Tevreden bewoners

Bij Senior Homes vinden we het natuurlijk het allerbelangrijkste dat onze bewoners tevreden zijn.  Zo staan de woonassistenten altijd open voor suggesties en wordt er ook vier keer per jaar een bewonersraad georganiseerd. Op deze pagina laten we de bewoners zélf vertellen waarom ze voor Senior Homes kozen en hoe dat hun leven veranderde.

Wonen bij Senior Homes Activiteiten Een rondleiding Woonassistenten Over Senior Homes Toon alles

Bij ons op de gemeente is er ook een serviceflat. Ik ben daar ook eens binnen geweest, maar dat is een groot verschil met hier. Echt waar, dat scheelt veel. Hoe de woning is ingedeeld, hoe ze eruitziet, de verschillende gebouwen, de tuin…

Jan
Residentie Clarenhof in Nieuwpoort

We krijgen dikwijls de reactie van ‘is dat wel iets voor mij? Kan ik dat wel betalen?’ Als u zou huren, zitten de prijzen tussen 600 en 900 euro. Het dienstenpakket hangt af van de zorg die u nodig heeft. Gemiddeld huur je hier tussen 1000 en 1300 euro, diensten inbegrepen.

Wilfried Martens, zaakvoerder Senior Homes
Residentie Clarenhof in Nieuwpoort

Vrijheid. Je bent hier gewoon vrij. Of ik nu op een gewoon appartement woon of hier, ik doe wat ik wil en waar ik zin in heb.

Annie
Residentie Clarenhof in Nieuwpoort

We zijn hier tevreden en hebben het ons zeker nog niet beklaagd dat we naar hier gekomen zijn. Je komt binnen wanneer je wil, je gaat weg wanneer je wil.

Pierre & Andrée
Residentie Clarenhof in Nieuwpoort

Thuis zat ik te veel alleen en hier zit ik in het gezelschap. ’t Is voor het gezelschap dat ik naar hier gekomen ben.

Anna
Residentie Vijverhof in Zwevegem

Ik zou het niet meer willen missen hé. Praktisch iedereen die hier woont, kennen we.

Rosa
Residentie Vijverhof in Zwevegem

Ik heb hier de vijver, ‘k zit hier in een groene omgeving. Ik heb hier eigenlijk alles wat ik nodig heb.. En ‘k heb eigenlijk nog geen moment spijt gehad.

Anneke
Residentie Vijverhof in Zwevegem

Het is al een vriendenbende. We kennen elkaar al een tijdje ondertussen en weten wel wat van elkaar. Het is aangenamer dan altijd op je eentje.

Christine
Residentie Keizerhof in Oudenaarde

Tegenover onze vorige woning is onze assistentiewoning veel praktischer. We hebben geen verdiepen meer en ook qua ligging zitten we hier fantastisch. Als we buitenkomen zitten we onmiddellijk in de stad, en van op ’t appartement kijken we uit op de natuur.”

Maurice en Francine
Residentie Keizerhof in Oudenaarde

Ik moet eerlijk zeggen: ik heb geen spijt gehad dat we verhuisd zijn naar hier. We hebben onze stek gevonden, we hebben onze draai gevonden. We gaan hier leuk oud worden.

Chris
Residentie Vijverhof in Zwevegem

Wekelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd in de residenties van Senior Homes. Een workshop bloemschikken, een wandeling, een petanque- of
kaartnamiddag, het kan allemaal! Elk jaar doen we ook onze uitstap naar de zee of we gaan eens mossels eten in Philippine.

Jochen
Woonassistent

Wekelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd in de residenties van Senior Homes. Een workshop bloemschikken, een wandeling, een petanque- of kaartnamiddag, het kan allemaal! Elk jaar doen we ook onze uitstap naar de zee of we gaan eens mossels eten in Philipinne.

Jochen
Woonassistent

Iedereen helpt hier elkaar echt goed. De jongere bewoners zorgen wat mee voor de oudere, en dat vind ik leuk. ”

Bet
Residentie Prinsenhof in Aalst

“Ik ben echt blij dat ik gekozen heb voor Residentie Keizerhof. Ik ben er zo goed omringd.”

Marleen
Residentie Keizerhof in Oudenaarde

Ik ben echt blij dat ik gekozen heb voor Residentie Keizerhof. Ik ben er zo goed omringd.

Marleen
Residentie Keizerhof in Oudenaarde

Ik heb mij hier vanaf de eerste dag werkelijk thuis gevoeld, en ik blijf mij thuis voelen, omdat er hier zo’n hartelijke, warme sfeer heerst.

Suzy
Residentie Leiedam in Deinze