09 336 37 95 info@seniorhomes.be

Tevreden bewoners

 

Hieronder praten enkele van onze bewoners over het leven bij Senior Homes. Bekijk de filmpjes of lees de getuigenissen en u zal snel overtuigd zijn.

Bet – Residentie Prinsenhof

“We hebben zelf de beslissing genomen om in een assistentiewoning te komen wonen.  We wilden niet het risico nemen dat als er iets gebeurt, iemand ons zou plaatsen waar er op dat moment plaats is.”

Gilbert – Residentie Leiedam

“We worden 1 grote familie.”

Suzy – Residentie Leiedam

“Ik heb mij vanaf de eerste dag thuis gevoeld en ik blijf mij thuis voelen omdat er hier zo een warme sfeer is.”

Woonassistenten

Onze woonassistenten zijn specialisten. Zij coördineren de dienstverlening aan de bewoners, geven advies en zorgen voor een goed uitgebouwd netwerk van mensen en organisaties in de buurt die iets voor u kunnen betekenen. Onze woonassistenten zijn 6 op 7 aanwezig.

Activiteiten

Bij Senior Homes vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren en plezier maken. Wij stellen dan ook alles in het werk om leuke en diverse activiteiten te organiseren voor onze bewoners. Dat gaat van kookactiviteiten, bloemschikken, wijn proeven, volksspelen, samen petanquen, gaan wandelen, …

Claudine (78 jaar)

Als ik had geweten hoe goed het hier was, had ik al lang de stap gezet en niet gewacht tot die bekkenbreuk… Dit is helemaal geen plaats voor oude mensen! Mijn zoon woont in Brussel en is nu ook gerust. Ik kom veel meer buiten en kon het niet beter getroffen hebben met mijn buurvrouw.

Remi (71 jaar)

Ik wist helemaal niet wat een assistentiewoning was, tot onze dokter er ons op wees. Mijn vrouw sukkelde al een tijdje met haar gezondheid en het werd zwaar om alle zorgen op mij te nemen. Ons eerste bezoek aan Residentie Prinsenhof was een droom die werkelijkheid werd. De appartementen zijn ruim en in alles voorzien! Nu hebben we terug tijd voor leuke dingen. Bovendien is alles dichtbij. Terwijl ik even naar de apotheek ga, zet ik mijn vrouw beneden af bij het kapsalon.

Hoofdkantoor

Vinktstraat 1a, 9800 Deinze.

09 336 37 95

info@seniorhomes.be

Volgt u ons al?

Copyright Senior Homes 2018 – Privacyverklaring