Op zoek naar woonondersteuning die bij je past?

Hebt u een persoonsvolgend budget (PVB) van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH)? Bent u als budgethouder op zoek naar een woonvorm die aangepast is aan uw ondersteuningsnoden? Senior Homes en Onafhankelijk Leven slaan de handen in elkaar om u te informeren over wat een assistentiewoning betekent en waarom dit een ideale woonvorm kan zijn voor u.

Besteed je budget optimaal
Wij staan klaar om jou te helpen met de optimale besteding van jouw budget. Ons team combineert ervaring vanuit hun professionele achtergrond met de vaardigheden opgedaan in hun eigen leven. Een op vier van onze medewerkers heeft een handicap of is ouder van een kind met een handicap.

Behoud de regie over uw leven
Senior Homes streeft ernaar dat mensen met een handicap hun leven kunnen uitbouwen in de samenleving en ze daarbij zoveel als mogelijk zelf de touwtjes in handen kunnen nemen. We bieden de ondersteuning zodat iedereen de zorg en ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft. Bij ons behoudt u de regie over uw leven.

Wat doen wij?
Senior Homes is specialist in het bouwen en uitbaten van aangepaste woonvoorzieningen in Vlaanderen. Door onze expertise en het feit dat al onze appartementen groter en mooier afgewerkt zijn dan het wettelijke minimum van de erkende assistentiewoningen, spreken we een heel brede doelgroep aan. Wij zijn er met onze woonassistenten altijd voor u, samen met de hulp en ondersteuning die door uw bijstandsorganisatie wordt geregeld.

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws bij Senior Homes!

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.