Investeren met zekerheid

Kopen, verhuren, zelf bewonen

Heeft u al eens nagedacht om nu reeds uw favoriete appartement te kopen, dat u later kan bewonen?

Dat het aantal senioren in onze samenleving stijgt, is een langer gekend feit. Velen wonen ook in woningen die niet aangepast zijn aan hun veranderende noden en het is veelal niet mogelijk deze aanpassingen (budgetvriendelijk) te doen. Daarom gaan, als het moment er rijp voor is, velen dan ook op zoek naar een assistentiewoning. De kans is natuurlijk wel groot dat, net op het moment dat u op zoek gaat naar een assistentiewoning, u niet vindt waar u op gehoopt had en zal moeten blij zijn met wat er beschikbaar is. Om dat te vermijden, kan u het wel anders aanpakken…

U kan in een residentie van Senior Homes al veel vroeger uw toekomstige assistentiewoning aankopen, in volle eigendom. Vervolgens kan u deze (laten) verhuren en later, als de tijd er rijp voor is, zelf bewonen. Senior Homes zorgt dan voor een goede oplossing voor uw huidige bewoner in dezelfde residentie. Doordat de Senior Homes residenties allemaal voldoende groot zijn, hebben we altijd wel ergens een mogelijkheid om dat ook op een aanvaardbare termijn voor u en uw huurder op te lossen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken, wij zorgen ervoor dat uw huurder niet op straat komt te staan en u kan genieten van uw eigen gekozen assistentiewoning.

De aankoop van een assistentiewoning verloopt net als de aankoop van elk ander nieuwbouwappartement, met enkele belangrijke voordelen bij Senior Homes:

  • Een Senior Homes assistentiewoning is een volwaardig appartement, geen kleine studio, en hangt niet aan een rusthuis.
  • U koop aan 12% btw in plaats van aan 21% btw.
  • U hebt nadien geen grondlasten (onroerende voorheffing) te betalen op uw aankoop.
  • U kan uw eigen gekozen assistentiewoning bewonen.
  • U koopt aan in volle eigendom, wat u de meeste vrijheid en zekerheid geeft.
  • U koopt bij de enige expert in erkende assistentiewoningen, die sinds 2008 zowel bouw als uitbating en zorgverlening organiseert.

Graag meer informatie? Stuur een mail naar info@seniorhomes.be

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws bij Senior Homes!

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.