De scherpe prijs-kwaliteitsverhouding van Senior Homes

De scherpe prijs-kwaliteitsverhouding van Senior Homes

We moeten u er misschien niet meer van overtuigen dat het leven in onze residenties mooi is. Een jarenlange ervaring in de sector leert ons echter dat er heel wat cowboyverhalen rondgaan over de prijzen die men betaalt voor een erkende assistentiewoning. Bij Senior Homes zijn we voor 100% transparantie, ook over de huur- en koopprijzen. Krijgt u wel waar voor uw geld? En worden er op het einde van de rit niet nog een heleboel supplementen aangerekend? Wij zetten maar al te graag de puntjes op de i met een uitgebreide blogpost.

Ruime appartementen met heel wat extra’s

Meer en meer 65-plussers kiezen tegenwoordig voor een erkende assistentiewoning. Dat is natuurlijk niet zomaar. Erkende assistentiewoningen bieden heel wat voordelen, ook voor wie (nog) geen ondersteuning nodig heeft. Vroeger werden ze wat denigrerend serviceflats genoemd, vandaag zijn het volwaardige, levensbestendige appartementen met een stevige kwaliteitsgarantie. Zeker als u in zee gaat met een ervaren vastgoedexpert.

Met meer dan tien jaar ervaring op de teller bekleedt Senior Homes een marktleiderspositie in Oost- en West-Vlaanderen. Wie ooit al eens een residentie van Senior Homes binnenwandelde, viel het ongetwijfeld onmiddellijk op: wat een luxe en rust. De assistentiewoningen van Senior Homes voldoen uiteraard aan de basisvereisten voor de erkenning van het Agentschap Zorg en Gezondheid, maar als grote vastgoedspeler legt Senior Homes de lat nog hoger, aan betaalbare prijzen.

De assistentiewoningen van Senior Homes zijn met hun bewoonbare oppervlakte tussen 60 m2 en 120 m2 en terras of tuintje heel wat groter dan wettelijk vereist. Een bewuste keuze, want we zijn er stellig van overtuigd dat een ruime, lichtrijke woning, bijdraagt tot een beter leven. Daarom kiezen we er ook voor om kosten noch moeite te besparen wat betreft de ruimtelijke indeling en afwerking. Waar andere spelers bijvoorbeeld enkel een kitchenette voorzien, vindt u bij Senior Homes in elk appartement een volwaardige keuken met composiet werkblad, inbouwtoestellen en een prachtige tegelvloer. Ook de badkamer is volledig aangepast aan uw noden, met een veilige antisliptegel en een douchezitje voor het gemak. In de leefruimte vindt u dan weer een warm eiken parket. U ziet, bij Senior Homes wordt er niet bespaard op uw comfort, ook niet in de gemeenschappelijke ruimtes.

Een uitgebreide dienstenwaaier

Zowel kopers als huurders genieten bij Senior Homes van een uitgebreide waaier aan zorg- en comfortdiensten. Aan een all-in prijs van €33/dag (huur en diensten inbegrepen) kunnen de bewoners beroep doen op heel wat services. Voor kopers is dat veel minder, want zij betalen natuurlijk geen huur.

 • Volwaardige fitness en georganiseerde sportuurtjes
 • Wellnessruimte met sauna, infraroodmuur en bubbelbad
 • 24/7 noodoproepsysteem en medische permanentie
 • 6/7 aanwezige woonassistent, 24/7 bereikbaar
 • Boodschappendienst, apotheekservice en broodbesteldienst
 • Maaltijdbezorging aan huis
 • Deelname aan de activiteiten (uitstappen, workshops…)
 • Persoonlijk internetgebruik
 • Beveiliging door camerabewaking en badgesysteem
 • Klusjesdienst
 • Verzekeringen & syndicuskosten
 • Nog veel meer!

Onze marktleiderspositie als troef

U merkt het wellicht al, aan de prijzen die u bij Senior Homes betaalt voor de diensten, kunt u het in een eigen appartement niet bekostigen. En dat is net waar Senior Homes het verschil kan maken voor u. Droomt u ook van een plek waar u en uw partner comfortabel wonen op wandelafstand van het stadscentrum met alle voorzieningen nabij? Zoekt u een woning waar u uw zelfstandigheid 100% behoudt, maar ook kunt rekenen op professionele ondersteuning indien nodig? Dan zit u goed in één van onze residenties in Oost- en West-Vlaanderen.

Senior Homes gaat ver, en verder! Wij realiseren niet enkel de conceptontwikkeling en bouw, maar staan daarna ook in voor de uitbating en de verhuur. Door alles onder één dak te organiseren, houden we de kwaliteit van onze diensten erg hoog. Onze residenties zijn gezellig en bieden het zorgkader dat heel wat mensen zoeken. Senior Homes creëert een plekje waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van het leven, zonder zorgen.

 

Wilt u meer weten over onze prijzen, de dienstverlening of de residenties? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via 09 336 37 95 of via info@seniorhomes.be

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws bij Senior Homes!

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.