gepensioneerden graag aan de kust wonen.” – aldus Wilfried Martens.

“Oostende is een stad waar vele mensen gedomicilieerd zijn. Er bevinden zich niet enkel toeristen.” – gaat Wilfried verder. “U hoort vaak – “als ik oud word dan ga ik naar Oostende, en nergens anders”.

“De residentie is ook gunstig gelegen. Op minder dan 200 meter bevinden zich een bakker, een slager, een warenhuis, een winkelstraat, … . Alles wat u nodig hebt in de nabije omgeving. Een ideale locatie dus!“

 

Ostende
Résidence Rialto

Investeren, kopen of huren in Residentie Rialto.

De Residentie Rialto is al voor meer dan 75% uitverkocht – nog voordat de residentie afgewerkt is. Ook de verhuur loopt goed: meer dan 60% is verhuurd. Er wordt opgemerkt dat 65-plussers over het gehele land worden aangetrokken tot Oostende. Wat uniek is in dit project is dat de assistentiewoningen niet alleen te huur, maar ook te koop, voor uzelf of als investering, worden aangeboden.

Kriebelt het bij u om eens een kijkje te komen nemen?

Kom gerust een bezoekje brengen in ons modelappartement. Daar staan we u graag te woord. Natuurlijk houden we ons strikt aan de Corona-maatregelen!

Opening voorzien in najaar 2021.

Restez-au courant des dernières nouvelles chez Senior Homes !

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.