Een overzicht van 2020

In 2020 heeft Senior Homes niet stilgezeten en heel wat gerealiseerd. Hieronder een samenvatting van onze realisaties.

 

Officiële opening van welgeteld 2 residenties

In 2020 kunnen we best wel trots zijn op onszelf. Zo openden we Residentie de Orangerie te Evergem in maart 2020 en Residentie Kasselrij te Vichte in zomer 2020.

Enkele weetjes

Wist je dat … onze oudste bewoner, Suzie 97 jaar is en één van onze eerste bewoners is in onze Residentie Leiedam?

Wist je dat ... onze jongste bewoner 32 jaar is?

Wist je dat … er meer dan nieuwe 355 bewoners dit jaar tot de Senior Homes familie behoren?

Wist je dat ... we een team hebben van 30 woonassistenten die dag in dag uit klaar staan om onze bewoners het beste te bieden?

Wist je dat … Residentie Prinsenhof te Aalst volledig uitverkocht is?

Ondanks corona werden onze bewoners goed verwend

Van januari tot midden maart was corona nog niet gekend en konden onze bewoners volop genieten van happy lunches, spannende bingowedstrijden, een lachkwekkende film en heerlijke frietjes met mosselen.

Een goede koffie, een heerlijke cake, een goede babbel, … dat kan deugd doen voor onze bewoners. Zo belden de woonassistenten de bewoners ook regelmatig op of kwamen ze langs.

Tijdens de eerste, alsook de tweede lockdown zorgen we ervoor dat het eten in het appartement werd gebracht bij de bewoners. Voor wie wou werden ook de boodschappen gedaan.

In de herfst, toen het even geen lockdown was, vonden talrijke boswandelingen plaats. Sommige van de bewoners zagen zelfs eekhorentjes, een pauw .. .

In december organiseerden we het lichtevent in elke residentie. Het lichtevent staat in teken van de warmste week. Buiten de lichtjes aansteken van de kerstboom, wat muziek als sfeer en een heerlijk warme chocomelk. Meer heeft men toch niet nodig?

Uitkijken naar 2021

Ook in 2021 staat er heel wat op de planning. Zo is er reeds een modelappartement te bezichtigen in onze gloednieuwe Residentie Rialto te Oostende. Bel of mail gerust voor een afspraak.

We hopen snel weer meer van deze activiteiten te kunnen organiseren maar safety first. Daarom wordt meer dan 2x daags alles ontsmet zoals de klinken, liftknopjes enzoverder, worden de activiteiten buiten georganiseerd en wordt steevast een mondmasker gedragen.

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws bij Senior Homes!

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.