Na de staatsbon, wat nu?

De nieuwe staatsbon brengt 1,9% netto op (bron: De Tijd), hoog tijd voor iets anders dus!

In de huidige economische klimaat is het belangrijk om te kijken naar beleggingsopties die niet alleen een stabiel rendement bieden voor een jaar, maar ook een lange termijn rendement genereren met zicht op een meerwaarde. Veel Belgische beleggers hebben onlangs geïnvesteerd in de staatsbon, aangetrokken door de relatief veilige aard van deze investering met het, op dat moment, aantrekkelijke rendement. Hoewel dit zeker een betrouwbare keuze bleek en deze zijn effect niet gemist heeft, kan het interessant zijn om verder te kijken naar alternatieve beleggingen die mogelijk een hoger rendement en een grotere meerwaarde op de lange termijn bieden. Een van deze alternatieven is investeren bij Senior Homes, de enige echte specialist in de markt van de erkende assistentiewoningen.

Meer rendement, maar vooral meer Waarde

Met een vergrijzende bevolking is de vraag naar hoogwaardige seniorenhuisvesting voortdurend aan het stijgen. Belangrijk is wel om goed te onderzoeken hoe deze huisvesting gebouwd werd, waar deze ligt en hoe deze wordt beheerd. Het zijn niet enkel de “bakstenen” dus die tellen. Bij Senior Homes zit u op al deze vlakken goed. Na een doordachte studie wordt een nieuw project slechts opgestart indien aan alle voorwaarden voldaan werd. Senior Homes is ook uniek in de markt, gezien het feit dat wij niet enkel de ontwikkeling en verkoop, maar vooral nadien de uitbating en het beheer op ons nemen. Dat betekent dat we niet verdwijnen na de oplevering, maar op lange termijn betrokken willen blijven bij het goede verloop van het project.

 

“Vanaf dag één hadden we een stabiel rendement op onze belegging, we kozen dan ook voor een verhuurd appartement!”

De Voordelen van Investeren bij Senior Homes

  • Stabiel en Hoog Rendement: In tegenstelling tot de lage rente van staatsbonnen, biedt investeren in Senior Homes een potentieel hoger rendement van al snel meer dan 3% netto. Dit komt door de constante vraag naar kwalitatieve zorg en huisvesting voor senioren, waardoor de belegging een stabiele cashflow kan opleveren. In het laatste jaar kwamen er bij Senior Homes meer dan 200 bewoners bij!

  • Lange Termijn Meerwaarde: De vastgoedmarkt voor seniorenhuisvesting staat bekend om zijn groeipotentieel. Naarmate de vraag blijft toenemen, stijgt de waarde van het vastgoed, wat betekent dat uw investering op de lange termijn in waarde kan toenemen. Het gebrek aan nieuwe vergunningen zorgt voor een nog grotere verwachte krapte in de toekomst.

  • Veilige en Zorgvuldige Belegging: Investeren bij Senior Homes betekent investeren in een tastbaar, stabiel goed. Dit type investering biedt zekerheid omdat het gebaseerd is op de reële behoefte aan zorgvastgoed, in tegenstelling tot bv. de volatiliteit van de aandelenmarkten. U koopt ook telkens een appartement in volle eigendom. U of uw familie kan er zelf dus ook gebruik van maken.

  • Maatschappelijke Impact: Naast financieel rendement, draagt uw investering bij aan de ontwikkeling van hoogwaardige huisvesting voor senioren, wat een positieve impact heeft op de samenleving en waar een steeds groter wordende nood aan is.

Vragen over het investeren bij Senior Homes?

Restez-au courant des dernières nouvelles chez Senior Homes !

Inscrivez-vous pour la newsletter de Senior Homes et recevrez des nouvelles intéressantes.