Tevreden bewoners

Hieronder praten enkele van onze bewoners over het leven bij Senior Homes. Bekijk de filmpjes of lees de getuigenissen en u zal snel overtuigd zijn.

We hebben zelf de beslissing genomen om in een assistentiewoning te komen wonen.  We wilden niet het risico nemen dat als er iets gebeurt, iemand ons zou plaatsen waar er op dat moment plaats is.

Bet – Residentie Prinsenhof

Ik heb mij vanaf de eerste dag thuis gevoeld en ik blijf mij thuis voelen omdat er hier zo een warme sfeer is.

Suzy – Residentie Leiedam

Woonassistenten

Onze woonassistenten zijn specialisten. Zij coördineren de dienstverlening aan de bewoners, geven advies en zorgen voor een goed uitgebouwd netwerk van mensen en organisaties in de buurt die iets voor u kunnen betekenen. Onze woonassistenten zijn 6 op 7 aanwezig.

Activiteiten

Bij Senior Homes vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren en plezier maken. Wij stellen dan ook alles in het werk om leuke en diverse activiteiten te organiseren voor onze bewoners. Dat gaat van kookactiviteiten, bloemschikken, wijn proeven, volksspelen, samen petanquen, gaan wandelen, …

Ik ben nog veel te jong voor een rusthuis. Daarom koos ik voor Senior Homes!

Sinds ik hier woon ben ik echt wel opengebloeid. Ik heb hier al heel wat nieuwe mensen leren kennen en we doen vaak een toffe uitstap, bijvoorbeeld naar zee. Mijn kinderen zijn ook geruster, want ze weten nu dat ik de ondersteuning krijg die ik nodig heb en altijd mensen om me heen heb.

Claudine (71 jaar)

Ik wist helemaal niet wat een assistentiewoning was, tot onze dokter er ons op wees. Mijn vrouw sukkelde al een tijdje met haar gezondheid en het werd zwaar om alle zorgen op mij te nemen. Ons eerste bezoek aan Residentie Prinsenhof was een droom die werkelijkheid werd. De appartementen zijn ruim en in alles voorzien! Nu hebben we terug tijd voor leuke dingen. Bovendien is alles dichtbij. Terwijl ik even naar de apotheek ga, zet ik mijn vrouw beneden af bij het kapsalon.

Remi (71 jaar)