Fase II Residentie Pur Sang in Waregem ingezet

Fase II Residentie Pur Sang in Waregem ingezet

Na een succesvolle lancering van de eerste fase wordt op 4 juli ook de tweede verkoopfase van Residentie Pur Sang ingezet. Deze nieuwbouwresidentie telt 93 erkende assistentiewoningen in het hart van Waregem. Een schot in de roos, zowel voor toekomstige bewoners als voor investeerders. Dat blijkt ook uit de vlotte verkoop van de voorbije maanden. Maar waarom juist zou u net in Residentie Pur Sang willen wonen of investeren?

Zorgeloos genieten van het leven

Residentie Pur Sang is niet zomaar een residentie, het is een leefomgeving waar de bewoner het zorgkader vindt dat hij of zij nodig heeft en waar er stevig ingezet wordt op comfort. Senior Homes creëert zo een plekje waar iedereen zich thuis voelt en heerlijk kan genieten van het leven, zonder zorgen.

Met het oog op comfort en zorg ontwierp Senior Homes een fantastisch totaalconcept voor Residentie Pur Sang. Er is namelijk veel meer dan enkel de woning: een restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd met uw (klein)kinderen, een fitnessruimte waar u uw lichaam in conditie kunt houden, een wellness waar u heerlijk kunt relaxen…

Meer dan waar voor uw geld

Net als bij de andere residenties, gaat Senior Homes ook bij Residentie Pur Sang heel wat verder dan de wettelijke vereisten voor erkenning. Zo zijn de woningen niet enkel heel wat luxueuzer, maar ook ruimer, tot wel 138 m2. Daarnaast hebben de appartementen prachtige, ruime terrassen waar het heerlijk vertoeven is. Uiteraard wordt er ook heel wat aandacht besteed aan de veiligheid van de bewoners. Zo zijn zowel de appartementen als de volledige residentie volledig rolstoeltoegankelijk en werden keuken en badkamer aangepast aan rolstoelgebruikers. Zo voelt iedereen zich welkom, in eender welke fase van het leven.

Een assistentiewoning is natuurlijk geen assistentiewoning zonder zorg- en comfortdiensten, en die zijn er in Residentie Pur Sang talrijk aanwezig. Zo is er in de eerste plaats een woonassistent die 6 dagen op 7 aanwezig is om u te helpen en de zaken in goede banen te leiden. U kunt bijvoorbeeld boodschappen aan huis laten leveren, hulp bij administratieve euvels vragen of eten op uw appartement laten brengen. Klusjesman nodig? Ook daarvoor kunt u bij de woonassistent van Residentie Pur Sang terecht.

Een investering van de bovenste plank

Ook voor investeerders heeft Residentie Pur Sang heel wat te bieden. Dankzij de centrale ligging en uitzonderlijke kwaliteit van zowel de residentie als zorgverlening, is er namelijk nu al heel wat interesse van huurders. Daarnaast geniet u ook van een btw-verlaging van 21 naar 12% en wordt u vrijgesteld van onroerende voorheffing. Zoekt u mooie rendementen en een betrouwbaar huurderspubliek? Dan vindt u in Residentie Pur Sang exact wat u zoekt.

Meer weten over Residentie Pur Sang?

Kom op donderdag 4 juli om 19 u. naar de lancering van fase II in het Regenboogstadion
Adres: Zuiderlaan 17, 8790 Waregem

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws bij Senior Homes!

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.