Assistentiewoning in hartje Nieuwpoort

Op zoek naar een ruime assistentiewoning? Dan is Residentie Clarenhof in het hartje van Nieuwpoort zeker iets voor u

 

Een plaats waar u zelfstandig kunt wonen in een aantrekkelijk appartement en hulp kunt inroepen bij woonassistenten wanneer u dat zelf wenst. Dat is wat Senior Homes te bieden heeft. “Ze komen zelfs vanuit Luik om in residentie Clarenhof in Nieuwpoort te wonen”, aldus oprichter Wilfried Martens. Ontdek hier waarom.

  • Familiebedrijf

Senior Homes is een familiebedrijf uit Deinze. In 2008 heeft Wilfried het bedrijf opgericht. Zijn vrouw Kathy verzorgt de uitbating en samen met zijn zoon Dimitri leidt hij de bouw en ontwikkeling van de residenties in goede banen. “Dat wij instaan voor het hele pakket is uniek in de sector”, zegt Wilfried. “Maar het werkt. We hebben intussen al twaalf residenties in Oost- en West-Vlaanderen.”

  • Zee van ruimte

Eén van die residenties is Clarenhof in Nieuwpoort. “In vergelijking met andere assistentieflats heeft u hier een zee van ruimte”, aldus Wilfried. “Volgens de wet moet zo’n flat immers maar 40 m2 meter zijn. Bij ons heeft u 60 tot 110 m2 én een mooi terras.”

Daarbij is er een brasserie in het gebouw, waar iedereen welkom is. Zo blijft contact met de buitenwereld mogelijk. Bovendien is het ideaal om met vrienden of familie een hapje te eten.

  • Comfort voor alle prijsklassen

Verder is comfort een belangrijke waarde van Senior Homes. Daarom is er een fitness, een wellness, een kapsalon en een schoonheidssalon aanwezig. “Het prijskaartje valt best mee”, zegt Wilfried. “Per maand betaalt u tussen de 970 en 1.290euro. Voor alle prijscategorieën is er dus iets te vinden.”

  • Dag en nacht service

In de prijs zijn alle diensten inbegrepen. Zo ook de woonassistentie. “In residentie Clarenhof zijn dat vier sympathieke dames. Wettelijk gezien moeten die maar één keer per week langskomen. Bij ons staan ze daarentegen van maandagochtend tot en met zaterdagmiddag paraat op de site en zijn we 24/24u bereikbaar. Een probleem? Druk op de knop en binnen de 20 minuten zal er een medisch team dag en nacht klaar staan om u te helpen.”

  • Toplocatie

Tot slot is ook de locatie iets waar Senior Homes veel belang aan hecht. “We kiezen die met oog voor de noden van onze bewoners”, zegt Wilfried. “De ligging dicht bij het centrum en de nodige voorzieningen zijn daarbij van groot belang. In Nieuwpoort zit u bijvoorbeeld op een mooie wandeling van het strand. Ook is de kusttram op 200 meter, waardoor u van De Panne naar Oostende kunt wanneer u dat wenst.”

Wilt u deze woondroom met uw eigen ogen bewonderen? Zowel kandidaat-kopers, -huurders, als -investeerders kunnen op afspraak een rondleiding krijgen. 

Artikel geschreven door DPG Media.

Restez-au courant des dernières nouvelles chez Senior Homes !

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.